35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Ja przy tabsach zaszłam z młodą
i brałam regularnie,jak to jet napisane nie daje 100 tylko 99,9 i ja byłam tym odsetkiem ktory zaciazył a brałam Trisiston
Aasiula, Simba, BISCA, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, paszczakin, moremi, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Gapię się na stronę porzuconej przeze mnie gin w zeszłej ciąży i zbieram się na odwagę żeby zadzwonić. Nie wiem czy dziś mi się zbierze...
Simba, Aasiula, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Gapię się na stronę porzuconej przeze mnie gin w zeszłej ciąży i zbieram się na odwagę żeby zadzwonić. Nie wiem czy dziś mi się zbierze...
Baba babe zrozumieania.g, kapturnica, Aasiula, Sabina, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No to nie.
Ubij jajka, dodaj ziol - ja lubie tez parmezan do srodka.
Smazysz na masle najpierw na wiekszym ogniu, potem mniejszym. Ja zawsze wbijam w niego lopatke, zeby zrobila sie dziura w ktora splywa ta masa ktora ma sie sciac (nie wiem czy wiesz o co chodzi). Po prostu nie przewracam omleta, tylko nim poruszam, dziurawie az sie zetnie rowniez na gorze.
edit: jesli do tego warzywny to mozesz najpierw podsmazyc swieza papryka pokrojona w kostke i zalac ja omletemSimba, Aasiula, Sabina, iwcia77, BISCA, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Wnioski sa takie:
Najlepsza antykoncepcja:
- seks w owulacje
- prowadzenie kalendarza
- mierzenie temperatur
- idealne wyniki badan u kobiety i mezczyzny
- chec posiadania potomostwa
Najlepsze metody zajscia w ciaze
- zazywanie tabletek antykoncepcyjnych
- spirala
- seks poza owulacja
- olanie tematu prokreacji
- niezdrowy tryb zycia
- fatalne wyniki morfologii i leniwe plemniki u mezczyzny
- niedrozne jajowody, zrosty, AMH ponizej 0 u kobiety
- niechec posiadania potomstwa (chwilowa lub dlugotrwala)
Chyba czas na zalozenie nowej strony: ovuenemy - tam zajda wszystkie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 10:08
kapturnica, SolarPolar, malgos741, Aasiula, caffe, Sabina, ania.g, Zofia8, iwcia77, gretka, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, macduska, Reni, paszczakin, moremi, Niuta, megan8, kkisia, stara.krycha, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nawet mnie nie wkurwiaj!!!
Witam się kawką, słyszałam że nie długo upały i na Pytaniu na śniadania temat jak przetrwać upały w ciąży...Aasiula, dorbie, BISCA, moremi, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:To fakt naprawdę, pracuję z nią od stycznia.
Witam się kawką, słyszałam że nie długo upały i na Pytaniu na śniadania temat jak przetrwać upały w ciąży...iwcia77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:bo plamieniom nie ma końca, a założoną miałam ją w listopadzie.
No to faktycznie troche za dlugo.
Troche to irytujace - placisz spora kase zeby miec spokoj i dupa z tego. A okresy masz regularnie? Czy juz nie wiadomo co okres co plamienie? -
Simba wrote:Hm...
No to faktycznie troche za dlugo.
Troche to irytujace - placisz spora kase zeby miec spokoj i dupa z tego. A okresy masz regularnie? Czy juz nie wiadomo co okres co plamienie?Simba, iwcia77, macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:To fakt naprawdę, pracuję z nią od stycznia.
Witam się kawką, słyszałam że nie długo upały i na Pytaniu na śniadania temat jak przetrwać upały w ciąży...
Albo sama sobie zalozyla.
Albo polknela i popila woda.
iwcia77, Aasiula, BISCA, malgos741, macduska, paszczakin, moremi, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wnioski sa takie:
Najlepsza antykoncepcja:
- seks w owulacje
- prowadzenie kalendarza
- mierzenie temperatur
- idealne wyniki badan u kobiety i mezczyzny
- chec posiadania potomostwa
Najlepsze metody zajscia w ciaze
- zazywanie tabletek antykoncepcyjnych
- spirala
- seks poza owulacja
- olanie tematu prokreacji
- niezdrowy tryb zycia
- niechec posiadania potomstwa (chwilowa lub dlugotrwala)
Chyba czas na zalozenie nowej strony: ovuenemy - tam zajda wszystkie!!!Simba, iwcia77, Aasiula, moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny