35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja chyba poproszę żeby teraz po tym porodzie mi macicę wycieliAasiula wrote:Ja przy tabsach zaszłam z młodą
i brałam regularnie,jak to jet napisane nie daje 100 tylko 99,9 i ja byłam tym odsetkiem ktory zaciazył a brałam Trisiston
Aasiula, Simba, BISCA, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, paszczakin, moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Gapię się na stronę porzuconej przeze mnie gin w zeszłej ciąży i zbieram się na odwagę żeby zadzwonić. Nie wiem czy dziś mi się zbierze...
Simba, Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Aniu - dzwon. Im szybciej to bedziesz miec za soba tym lepiej. Powiedz jej po prostu ze wie pani jak to jest - hormony w ciazy itp...ania.g wrote:Gapię się na stronę porzuconej przeze mnie gin w zeszłej ciąży i zbieram się na odwagę żeby zadzwonić. Nie wiem czy dziś mi się zbierze...
Baba babe zrozumie
ania.g, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Szkoda ze tak pozno sie wypowiedzialas co do techniki wykonania. Wlasnie probowalam przerzucic na druga strone i pod wplywem ciazaru ( warzywa) rozpadl sie i wyglada jak jajecznica. Dziecko wcina na szczescie. Nastepnym razem bede robila dziury!Simba wrote:No to nie.
Ubij jajka, dodaj ziol - ja lubie tez parmezan do srodka.
Smazysz na masle najpierw na wiekszym ogniu, potem mniejszym. Ja zawsze wbijam w niego lopatke, zeby zrobila sie dziura w ktora splywa ta masa ktora ma sie sciac (nie wiem czy wiesz o co chodzi). Po prostu nie przewracam omleta, tylko nim poruszam, dziurawie az sie zetnie rowniez na gorze.
edit: jesli do tego warzywny to mozesz najpierw podsmazyc swieza papryka pokrojona w kostke i zalac ja omletem
Simba, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, BISCA, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Wnioski sa takie:
Najlepsza antykoncepcja:
- seks w owulacje
- prowadzenie kalendarza
- mierzenie temperatur
- idealne wyniki badan u kobiety i mezczyzny
- chec posiadania potomostwa
Najlepsze metody zajscia w ciaze
- zazywanie tabletek antykoncepcyjnych
- spirala
- seks poza owulacja
- olanie tematu prokreacji
- niezdrowy tryb zycia
- fatalne wyniki morfologii i leniwe plemniki u mezczyzny
- niedrozne jajowody, zrosty, AMH ponizej 0 u kobiety
- niechec posiadania potomstwa (chwilowa lub dlugotrwala)
Chyba czas na zalozenie nowej strony: ovuenemy - tam zajda wszystkie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 10:08
kapturnica, SolarPolar, malgos741, Aasiula, caffe, nick nieaktualny, ania.g, Zofia8, iwcia77, gretka, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Reni, paszczakin, moremi, Niuta, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
To fakt naprawdę, pracuję z nią od stycznia.Simba wrote:Nawet mnie nie wkurwiaj!!!

Witam się kawką, słyszałam że nie długo upały i na Pytaniu na śniadania temat jak przetrwać upały w ciąży...
Aasiula, nick nieaktualny, BISCA, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
ooooo od kiedy te upały ,bo nad morzem sie nie zanosimalgos741 wrote:To fakt naprawdę, pracuję z nią od stycznia.

Witam się kawką, słyszałam że nie długo upały i na Pytaniu na śniadania temat jak przetrwać upały w ciąży...
iwcia77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Hm...caffe wrote:bo plamieniom nie ma końca, a założoną miałam ją w listopadzie.
No to faktycznie troche za dlugo.
Troche to irytujace - placisz spora kase zeby miec spokoj i dupa z tego. A okresy masz regularnie? Czy juz nie wiadomo co okres co plamienie? -
Wydawalo mi się, że już przez 2-3 miesiące się unormowało, a ostatni miesiąc dzień w dzień coś jest, więc już nic z tego nie wiem. Jak się nie uspokoi to muszę iść do gina, bo mnie to wkurwia.Simba wrote:Hm...
No to faktycznie troche za dlugo.
Troche to irytujace - placisz spora kase zeby miec spokoj i dupa z tego. A okresy masz regularnie? Czy juz nie wiadomo co okres co plamienie?
Simba, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Oj tam. Pewnie zle miala zalozona.malgos741 wrote:To fakt naprawdę, pracuję z nią od stycznia.

Albo sama sobie zalozyla.
Albo polknela i popila woda.
iwcia77, Aasiula, BISCA, malgos741, nick nieaktualny, paszczakin, moremi, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Tak coś w tym jestSimba wrote:Wnioski sa takie:
Najlepsza antykoncepcja:
- seks w owulacje
- prowadzenie kalendarza
- mierzenie temperatur
- idealne wyniki badan u kobiety i mezczyzny
- chec posiadania potomostwa
Najlepsze metody zajscia w ciaze
- zazywanie tabletek antykoncepcyjnych
- spirala
- seks poza owulacja
- olanie tematu prokreacji
- niezdrowy tryb zycia
- niechec posiadania potomstwa (chwilowa lub dlugotrwala)
Chyba czas na zalozenie nowej strony: ovuenemy - tam zajda wszystkie!!!
Simba, iwcia77, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny

:-*