35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Dzien dobry
Gowien brak hahahahahahaha,nie czuje juz smrodu pod nosem
Posmarowałam mascia vic
Nie dziękujHehehe
Idziesz dzisiaj dyskutować o zniszczeniac?Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Sabina, trzeba podrasowac. Nie pierwszy i nie ostatni ma zle wyniki i duzo juz dzieci sie urodzilo z tych "zlych" wynilow. Glowa do gory
Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, macduska, moremi, kkisia, stara.krycha, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:kupa gownianej radości
HAHAHAHA,ale mi dzisiaj do smiechu
To idź może jeszcze do jakiegoś specjalisty po zaświadczenie że ci to zaszkodziło, wyciagniesz z tego... kupę kasyAasiula, gretka, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jest słaba morfologia i malutko prawidłowych plemników. Chłop się załamał, że on nie wiedział, że to wszystko jego wina, i w ogóle. Jeszcze Młodą wczoraj rozlozylo i mamy komplet.
Jest lipna morfologia ale wcale nie tak mało chłopaków!
A najlepiej sobie obliczyc=Ilosc plemnikow razy ruch postepowy razy morfologia.Bedzie wiadome ile wojownikow jest zdolnych do walkiAasiula, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Asiula, a ty w szoku nie jesteś? Coś ci się stało z główką? Może to opóźniona reakcja na wczorajsze wdychanie oparów?
To idź może jeszcze do jakiegoś specjalisty po zaświadczenie że ci to zaszkodziło, wyciagniesz z tego... kupę kasyhyhyhy
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Wnioski sa takie:
Najlepsza antykoncepcja:
- seks w owulacje
- prowadzenie kalendarza
- mierzenie temperatur
- idealne wyniki badan u kobiety i mezczyzny
- chec posiadania potomostwa
Najlepsze metody zajscia w ciaze
- zazywanie tabletek antykoncepcyjnych
- spirala
- seks poza owulacja
- olanie tematu prokreacji
- niezdrowy tryb zycia
- niechec posiadania potomstwa (chwilowa lub dlugotrwala)
Chyba czas na zalozenie nowej strony: ovuenemy - tam zajda wszystkie!!!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dorbie tamta kartka sie nie liczy,bo Simba nam tu na zawał zejdzie
sto latjesio raz
Rosnijcie zdrowo
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b3fb66cd20b.jpg
Mowialam juz , ze panicznie boje sie zyraf ?Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, Simba, macduska, Reni, dorbie, paszczakin, moremi, kkisia, efcia, Mala79, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:No wlasnie. Wrzuc na liste "jak zajsc w ciaze"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 09:54
Reni, caffe, dorbie, moremi, kkisia, efcia, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Mowialam juz , ze panicznie boje sie zyraf ?
.......
Gowien na scianachComeToMeBaby, Simba, BISCA, Reni, Sabina, caffe, dorbie, moremi, kkisia, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Dziewczyny, dzięki za życzenia
Moja babcia lat 91 byla pierwsza, telefon o 6.10! Niesamowitabo wiecie, jak ktoś zadzwoni za późno, to znaczy, ze zapomniał
u mnie jest horror z tymi życzeniami, jeśli chodzi o babcie i moją mame
to jeszcze ja!
P.s.sorry, ale ja bym nie dała rady o szóstej. Czy dziesiąta jest jeszcze ok?dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Giovanni Boccaccio "Dekameron" : "Wiosną tego roku mór począł w przedziwny sposób oktutne spustoszenia czynić.
Simba wrote:mur chybaSimba, Sabina, Dziobak, moremi, SolarPolar, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI dzieńbry, brrryyyy, brrry...
Zimno jak colera.
Zjadłam trzy porcje tortu z ogromna iloscia bitej śmietany. Pewnie ma milion kalorii ale zadnej nie było widać.
To się nie liczy? Co nie?gretka, Simba, BISCA, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, caffe, ania.g, paszczakin, moremi, kkisia, efcia, Mala79, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość