35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Mąki sie nie dodaje?
U mnie robi się tak: ubija się 2 jajka cale dodaje 2 łyżki płatków owsianych, 1 łyżka mąki pszennej razowej, garsc rodzynek i ew pestki dyni i słonecznika i smazy. Ważne aby patelnia byla rozgrzana i przy przewracaniu latwo pękaSolarPolar, Sabina, Aasiula, gretka, moremi, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Wydawalo mi się, że już przez 2-3 miesiące się unormowało, a ostatni miesiąc dzień w dzień coś jest, więc już nic z tego nie wiem. Jak się nie uspokoi to muszę iść do gina, bo mnie to wkurwia.
Sabina, iwcia77, Aasiula, Simba, caffe, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Wczoraj tez zjadlam dwie lyzki lodow o smaku masla orzechowego. Dobre ale nie powalilo . Najbardziej lubie smietankowe z kawalkami orzechow makadamia .
A ja nie lubie lodow. Ani czipsow
Dostane skierowanie do Bursztyna ?iwcia77, Aasiula, malgos741, moremi, kkisia, stara.krycha, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, dzięki za życzenia
Moja babcia lat 91 byla pierwsza, telefon o 6.10! Niesamowitabo wiecie, jak ktoś zadzwoni za późno, to znaczy, ze zapomniał
u mnie jest horror z tymi życzeniami, jeśli chodzi o babcie i moją mame
Sabina, Aasiula, Simba, efcia, ComeToMeBaby, macduska, ania.g, moremi, kkisia, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Dziewczyny, dzięki za życzenia
Moja babcia lat 91 byla pierwsza, telefon o 6.10! Niesamowitabo wiecie, jak ktoś zadzwoni za późno, to znaczy, ze zapomniał
u mnie jest horror z tymi życzeniami, jeśli chodzi o babcie i moją mame
To jeszcze raz Najlepszego!!!
dzien dobry, slonce na razie niezdecydowane....efcia, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
Dorbie Wszystkiego najlepszego, zdrowia i spokoju dla Was dwójki
dorbie, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017