35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Asiula nie wybiło komuś jeszcze na Twojej ulicy?
Kiedy czytałam Twój post mojemu mężowi, to właśnie o to zapytał. Może ktoś jest na wczasach i nawet nie wie że ma "gównianą" łazienkę?Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, caffe, ania.g, kkisia, efcia, Bozia3, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
ej no jaja jak berety mój ostatni cykl to 26 dni
dzisiaj w nocy przyszła upragniona @
no dawno tak się nie cieszyłam na jej nadejscie
jadę dzisiaj po lekiAasiula, gretka, Simba, BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, caffe, kapturnica, paszczakin, moremi, Dziobak, ania.g, kkisia, stara.krycha, efcia, Bozia3, Mala79, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:aaa hahaahah wiedziałam
oglądałam ten film z moją siostrą (młodszą 7 lat) ona miała wtedy jakieś 8,9 hahah i jak mnie wkurwiała zawsze ją straszyłam, ze niby za nią stoi i wielkie przerażenie udawałam
hahahaHEHEHE ,robiłam podobnie
Reni, kapturnica, moremi, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Cześć dziewczyny
Asiula nie wybiło komuś jeszcze na Twojej ulicy?
Kiedy czytałam Twój post mojemu mężowi, to właśnie o to zapytał. Może ktoś jest na wczasach i nawet nie wie że ma "gównianą" łazienkę?upsss ale bedzie zonk jak wroci .Jeszcze jeden dom przed nami mial podobnie
Iwone, ComeToMeBaby, dorbie, moremi, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej no jaja jak berety mój ostatni cykl to 26 dni
jadę dzisiaj po lekiReni, moremi, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:aaa hahaahah wiedziałam
oglądałam ten film z moją siostrą (młodszą 7 lat) ona miała wtedy jakieś 8,9 hahah i jak mnie wkurwiała zawsze ją straszyłam, ze niby za nią stoi i wielkie przerażenie udawałam
hahaha
Kiedys pojechalismy ze znajomymi do Belgii, bo ja musialam odebrac swoje swiadectwo maturalne i wzielismy tego clowna ze soba i moj kumpel ktory siedzial z tylu, machal do Niemcow na austostradzie lapka tego clowna przez tylna szybe. Jak mu ktos odmachal, to on robil clownem gest podcinanego gardla a potem klepal sie po brzuszku
To byly czasy....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 10:14
Reni, Sabina, kapturnica, moremi, Dziobak, megan8, ania.g, kkisia, efcia, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
to za to podbieranie moich rzeczy bez pytania i odpowiedzi mamy "no daj jej, młodsza jest,przecież Ci nie zepsuje" i prawie zawsze psuła albo uszkadzała wrrr...
Aasiula wrote:No chuj nie siostraHEHEHE ,robiłam podobnie
Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia, efcia, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
mieszkałaś bez śluuuubuuu????
wyborne żarty hahhaahah uwielbiam
Simba wrote:Jak mialam 20 lat, mieszkalam ze swoim chlopakiem - on mial 26 i on mial takiego szmacianego clowna, ktorego ja sie strasznie balam. Czasami jak sie kapalam to on przystawial tego clowna do szyby w drzwiach lazienki i machal do mnie lapka, albo jak sie kladlam spac i podnosilam koldre, to ten clown tak lezal nieruchomo. No zawal!
Kiedys pojechalismy ze znajomymi do Belgii, bo ja musialam odebrac swoje swiadectwo maturalne i wzielismy tego clowna ze soba i moj kumpel ktory siedzial z tylu, machal do Niemcow na austostradzie lapka tego clowna przez tylna szybe. Jak mu ktos odmachal, to on robil clownem gest podcinanego gardla a potem klepal sie po brzuszku
To byly czasy....Simba, BISCA, caffe, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mieszkałaś bez śluuuubuuu????
wyborne żarty hahhaahah uwielbiam
Hahahahahah
Smieszne smieszne, a on sie wlasnie teraz naprawde rozwodzi. Eh, po mnie juz takiej fajnej nie znalazlReni, BISCA, kapturnica, moremi, Dziobak, megan8, SolarPolar, kkisia, stara.krycha, efcia, Bozia3, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
ja pierdole
w domu hałas
w pracy hałaś
obok w pokoju ( w sumie w całym pionie) wymieniają kaloryfery i zaraaaraz co to ja ten tego chciałam ...nie słyszę co piszę..yyyyy
że a aa no własnie i jest głośnoBISCA, Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia, efcia, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
-
no własnie a ja w Warszawie
Simba wrote:Nie dlaczego? On mial slub - z zona mieszkal. A ja z nimi
Hahahahahah
Smieszne smieszne, a on sie wlasnie teraz naprawde rozwodzi. Eh, po mnie juz takiej fajnej nie znalazlSimba, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
A ja sobie obiecalam, przysiegalam, przyrzekalam ze o 10ej zabiore sie do roboty. Jestem beznadziejna...
(zaraz zaraz - przeciez nie bylo mowy o jakiejs konkretnej dacie! jestem uratowana)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 10:23
BISCA, moremi, Dziobak, kkisia, efcia, Bozia3, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
-
co Ty ja nawet nie próbuję
z przeznaczeniem nie wygrasz,a mi jest przeznaczone siedzieć na ovu
Simba wrote:A ja sobie obiecalam, przysiegalam, przyrzekalam ze o 10ej zabiore sie do roboty. Jestem beznadziejna...Simba, BISCA, kapturnica, moremi, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A o tym nie pomyslałam ,moze tak byc sasiad wyjechał
upsss ale bedzie zonk jak wroci .Jeszcze jeden dom przed nami mial podobnie
Aasiula, Reni, moremi, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A o tym nie pomyslałam ,moze tak byc sasiad wyjechał
upsss ale bedzie zonk jak wroci .Jeszcze jeden dom przed nami mial podobnie
w najgorszym wypadku... Nie doskrobie gówna z fug
o ja... Nie masz do niego jakiegoś telefonu?
Iwone, Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:co Ty ja nawet nie próbuję
z przeznaczeniem nie wygrasz,a mi jest przeznaczone siedzieć na ovuBISCA, Aasiula, Reni, moremi, Dziobak, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej no jaja jak berety mój ostatni cykl to 26 dni
jadę dzisiaj po lekiAasiula, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:masz jakiś kontakt z tym sąsiadem? Facet może zawału dostać jak wróci
(moge tak w nieskonczonosc:) )Iwone, Aasiula, BISCA, Reni, Sabina, kapturnica, paszczakin, moremi, kkisia, efcia, Bozia3, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość