X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Asiula nie wybiło komuś jeszcze na Twojej ulicy?
    Kiedy czytałam Twój post mojemu mężowi, to właśnie o to zapytał. Może ktoś jest na wczasach i nawet nie wie że ma "gównianą" łazienkę? :D

Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, caffe, ania.g, kkisia, efcia, Bozia3, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no jaja jak berety mój ostatni cykl to 26 dni :-D dzisiaj w nocy przyszła upragniona @
    no dawno tak się nie cieszyłam na jej nadejscie
    jadę dzisiaj po leki

Aasiula, gretka, Simba, BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, caffe, kapturnica, paszczakin, moremi, Dziobak, ania.g, kkisia, stara.krycha, efcia, Bozia3, Mala79, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaa hahaahah wiedziałam
    oglądałam ten film z moją siostrą (młodszą 7 lat) ona miała wtedy jakieś 8,9 hahah i jak mnie wkurwiała zawsze ją straszyłam, ze niby za nią stoi i wielkie przerażenie udawałam
    hahaha
    No chuj nie siostra ;D HEHEHE ,robiłam podobnie ;D

Reni, kapturnica, moremi, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Cześć dziewczyny :)

Asiula nie wybiło komuś jeszcze na Twojej ulicy?
    Kiedy czytałam Twój post mojemu mężowi, to właśnie o to zapytał. Może ktoś jest na wczasach i nawet nie wie że ma "gównianą" łazienkę? :D
    A o tym nie pomyslałam ,moze tak byc sasiad wyjechał :/ upsss ale bedzie zonk jak wroci .Jeszcze jeden dom przed nami mial podobnie :/

Iwone, ComeToMeBaby, dorbie, moremi, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ej no jaja jak berety mój ostatni cykl to 26 dni :-D dzisiaj w nocy przyszła upragniona @
    jadę dzisiaj po leki
    jejjejejeje czyli Renek zaczynasz :)

Reni, moremi, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaa hahaahah wiedziałam
    oglądałam ten film z moją siostrą (młodszą 7 lat) ona miała wtedy jakieś 8,9 hahah i jak mnie wkurwiała zawsze ją straszyłam, ze niby za nią stoi i wielkie przerażenie udawałam
    hahaha
    Jak mialam 20 lat, mieszkalam ze swoim chlopakiem - on mial 26 i on mial takiego szmacianego clowna, ktorego ja sie strasznie balam. Czasami jak sie kapalam to on przystawial tego clowna do szyby w drzwiach lazienki i machal do mnie lapka, albo jak sie kladlam spac i podnosilam koldre, to ten clown tak lezal nieruchomo. No zawal!

Kiedys pojechalismy ze znajomymi do Belgii, bo ja musialam odebrac swoje swiadectwo maturalne i wzielismy tego clowna ze soba i moj kumpel ktory siedzial z tylu, machal do Niemcow na austostradzie lapka tego clowna przez tylna szybe. Jak mu ktos odmachal, to on robil clownem gest podcinanego gardla a potem klepal sie po brzuszku :)
    To byly czasy.... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 10:14

Reni, Sabina, kapturnica, moremi, Dziobak, megan8, ania.g, kkisia, efcia, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to za to podbieranie moich rzeczy bez pytania i odpowiedzi mamy "no daj jej, młodsza jest,przecież Ci nie zepsuje" i prawie zawsze psuła albo uszkadzała wrrr... ;-)
    Aasiula wrote:
    No chuj nie siostra ;D HEHEHE ,robiłam podobnie ;D

Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia, efcia, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mieszkałaś bez śluuuubuuu???? O.o

wyborne żarty hahhaahah uwielbiam

Simba wrote:
    Jak mialam 20 lat, mieszkalam ze swoim chlopakiem - on mial 26 i on mial takiego szmacianego clowna, ktorego ja sie strasznie balam. Czasami jak sie kapalam to on przystawial tego clowna do szyby w drzwiach lazienki i machal do mnie lapka, albo jak sie kladlam spac i podnosilam koldre, to ten clown tak lezal nieruchomo. No zawal!

Kiedys pojechalismy ze znajomymi do Belgii, bo ja musialam odebrac swoje swiadectwo maturalne i wzielismy tego clowna ze soba i moj kumpel ktory siedzial z tylu, machal do Niemcow na austostradzie lapka tego clowna przez tylna szybe. Jak mu ktos odmachal, to on robil clownem gest podcinanego gardla a potem klepal sie po brzuszku :)
    To byly czasy.... :)

Simba, BISCA, caffe, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mieszkałaś bez śluuuubuuu???? O.o

wyborne żarty hahhaahah uwielbiam
    Nie dlaczego? On mial slub - z zona mieszkal. A ja z nimi ;)
    Hahahahahah

Smieszne smieszne, a on sie wlasnie teraz naprawde rozwodzi. Eh, po mnie juz takiej fajnej nie znalazl ;)

Reni, BISCA, kapturnica, moremi, Dziobak, megan8, SolarPolar, kkisia, stara.krycha, efcia, Bozia3, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdole
    w domu hałas
    w pracy hałaś
    obok w pokoju ( w sumie w całym pionie) wymieniają kaloryfery i zaraaaraz co to ja ten tego chciałam ...nie słyszę co piszę..yyyyy
    że a aa no własnie i jest głośno

BISCA, Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia, efcia, Mala79, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie a ja w Warszawie
    Simba wrote:
    Nie dlaczego? On mial slub - z zona mieszkal. A ja z nimi ;)
    Hahahahahah

Smieszne smieszne, a on sie wlasnie teraz naprawde rozwodzi. Eh, po mnie juz takiej fajnej nie znalazl ;)

Simba, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie obiecalam, przysiegalam, przyrzekalam ze o 10ej zabiore sie do roboty. Jestem beznadziejna...

(zaraz zaraz - przeciez nie bylo mowy o jakiejs konkretnej dacie! jestem uratowana)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 10:23

BISCA, moremi, Dziobak, kkisia, efcia, Bozia3, Mala79, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie
    http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/happy-birthday-crazy-rabbit-emoticon.gif

Reni, BISCA, Aasiula, kapturnica, kkisia, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co Ty ja nawet nie próbuję
    z przeznaczeniem nie wygrasz,a mi jest przeznaczone siedzieć na ovu
    Simba wrote:
    A ja sobie obiecalam, przysiegalam, przyrzekalam ze o 10ej zabiore sie do roboty. Jestem beznadziejna...

Simba, BISCA, kapturnica, moremi, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no własnie a ja w Warszawie
    No wlasnie. Nas tak malo

Reni, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A o tym nie pomyslałam ,moze tak byc sasiad wyjechał :/ upsss ale bedzie zonk jak wroci .Jeszcze jeden dom przed nami mial podobnie :/
    masz jakiś kontakt z tym sąsiadem? Facet może zawału dostać jak wróci :D

Aasiula, Reni, moremi, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Może nie mieć do czego wracać jak się tam gazy skumulują to może wybuchnąć ;-) w najgorszym wypadku... Nie doskrobie gówna z fug :-P o ja... Nie masz do niego jakiegoś telefonu?

Iwone, Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co Ty ja nawet nie próbuję
    z przeznaczeniem nie wygrasz,a mi jest przeznaczone siedzieć na ovu
    Ale wiesz? Ja mam czasem przeczucie ze to nie jest stracony czas. Ze on jakas nieznana, niewiadoma droga prowadzi nas do wielkiego sukcesu, kariery i pieniedzy. I my tego momentu nie przeoczymy! O nie! Nie przejdzie niezauwazony przez jakas....prace!

BISCA, Aasiula, Reni, moremi, Dziobak, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jadę dzisiaj po leki
    Super! To się będzie działo :-D

Aasiula, Reni, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    masz jakiś kontakt z tym sąsiadem? Facet może zawału dostać jak wróci :D
    Cos Ty. Aske to gowno obchodzi!

(moge tak w nieskonczonosc:) )

Iwone, Aasiula, BISCA, Reni, Sabina, kapturnica, paszczakin, moremi, kkisia, efcia, Bozia3, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 10160 10161 10162 10163 10164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ