35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:to za to podbieranie moich rzeczy bez pytania i odpowiedzi mamy "no daj jej, młodsza jest,przecież Ci nie zepsuje" i prawie zawsze psuła albo uszkadzała wrrr...
I wtedy padało wlasnie "No co jej zabraniasz jest mała "...Reni, kapturnica, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A ja sobie obiecalam, przysiegalam, przyrzekalam ze o 10ej zabiore sie do roboty. Jestem beznadziejna...
Ja tez. 5 min popracuje i sobie mysle : a, zerkne szybko co tam wiedzmy bazgraja. Posmieje sie do ekranu. Kawa. Siku. "Ostatni" rzut okiem do wiedzm i praca (7 min) i tak w kolko.
A tak na serio, to stracilam ostatnio zapal do pracy i mi z tym "niezrecznie". To przez te starania. Kiedy odzyskam moje zycie z przed staran ? W pracy myslec o pracy, w lozku o seksie, na weekendzie o przyjemnosciach. A terez tylko ciaza ciaza ciza
Na psa urok !
Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, macduska, moremi, Dziobak, SolarPolar, kkisia, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:tjaaaa, moja to jescze właziła do mnie jak ktos przyszedł i akurat wtedy miała ochote na zabawe ,złosliwiec jeden ,a jak ją wywalałam to było mamamoooooo ona mnie wywala
I wtedy padało wlasnie "No co jej zabraniasz jest mała "...ComeToMeBaby, Aasiula, gretka, BISCA, Reni, moremi, kkisia, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ja tez. 5 min popracuje i sobie mysle : a, zerkne szybko co tam wiedzmy bazgraja. Posmieje sie do ekranu. Kawa. Siku. "Ostatni" rzut okiem do wiedzm i praca (7 min) i tak w kolko.
A tak na serio, to stracilam ostatnio zapal do pracy i mi z tym "niezrecznie". To przez te starania. Kiedy odzyskam moje zycie z przed staran ? W pracy myslec o pracy, w lozku o seksie, na weekendzie o przyjemnosciach. A terez tylko ciaza ciaza ciza
Na psa urok !
Ale nie musi Ci byc niezrecznie. Nie wiem jak jest we Francji, ale tu ludzie nie wiedza co to jest zapal do pracyOni sie rodza z uposledzeniem tego pojecia. Wiec kiedy nie pracuje, czuje ze sie naprawde solidaryzuje z tym narodem
Aasiula, Reni, BISCA, moremi, macduska, Dziobak, SolarPolar, kkisia, efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Klasyk byl - lody o smaku masla orzechowego.
Czy juz mowilam ze ide na drakonska diete od lipca?
Dzien dobry.
O Energy MixDzien dooooobryyyyyy
Bry
Dorbie, wszystkiego najlepszegopiękny masz dzień na urodziny
Simba, dorbie, BISCA, Sabina, macduska, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Idziesz dzisiaj dyskutować o zniszczeniac?
Pewnie gówno załatwiSimba, Reni, Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, paszczakin, macduska, kkisia, efcia, Bozia3, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
ja mam tak samo
nie cierpię mojej pracy, w ogóle całe życie kręci się koło starań
tylko OF trzyma mnie przy życiu i jako takim zdrowiu psychicznym
a właśnie psychiczni..... Bursztyn jeśli mnie słyszysz to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
wróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóć
BISCA wrote:Ja tez. 5 min popracuje i sobie mysle : a, zerkne szybko co tam wiedzmy bazgraja. Posmieje sie do ekranu. Kawa. Siku. "Ostatni" rzut okiem do wiedzm i praca (7 min) i tak w kolko.
Na psa urok !Simba, Sabina, BISCA, caffe, Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, macduska, Dziobak, megan8, SolarPolar, kkisia, stara.krycha, efcia, Bozia3, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
ja jestem stworzona do pracy w Belgi
Simba wrote:Jak ja Cie rozumiem.
Ale nie musi Ci byc niezrecznie. Nie wiem jak jest we Francji, ale tu ludzie nie wiedza co to jest zapal do pracyOni sie rodza z uposledzeniem tego pojecia. Wiec kiedy nie pracuje, czuje ze sie naprawde solidaryzuje z tym narodem
dorbie, BISCA, caffe, Simba, Aasiula, kapturnica, moremi, paszczakin, macduska, Dziobak, SolarPolar, kkisia, efcia, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jak ja Cie rozumiem.
Ha ha ! no tu jest podobnie. Z tym,w tej firmie, to ja zatrudnilam wszystkich pracownikow i wybralam tylko tych z zapalem i z ogromna motywacja (na moja podobizne) A teraz, jak juz wszystko jest jak w szwajcarskim zegarku, zabraklo mi tych zalet, ktorych wymagalam i wymagam od tych, ktorych zatrudnilam. Dlatego tak zle sie z tym czuje. À le to minie. Zreszta ja sie nie obijam. Ok spedzam wiecej czasu z Wami, ale pracuje, tylko, ze mnie to kosztuje o wiele wiecej wysiku niz przedtem.
Dobra, ide popracowacSimba, Sabina, Aasiula, moremi, Dziobak, kkisia, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ha ha ! no tu jest podobnie. Z tym,w tej firmie, to ja zatrudnilam wszystkich pracownikow i wybralam tylko tych z zapalem i z ogromna motywacja (na moja podobizne
) A teraz, jak juz wszystko jest jak w szwajcarskim zegarku, zabraklo mi tych zalet, ktorych wymagalam i wymagam od tych, ktorych zatrudnilam. Dlatego tak zle sie z tym czuje. À le to minie. Zreszta ja sie nie obijam. Ok spedzam wiecej czasu z Wami, ale pracuje, tylko, ze mnie to kosztuje o wiele wiecej wysiku niz przedtem.
Dobra, ide popracowac
Maja zapal to niech pracuja. Ty sie nimi przeciez nie wyslugujesz, tylko delegujesz zadaniaLepiej Ci?
Sabina, moremi, BISCA, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Dorbie
to jeszcze ja!
P.s.sorry, ale ja bym nie dała rady o szóstej. Czy dziesiąta jest jeszcze ok?nawet urodzilam sie o 22.30
To taką atmosferę stwarza moja mama z babcia. A mama teraz jest w Gruzji, oszczedza na rach.tel, nie zadzwoniona miała wczoraj, też nie dzwoniłam.
Dzięki jeszcze razComeToMeBaby, moremi, Sabina, kkisia, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość