35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Bo zapomnialam dodac. Seks w gumakach to tak zwany "pewniak"
Nawet nie żartuj tak.. Ciąża to jedno, ale jak ja bym naszemu ginowi powiedziała, że zaszłam w 2 miesiącu po porodzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 11:35
moremi, Aasiula, megan8, BISCA, stara.krycha, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
kóźwa co jest ze mno
byk na bykóSimba wrote:Jeż, Renek, jeżWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 11:43
kapturnica, Simba, moremi, Aasiula, BISCA, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wezcie te przepisy na omlety wrzućcie do przepisów. Dzisiaj to nie, ale w sobotę bym zjadła coś takiego.
Sabina, Aasiula, kkisia, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nie nie nie
jerz Simba, Jerz
zajerzyła się na Palikota jak Jerzyk na komara hA!
Simba wrote:Jeż, Renek, jeżSimba, moremi, Aasiula, BISCA, kkisia, efcia, paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wiem dlaczego nie moge sie uwolnic od forum, bo moj maz mowi ze ja musze miec zawsze ostatnie slowo
Tutaj to jest jakby niemozliwemoremi, Sabina, gretka, caffe, kapturnica, Aasiula, stara.krycha, kkisia, efcia, iwcia77, Mega, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Do twarzy mi w blondzie
chyba polubilam moją dziunie
Sabina, kapturnica, Aasiula, BISCA, kkisia, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Wezcie te przepisy na omlety wrzućcie do przepisów. Dzisiaj to nie, ale w sobotę bym zjadła coś takiego.
Ja zawsze do masy na omlet wlewam odrobinę wody lub mleka- jest wtedy bardziej puszysty i wilgotny.Sabina, moremi, Aasiula, BISCA, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny