35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jutro jezdzamy do Pl switkiem rankiem. A tu tymczasem: opony w aucie zimowe, zadne z nas nie spakowane, ja nie wiem, gdzie jest moj paszport ( ale wiem, gdzie mam dowod). Corka jeszcze spi, chlop poszedl spac, Adas zasnal, koty nie ma, wiec pewnie spi. A w cholere, ide tez spac!
moremi, Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, megan8, Reni, BISCA, kkisia, efcia, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć
Dorbie, najlepszego!! Spokojnej ciąży i spełnienia marzeń
Aasiula, ale miałaś akcje... Współczuje
Co ja to jeszcze chciałam napisać...pamięci mi ubywa
Idę na balkon zrywać poziomkiAasiula, Sabina, BISCA, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dajesz sobie sprawę jak to brzmi?
Nie. Nie naćpałam sięSabina, Aasiula, kapturnica, BISCA, kkisia, Simba, efcia, iwcia77, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Obcisle dziny bardzo grozne dla zdrowia!!Moga paralizowac miesnie!! Wiedzialy ???obcisle dziny uszkodzily nerwy czuciowe .I moze nawet dojsc do martwicy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 12:48
szczęśliwa 2, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:a co będzie ???
tzn co głosują ???
ja poprasuje i bez ustawyszczęśliwa 2, BISCA, Heretyczka, kkisia, moremi, Simba, stara.krycha, SolarPolar, efcia, paszczakin, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Obcisle dziny bardzo grozne dla zdrowia!!Moga paralizowac miesnie!! Wiedzialy ???obcisle dziny uszkodzily nerwy czuciowe .I moze nawet dojsc do martwicy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:01
moremi, kkisia, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:ale że co ,że facetowi się zrobi martwy
tzn niemrawy czy bez czucia ???
szczęśliwa 2, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ze jakas bab caly dzien w dzinach ciasnych chodzila i ja scielo z nog.A facety jak nosza obcisle to sie im armia wykancza z goraca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:01
kapturnica, BISCA, macduska, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
obdzwoniłam 21 aptek - leki są na zamówienie
pojechałam do tej, którą polecają na wątku IVF
są tam leki oprócz tego, który muszę wziąć jutro
no to tyle w temacie
aaaa i wkurwia mnie jak idę do kibla, chcę urwać papier, a rolka się kręci i kręci i końcówki nie widać..no wkurwia mnieszczęśliwa 2, megan8, BISCA, Heretyczka, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Simba, efcia, iwcia77, Arwena, Mega, Dziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość