35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jutro jezdzamy do Pl switkiem rankiem. A tu tymczasem: opony w aucie zimowe, zadne z nas nie spakowane, ja nie wiem, gdzie jest moj paszport ( ale wiem, gdzie mam dowod). Corka jeszcze spi, chlop poszedl spac, Adas zasnal, koty nie ma, wiec pewnie spi. A w cholere, ide tez spac!
moremi, Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, megan8, Reni, BISCA, nick nieaktualny, efcia, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Hmmmm... Czyżbyś w ciąży była?Natka_79 wrote:Cześć
Dorbie, najlepszego!! Spokojnej ciąży i spełnienia marzeń
Aasiula, ale miałaś akcje... Współczuje
Co ja to jeszcze chciałam napisać...pamięci mi ubywa
Idę na balkon zrywać poziomki
Aasiula, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ale ja naprawdę mam tam poziomki. I truskawki. I paprykę ostrą. I pomidory. Dużo pomidorów.Sabina wrote:Dajesz sobie sprawę jak to brzmi?

Nie. Nie naćpałam się
nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, Simba, efcia, iwcia77, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Obcisle dziny bardzo grozne dla zdrowia!!Moga paralizowac miesnie!! Wiedzialy ???obcisle dziny uszkodzily nerwy czuciowe .I moze nawet dojsc do martwicy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 12:48
szczęśliwa 2, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Sejm przyjal ustawe "o leczeniu nieplodnosci". Za - bylo 261 poslow. Przeciw - 176. Oslow.szczęśliwa 2 wrote:a co będzie ???
tzn co głosują ???
ja poprasuje i bez ustawy
szczęśliwa 2, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Simba, nick nieaktualny, SolarPolar, efcia, paszczakin, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
.kapturnica wrote:Obcisle dziny bardzo grozne dla zdrowia!!Moga paralizowac miesnie!! Wiedzialy ???obcisle dziny uszkodzily nerwy czuciowe .I moze nawet dojsc do martwicy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:01
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
Ze jakas bab caly dzien w dzinach ciasnych chodzila i ja scielo z nog.A facety jak nosza obcisle to sie im armia wykancza z goracaszczęśliwa 2 wrote:ale że co ,że facetowi się zrobi martwy
tzn niemrawy czy bez czucia ??? 
szczęśliwa 2, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
.kapturnica wrote:Ze jakas bab caly dzien w dzinach ciasnych chodzila i ja scielo z nog.A facety jak nosza obcisle to sie im armia wykancza z goraca

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:01
kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
obdzwoniłam 21 aptek - leki są na zamówienie
pojechałam do tej, którą polecają na wątku IVF
są tam leki oprócz tego, który muszę wziąć jutro
no to tyle w temacie
aaaa i wkurwia mnie jak idę do kibla, chcę urwać papier, a rolka się kręci i kręci i końcówki nie widać..no wkurwia mnie
szczęśliwa 2, megan8, BISCA, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, Simba, efcia, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Dziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość