35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ej no dziwisz im się? Palą się ze wstydu
jakbym była plemnikiem i facet nosiłby rurki, to sama sam bym się targnął/eła na własne życie własnym ogonemkapturnica wrote:Ze jakas bab caly dzien w dzinach ciasnych chodzila i ja scielo z nog.A facety jak nosza obcisle to sie im armia wykancza z goracaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 13:23
macduska, BISCA, kkisia, moremi, Simba, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:spirale i tabletki nie działają ,to można się bzykać na chybił trafił ??
chyba się zaszyję
Rozbawiłaś mnie!
A tak mi tego było trzeba!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 13:41
Heretyczka, kkisia, moremi, megan8, Simba, kapturnica, efcia, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to juz wiem, czemu mnie dzis zalalo. Dzieki Reni
P.S. Witam sie z pracy, jednak maja tu internetaReni wrote:ej no jaja jak berety mój ostatni cykl to 26 dnidzisiaj w nocy przyszła upragniona @
no dawno tak się nie cieszyłam na jej nadejscie
jadę dzisiaj po lekiReni, kkisia, moremi, Simba, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jeeeeeesuuuuu ile można wiercić
jadą udarem od kilku godzin
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8ea79e0e5c6.jpgstara.krycha, kkisia, BISCA, moremi, Simba, kapturnica, efcia, iwcia77, Sabina, Arwena, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkladam zyczenia Dorbie i Bursztynowi. Wbrew pozorom dzien bedzie (jest) dobry. Wale w klawiature na Ovu, dookola mnie Niemaczki bladego pojecia nie maja, co robie, ale wygladam powaznie, bo od czasu do czasu przelaczam na wykresy
No i slubnego do mamuni oddaje, a wieczorem zapodaje pierwszego antusia. Bede sie luzowackkisia, BISCA, moremi, Simba, SolarPolar, macduska, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ej no dziwisz im się? Palą się ze wstydu
jakbym była plemnikiem i facet nosiłby rurki, to sama sam bym się targnął/eła na własne życie własnym ogonemReni, BISCA, kkisia, moremi, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:spirale i tabletki nie działają ,to można się bzykać na chybił trafił ??
chyba się zaszyję
megan8, stara.krycha, Reni, kkisia, SolarPolar, moremi, macduska, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
proponuję robić to przez cały dzień, bo pół to faktycznie dziwnie tak jakoś
Simba wrote:Ja naprawde nie moge pol dnia siedziec i smiac sie do kompa, to jest conajmniej niepowaznestara.krycha, Simba, megan8, kkisia, BISCA, moremi, kapturnica, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jeeeeeesuuuuu ile można wiercić
jadą udarem od kilku godzin
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8ea79e0e5c6.jpg
"Dzien w ktorym poplakalam sie ze smiechu w pracy przed komputerem udajac juz kolejny rok ze pracuje a przeciez siedze na forum"stara.krycha, Reni, kkisia, BISCA, SolarPolar, moremi, kapturnica, macduska, efcia, paszczakin, iwcia77, Dziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość