35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 10:56
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn ma urodziny??? Naprawdę?
To wszystkiego najlepszego i moc całusówi mam nadzieję, że czasami zaglądasz tutaj :-*
Simba, kkisia, efcia, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
SolarPolar wrote:Wytrawno- warzywnie- ziolowo. Takie zamowienie z pietra dostalam:-)
A jak robie na slodko, to ciut maki i ubijam jajka na piane.
Dzis mnie natchnelo i zrobilam na slodko.moremi, megan8, BISCA, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Co do omletow- u mnie nie przejdą rozbabrane
Dlatego ja mam 2 patelnie tej samej wielkości, przykrywam omleta druga i odwracam
Nawet bez mąki się nie rozwali..moremi, Dziobak, Aasiula, BISCA, SolarPolar, kkisia, efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Co do omletow- u mnie nie przejdą rozbabrane
Dlatego ja mam 2 patelnie tej samej wielkości, przykrywam omleta druga i odwracam
Nawet bez mąki się nie rozwali..moremi, Dziobak, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W kwestii udanego robienia dzieci..
Ciesze się, że na liście nie ma seksu w gumkach, które się dezintegruja, bo ja bym zadrzala
I tak już czekam letko roztrzesiona na @..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 11:26
Simba, macduska, moremi, Aasiula, megan8, stara.krycha, kkisia, efcia, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I po powitaniu się żegnam, bo my właśnie udajemy się na szoping do Niemca
Ciekawe, jak młody zniesie ta eskapadę, zmusiłam chłopa do zabrania wózka z gondola, zeby się przez tyle godzin w foteliku nie garbil.
Smoczkiem dalej gardzi.. Wczora mu profilaktycznie paszcze rumiankiem wypackalam, bo koleżanka mi powiedziała, że może mieć afte, dlatego pluje. Rumianek aplikowania palcem dał wielka radość dziecku, wiec nie sądzę, żeby go tam coś bolało..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 11:34
moremi, Aasiula, megan8, stara.krycha, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość