35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Dziobak, jak tam chusteczki? Dalej do kibla wrzucasz?
malgos741, moremi, Simba, iwcia77, efcia, Mega, Magdala, stara.krycha, kkisia, kapturnica, BISCA, macduska lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Kurwa jaraja na balkonie ale i tak mam wszystko w domu
Do tej pory disco polo napierdzielalo aż płyta się zacinala
Do tej pory ciche osiedle a przez jednego wyplocha jest głośno
To jakiś burak łysy wydziargany chodzi w obcislych koszulkach
Taki macho z Pierdziszewajak jest bunt to mowie , ze i tak kurza to te troszke kurzu wiecej im roznicy nie robi
mamy wojne z nimimoremi, efcia, Reni, dorbie, Mega, kkisia, caffe, kapturnica, Arwena, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Nie wszystko czysciutkie i pachnace ,nie ma smrodu chloru czy innego syfu .
Musicie mi uwierzyc na słowo musiałam miec zabojstwo w oczach ze gosc sciagnał firme i pełzał,jak waz .
Wytargałam z samochodu goscia o wzroscie 190 zw=eby zobaczył co zrobił ...
teraz jak sobie pomysle to chyba bym sie bałaAasiula, malgos741, iwcia77, dorbie, moremi, Mega, kkisia, kapturnica, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Kurde, zwariuje z tymi plamieniami. Znowu stara skrzepla krew, niedużo. Kiedy się skończą te krwiaki...
Wczoraj na usg byl widoczny stary krwiak na brzegu łożyska i to na pewno z niego, bo się dopytalam czy z niego może byc plamienie. Oby za tydzień go nie było.dorbie lubi tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Witam się z wieczora!
@ mi się uregulowała. Może czas wrócić do gry.
Żeby się nie denerwować, udaję, że ostatniego wpisu Dziobaka nie widziałam.ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, iwcia77, dorbie, moremi, Mega, stara.krycha, kkisia, kapturnica, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
Przepraszam za moja nieobecnosc, ale bylam na wyjezdzie. Wlasnie wrocilam i troche poczytam wstecz.
A tak w ogole to nowy cykl... Ale juz nie nowe nadzieje...
Aasiula, opis przygody gownianej pierwsza klasa, wiem, wiem, to dopiero po paru godzinach smiesznie brzmianna maria, malgos741, Aasiula, megan8, efcia, Reni, moremi, Mega, Magdala, stara.krycha, kkisia, kapturnica, Bozia3, Arwena, Simba, macduska lubią tę wiadomość
-
byla w Poznaniu ?Parka wrote:Przepraszam za moja nieobecnosc, ale bylam na wyjezdzie. Wlasnie wrocilam i troche poczytam wstecz.
Aasiula, opis przygody gownianej pierwsza klasa, wiem, wiem, to dopiero po paru godzinach smiesznie brzmiParka, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Przepraszam za moja nieobecnosc, ale bylam na wyjezdzie. Wlasnie wrocilam i troche poczytam wstecz.
Aasiula, opis przygody gownianej pierwsza klasa, wiem, wiem, to dopiero po paru godzinach smiesznie brzmidorbie, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No to wam opisze moj chujowy dzien,bo inaczej tego nie mozna nazwac
Wrociłam z roboty ,patrze obok wjazdu stoi cysterna, pomyslałam czyszczą kanalize ,ok?!
Otwieram drzwi i kurawa swiat zamiera ....
walneło takim smrodem ze myslałam ze rzygne
Wchodze dalej ,koty kurwa jak na haju pacza na mnie i gupie miny maja
I tutaj soprajs ja pierdole ...
w moich trzech łazienkach to co oni czyscili kurwa na mojej podłodze scianach wszedzie
Jebłam jak to zobaczyłam !
Wyleciałam do gnoji i normalnie za morde prawie wywlekłam !
chuj jeden z drugim dał takie cisnienie ze mi gowno po scianach latało !!
Sciagnełam szefa a on firme sprzatajaca i dezynfekująca ,
Kurwa myslałam ze zagryze gnoja !!!
Dopiero skonczyli,wymyte wydezynfekowane
Jesdnym słowem gówniane zajecia miałam dzisiaj ,
nigdy tego nie zapomne !
no a teraz prasuje ,echchchc zycie
Asiula wspólczuje, ale opis godny powieści sensacyjnej
wróć... horroruAasiula, iwcia77, anna maria, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Koniecznie, ja bym nie popuscila tego. Odszkodowanie się należy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 22:51
anna maria, ComeToMeBaby, efcia, moremi, malgos741, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
a teraz ide sobie do kartona , bo nie widzialam sw. trojcy belgijskiej..
jest mi zal i przykro i wogole czuje sie odrzucona i pominieta....Aasiula, Dziobak, efcia, megan8, moremi, dorbie, Mega, malgos741, stara.krycha, kkisia, kapturnica, Bozia3, BISCA, Simba, macduska lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a teraz ide sobie do kartona , bo nie widzialam sw. trojcy belgijskiej..
jest mi zal i przykro i wogole czuje sie odrzucona i pominieta....
Co daja w tych Malagach??iwcia77, moremi, Mega, stara.krycha, kkisia, kapturnica, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
O widzisz... dobre
Jeszcze wyniesie donice z kwiatami i będę podlewać jak będzie jaraliwcia77 wrote:ja ma podobnie i jak slysze ze wychodza na balkon palic to lece po dywaniki, chodniki i dywany, obrusy z okruszkami i trzepie kurzem ile wleziejak jest bunt to mowie , ze i tak kurza to te troszke kurzu wiecej im roznicy nie robi
mamy wojne z nimiiwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość