35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
stara.krycha wrote:Wspolczuje, ale i tak nie kocham jezdzic po Niemcach. Wole Holandie i Belgie, tam mniej dziur. Nie pocisniesz, ale ja i tak wiecej jak 120 nie pedze.
stara.krycha, efcia, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jak pracowałam w dusseldorfie to wnuk dziadka co sie opiekowalam przewiozl mnie na autobus z predkoscia ponad 190 porsche .Przyznam ,ze sie o malo nie posrałam ze starchu
MartaDidi, kapturnica, efcia, Simba, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Totez wlasnie. Ksieciuniu tez tak kiedys szalal, ale potem sie ze mna ozenil i turlamy sie te 120, bo pozniej zaczynam piszczec, nawet jesli to ja prowadze
Wogole kolonia , bonn i dusseldorf dobrze wspominam.Piekne ,stare miasta .stara.krycha, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Pozostaje Ci ovu : termometr i wykres! Jak wiesz idealny srodek antkoncepcyjny - prawie zadna nie zaszla dzieki wykresowi:-) a tak faszerowana Simba metalem!
efcia, Mega, SolarPolar, moremi, kkisia, iwcia77, stara.krycha, macduska lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie wiem jak inne.
Ja ciagle mam jakieś plamienia, upławy i takie tam.
Czuję się niekomfortowo.
Może to wynika z tego, ze miałam grzebane w macicy? Nie wiem.
Poza tym często boli mnie brzuch jak na @.macduska lubi tę wiadomość
-
Małe chłopaki śpią, duzy poszedł na silke. Simba leży w lozku z małym prasowaniem - dzisiaj szkocki kilt. Wybornie. Obok ksiazka Saramonowicza (podobno chujowa ale za to z dedykacją)
Jest bosko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 21:02
efcia, MartaDidi, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, kkisia, iwcia77, stara.krycha, macduska lubią tę wiadomość
-
drogie brawo
czy jest sposób na sąsiada mieszkającego pode mną, który jara na potęgę, jego córka też i jego goście? Potrafią jednego gasić i zapalać drugiego.
Cały ten syf włazi mi do domu
śpię ..dym, jem.. dym
o żesz qrwa ja pierdole
typ wprowadził sie niedawno
łeb mnie boli i chce mi się puścić z tego smrodu pawia..
macie jakieś poważne pomysły? jestem bliska zakupić petardy achtungi i jak tylko wyjdzie na balkon napierdzielać muMega, efcia, Simba, moremi, kkisia, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Ale Moremi tą bluzkę to chyba sobie zamówię
http://www.happymum.pl/sklep3/b750c,outlet,4830-coco_lila_shirt_sale!.htmlnie zmarnuje sie
mialyscie do linkow dodawac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!efcia, ola_35 lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie wróciłam od gina gdzie chwaliłam się pięknymi, drożnymi rurami i mniej fajnymi wynikami.
Jak zawsze usłyszałam historyjkę o "cudzie". Dziewczynie na laparo wyszła jesień średniowiecza, zero szans na ciążę.
Dostała od razu skierowanie na rządowe ivf.
Poszła jeszcze w tym samym cyklu co laparo.
Zrobili jej betę. I co ? 500...
Naturalny "cud" w cyklu z laparo.
Kurcze, może kiedyś o mnie też tak komuś będzie opowiadaćkapturnica, Mega, efcia, ComeToMeBaby, Simba, gretka, peppapig, moremi, Aasiula, Magdala, kkisia, iwcia77, malgos741, dorbie, stara.krycha, macduska, Iwone lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
I z tego wszystkiego zrobię coś anty staraniowe. Przez 3 miesiące wymyśliłam sobie antyki.
Przynajmniej mózg mi trochę odpocznieMega, efcia, Simba, BISCA, moremi, kkisia, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
ComeToMeBaby wrote:Dopycham resztą Merci
zajrzę do lodówki, moze jakas resztka milki oreo sie do mnie uśmiechnie
efcia, ComeToMeBaby, Simba, kkisia, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:drogie brawo
czy jest sposób na sąsiada mieszkającego pode mną, który jara na potęgę, jego córka też i jego goście? Potrafią jednego gasić i zapalać drugiego.
Cały ten syf włazi mi do domu
śpię ..dym, jem.. dym
o żesz qrwa ja pierdole
typ wprowadził sie niedawno
łeb mnie boli i chce mi się puścić z tego smrodu pawia..
macie jakieś poważne pomysły? jestem bliska zakupić petardy achtungi i jak tylko wyjdzie na balkon napierdzielać mu
Reni a macie Wspólnote w bloku?
u nas jest i jest wewnetrzny przepis ze jest zakaz palenia na balkonach, na klatce i w pobliżu bloku
fakt nie kazdy to przestrzega, ale jak czlowiek by sie wkurzyl to móglby zlożyć doniesienie i mialoby ono poparcie przepisem
ja mam sasiada ktory popala , ale mieszka nade mną wiec rzadko mi wlatuje do mieszkania, ale jakby bylo to czesto to napewno byl zglosila
Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość