35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:A macie pomysl jak zablokowac laptopa bo dziecko mi zaraz wszystko skasuje . a to jedyny sprzet ktory go jara na tyle ze moge cwiczyc i wiem jest mozliwosc w viscie zablokuj ale to nie dziala przy malym
szczęśliwa 2, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:moje ulubione
jak nie jem to nie jem, ale jak sie dorwe idzie całe na raz
edit: w życiu by u mnie tyle nie poleżało - szacunWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:04
stara.krycha, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ha! Byłam u gina, owu była, z prawego na 100%, bo jest piekne ciałko żółte, z lewym na 100% nie był pewny, moze była owu, bo pęcherzyk jest zapadnięty, wiec cholera go wie
wszystko wyglada jak nalezy, wiec teraz siedzę i czekam
Bry babki
Mam ostatnio dzien dobroci dla zwierząt ze strony mojego męża, bo już drugi dzien podjeżdża po mnie do pracystara.krycha, ania.g, efcia, gretka, iwcia77, macduska, anna maria, kapturnica, moremi, Reni, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, malgos741, paszczakin, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Ha! Byłam u gina, owu była, z prawego na 100%, bo jest piekne ciałko żółte, z lewym na 100% nie był pewny, moze była owu, bo pęcherzyk jest zapadnięty, wiec cholera go wie
wszystko wyglada jak nalezy, wiec teraz siedzę i czekam
Mega super to teraz dobrze wysiadujstara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak ja nienawidze @. Boli wszystko: brzuch, glowa, plecy, cycki. Na zmiane zimno i goraco, mdli, kreci sie w glowie. No i ten ciagly glod. A co zjem, to... , a boli przy tym sakramencko! Szlak!
iwcia77, moremi, kkisia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Krycha co u Ciebie
jakaś mało aktywna jesteś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6af58cf38c7.jpgiwcia77, SolarPolar, kapturnica, moremi, Reni, efcia, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
opowiem wam cos:
poszlam z Ivo w krzaki na tyly basenu, zeby go uspic..ide alejkami a tam kura jajko znosi..pogdakala i poszla...jajko wrocilo ze mna do domu...dzis bedzie jajowkastara.krycha, anna maria, kapturnica, moremi, Reni, efcia, kkisia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:opowiem wam cos:
poszlam z Ivo w krzaki na tyly basenu, zeby go uspic..ide alejkami a tam kura jajko znosi..pogdakala i poszla...jajko wrocilo ze mna do domu...dzis bedzie jajowkaiwcia77, SolarPolar, moremi, efcia, kkisia, Mega, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Jak ja nienawidze @. Boli wszystko: brzuch, glowa, plecy, cycki. Na zmiane zimno i goraco, mdli, kreci sie w glowie. No i ten ciagly glod. A co zjem, to... , a boli przy tym sakramencko! Szlak!
mi nie trzeba okresu do wiecznego gloda...po basenie pojechalam do ikea na 2 hot dogi, frytki, mala pizze, donuta, kawe i cocacole wrocilam do domu i poprawilam ciastkami , brzoskwinia i morela ...ale ssanie..woda ponoc wyciagastara.krycha, anna maria, moremi, Arwena, efcia, kkisia, Dziobak, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:mi nie trzeba okresu do wiecznego gloda...po basenie pojechalam do ikea na 2 hot dogi, frytki, mala pizze, donuta, kawe i cocacole wrocilam do domu i poprawilam ciastkami , brzoskwinia i morela ...ale ssanie..woda ponoc wyciaga
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny