X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Mcduska , megga - juz nie karmisz, widziala, bo zaraz zamykam kramik.
    ja nie widzialam :(

jestescie wiedzmy ;D

efcia, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    A macie pomysl jak zablokowac laptopa bo dziecko mi zaraz wszystko skasuje . a to jedyny sprzet ktory go jara na tyle ze moge cwiczyc i wiem jest mozliwosc w viscie zablokuj ale to nie dziala przy malym :-)
    A jakby tak wylaczyc z pradu? A na ekranie jakis obrazek nakleic? 4 minuty powinien wytrzymac ;-)

szczęśliwa 2, efcia, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    moje ulubione
    jak nie jem to nie jem, ale jak sie dorwe idzie całe na raz :D

edit: w życiu by u mnie tyle nie poleżało - szacun
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:04

nick nieaktualny, efcia, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! Byłam u gina, owu była, z prawego na 100%, bo jest piekne ciałko żółte, z lewym na 100% nie był pewny, moze była owu, bo pęcherzyk jest zapadnięty, wiec cholera go wie :) wszystko wyglada jak nalezy, wiec teraz siedzę i czekam :)

Bry babki :)
    Mam ostatnio dzien dobroci dla zwierząt ze strony mojego męża, bo już drugi dzien podjeżdża po mnie do pracy ;)

nick nieaktualny, ania.g, efcia, gretka, iwcia77, nick nieaktualny, anna maria, kapturnica, moremi, Reni, nick nieaktualny, BISCA, ComeToMeBaby, malgos741, paszczakin, megan8, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    A jakby tak wylaczyc z pradu? A na ekranie jakis obrazek nakleic? 4 minuty powinien wytrzymac ;-)
    .

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Minuta wytrzyma albo i nie :-)
    To cztery obrazki :-)

szczęśliwa 2, efcia lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    To cztery obrazki :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:20

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ha! Byłam u gina, owu była, z prawego na 100%, bo jest piekne ciałko żółte, z lewym na 100% nie był pewny, moze była owu, bo pęcherzyk jest zapadnięty, wiec cholera go wie :) wszystko wyglada jak nalezy, wiec teraz siedzę i czekam :)

Mega super to teraz dobrze wysiaduj :-)

nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Tez uwielbiam no wiesz mialam dwa duze pudelka =dwoch synow jedno schowalam na pawlaczu :-P

hm ... a jak tu schować przed samą sobą ;-)

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja nienawidze @. Boli wszystko: brzuch, glowa, plecy, cycki. Na zmiane zimno i goraco, mdli, kreci sie w glowie. No i ten ciagly glod. A co zjem, to... , a boli przy tym sakramencko! Szlak! :-/

iwcia77, moremi, nick nieaktualny, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mega- swietnie <3

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    hm ... a jak tu schować przed samą sobą ;-)
    To bardzo proste, wystarczy miec skleroze albo schowac w kulminacyjnym momencie wielkiego prasowania, po czym prasowac dalej ;-)

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Krycha co u Ciebie
    jakaś mało aktywna jesteś

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6af58cf38c7.jpg
    Reni, przez Ciebie wszyscy teraz mnie znajda na fejsbuku! I nikt juz nie uwierzy, ze mnie tam nie ma! :-P

iwcia77, SolarPolar, kapturnica, moremi, Reni, efcia, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opowiem wam cos:

poszlam z Ivo w krzaki na tyly basenu, zeby go uspic..ide alejkami a tam kura jajko znosi..pogdakala i poszla...jajko wrocilo ze mna do domu...dzis bedzie jajowka :D

nick nieaktualny, anna maria, kapturnica, moremi, Reni, efcia, nick nieaktualny, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    opowiem wam cos:

poszlam z Ivo w krzaki na tyly basenu, zeby go uspic..ide alejkami a tam kura jajko znosi..pogdakala i poszla...jajko wrocilo ze mna do domu...dzis bedzie jajowka :D
    Mimo ze zachowalas sie Iwcia niemoralnie, bo zabilas malego nienarodzonego kurczaczka, jestes natchnieniem dla mojej kolacji :-)

iwcia77, SolarPolar, moremi, efcia, nick nieaktualny, Mega, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Jak ja nienawidze @. Boli wszystko: brzuch, glowa, plecy, cycki. Na zmiane zimno i goraco, mdli, kreci sie w glowie. No i ten ciagly glod. A co zjem, to... , a boli przy tym sakramencko! Szlak! :-/

mi nie trzeba okresu do wiecznego gloda...po basenie pojechalam do ikea na 2 hot dogi, frytki, mala pizze, donuta, kawe i cocacole wrocilam do domu i poprawilam ciastkami , brzoskwinia i morela ...ale ssanie..woda ponoc wyciaga ;D

nick nieaktualny, anna maria, moremi, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Dziobak, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega teraz na Jakis czas zostan kura i wysiaduj te jajca :-)

nick nieaktualny, iwcia77, moremi, efcia, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    mi nie trzeba okresu do wiecznego gloda...po basenie pojechalam do ikea na 2 hot dogi, frytki, mala pizze, donuta, kawe i cocacole wrocilam do domu i poprawilam ciastkami , brzoskwinia i morela ...ale ssanie..woda ponoc wyciaga ;D
    Tez tak chce. Basen moge odpuscic :-P

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Mega teraz na Jakis czas zostan kura i wysiaduj te jajca :-)
    Nastepna. Dobra, ide smazyc te jaja :-P

anna maria, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 10173 10174 10175 10176 10177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ