X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysiu a ty pokazywalas swojego face'a na forum, bo stopki znamy i sa sliczne - i zazdroszcze takiej ilosci butow. Chcialabym zobaczyc z czego sie odchudzasz:-)

nick nieaktualny, iwcia77, efcia, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Krysiu a ty pokazywalas swojego face'a na forum, bo stopki znamy i sa sliczne - i zazdroszcze takiej ilosci butow. Chcialabym zobaczyc z czego sie odchudzasz:-)
    Ten temat juz byl. Facjata bedzie w pakiecie z brzuchem ciazowym, obiecalam Kapcie :-)

kapturnica, iwcia77, moremi, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jajecznica z serem. Mniammmmmmmmmmm..............

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ten temat juz byl. Facjata bedzie w pakiecie z brzuchem ciazowym, obiecalam Kapcie :-)
    To bez facjaty - tyly poka:-)

nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ivcia co to za basen ze kury tam laza i dlaczego chcialas dziecko usypiac ( pewnie cycem) w krzakach? Na basenach sa kibelki, mozna spokojnie usiasc i nakarmic a w krzakach zamiast kury moglas spotkac napalonego koguta i co wtedy?
    karmic dziecko w kibelku :-O...to jak przyjedziesz mnie odwiedzic to podam ci obiad w kibelku , ok ;D

no wlasnie za bardzo sie nie znam i balam sie wlasnie, ze to jest kogut..ale nie kukurykal tylko gdakal i zostawil jajko ..no to chyba kura byla ;D

ania.g, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, efcia, nick nieaktualny, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega to teraz czekamy z Tobą <3

iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    karmic dziecko w kibelku :-O...to jak przyjedziesz mnie odwiedzic to podam ci obiad w kibelku , ok ;D

no wlasnie za bardzo sie nie znam i balam sie wlasnie, ze to jest kogut..ale nie kukurykal tylko gdakal i zostawil jajko ..no to chyba kura byla ;D
    Ale ja jestem z tych co to sa za karmieniem w miejscach publicznych by kobita po krzakach i kiblach nie musiala sie chowac - mam nadzieje ze zrozumialas zaluzje:-)

iwcia77, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ale ja jestem z tych co to sa za karmieniem w miejscach publicznych by kobita po krzakach i kiblach nie musiala sie chowac - mam nadzieje ze zrozumialas zaluzje:-)
    no wlasnie nie...ale ja dzis nasloniecznilam sie troszke , wiec czacha dymi ...a juz sie balam, ze mnie do kibla na zarcie dzieciowe wysylasz :D :D

nick nieaktualny, SolarPolar, moremi, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    To bez facjaty - tyly poka:-)
    Nie jestem pologowana na zadnych fotosikach ani innych cudach wiankach

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale w tych krzakach karmiłaś? mam nadzieję, że naciągnęłaś na siebie także trochę trawy
    iwcia77 wrote:
    no wlasnie nie...ale ja dzis nasloniecznilam sie troszke , wiec czacha dymi ...a juz sie balam, ze mnie do kibla na zarcie dzieciowe wysylasz :D :D

iwcia77, nick nieaktualny, SolarPolar, moremi, kapturnica, efcia, nick nieaktualny, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Nie jestem pologowana na zadnych fotosikach ani innych cudach wiankach
    Nie trzeba wystarczy www.zapodaj.net i tam wybierasz zdjecie z kompa lub telefonu zapodajesz na forum . To jest jednorazowa czynnosc bez loginow i hasel. Dla chcacego ......

nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale w tych krzakach karmiłaś? mam nadzieję, że naciągnęłaś na siebie także trochę trawy
    a nie..poszlam w krzaki troche cyckami poswiecic...ponoc zboczency tak robia ;D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, moremi, efcia, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Nie trzeba wystarczy www.zapodaj.net i tam wybierasz zdjecie z kompa lub telefonu zapodajesz na forum . To jest jednorazowa czynnosc bez loginow i hasel. Dla chcacego ......
    Sprobuje, ale nie obiecuje fajerwerkow

SolarPolar, moremi, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dobre!!! Glownie na usta Iwcia i kawalek sutka. Bo reszta i tak byla basenowa czyli prawie gola:-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez caly dzien podjadam bob. Nie jest dobrze.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hula, tylko szybko paczec

Bylo i ni ma

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 19:38

SolarPolar, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysiu ale poka to jak teraz wygladasz a nie z podstawowki!

iwcia77, nick nieaktualny, Reni lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    odezwala sie ta co pokazuje ciagle fotki z legitymacji szkolnej ;D

nick nieaktualny, SolarPolar, moremi, kapturnica, efcia, nick nieaktualny, Mega, megan8, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    To jest z teraz, no, ok sprzed roku

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladna dziewczynka z solidnym cyckiem . Buty mi sie tylko nie zgadzaj:-)

iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 10174 10175 10176 10177 10178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ