35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Krysiu a ty pokazywalas swojego face'a na forum, bo stopki znamy i sa sliczne - i zazdroszcze takiej ilosci butow. Chcialabym zobaczyc z czego sie odchudzasz:-)
kapturnica, iwcia77, moremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Ivcia co to za basen ze kury tam laza i dlaczego chcialas dziecko usypiac ( pewnie cycem) w krzakach? Na basenach sa kibelki, mozna spokojnie usiasc i nakarmic a w krzakach zamiast kury moglas spotkac napalonego koguta i co wtedy?
...to jak przyjedziesz mnie odwiedzic to podam ci obiad w kibelku , ok
no wlasnie za bardzo sie nie znam i balam sie wlasnie, ze to jest kogut..ale nie kukurykal tylko gdakal i zostawil jajko ..no to chyba kura bylaania.g, stara.krycha, moremi, kapturnica, efcia, kkisia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:karmic dziecko w kibelku
...to jak przyjedziesz mnie odwiedzic to podam ci obiad w kibelku , ok
no wlasnie za bardzo sie nie znam i balam sie wlasnie, ze to jest kogut..ale nie kukurykal tylko gdakal i zostawil jajko ..no to chyba kura bylaiwcia77, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ale ja jestem z tych co to sa za karmieniem w miejscach publicznych by kobita po krzakach i kiblach nie musiala sie chowac - mam nadzieje ze zrozumialas zaluzje:-)
stara.krycha, SolarPolar, moremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale w tych krzakach karmiłaś? mam nadzieję, że naciągnęłaś na siebie także trochę trawyiwcia77 wrote:no wlasnie nie...ale ja dzis nasloniecznilam sie troszke , wiec czacha dymi ...a juz sie balam, ze mnie do kibla na zarcie dzieciowe wysylasz
iwcia77, stara.krycha, SolarPolar, moremi, kapturnica, efcia, kkisia, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Nie jestem pologowana na zadnych fotosikach ani innych cudach wiankach
stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale w tych krzakach karmiłaś? mam nadzieję, że naciągnęłaś na siebie także trochę trawy
stara.krycha, macduska, Reni, moremi, efcia, kkisia, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Nie trzeba wystarczy www.zapodaj.net i tam wybierasz zdjecie z kompa lub telefonu zapodajesz na forum . To jest jednorazowa czynnosc bez loginow i hasel. Dla chcacego ......
SolarPolar, moremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny