35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabina wrote:Napisalam do naszej dr ale chyba gdzieś pojechała, bo nie daje znaku.
A ja wypiłam niedawno radlera, mąz piwo i nie ma kto prowadzić samochodu, Kurwa, no! Myślałam, że już jest dobrze
Nic się może nie stanie jak poczekacie do rana. Objawów odwodnienia nie ma?
Zresztą zawsze mozesz wezwać lekarza rodzinnego albo w ostatecznosci pogotowie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 22:57
stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jesli mala oprocz tego nie goraczkuje ,czuje sie w miare oki. Pije (nawadniaj ja ) to obserwuj co bedzie dalej.Jesli objawy sie nasila a mala poczuje sie gorzej(bole brzucha , skurcze w jego obrebie) to powiem Ci ze wtedy pomyslala bym o wizycie na sorze.Albo zamowieniu wizyty nocnej domowej by upewnic sie ze wszystko oki.
Z wlasnego doswiadczenia wiem ,ze czasem dochodzi do zaburzen mikroflory jelitowej wlasnie w zwiazku z antybiotykiem.Zdarzylo sie to pare razy mojemu synowi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 23:00
stara.krycha, Sabina, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To sie uspokoj przede wszystkim kochana.Daj jej moze wegiel (napewno nie zaszkodzi )i jak masz jakies oslonowki na zoladek. I obserwujSabina wrote:Małej poza krótkimi bólami brzucha nic nie jest. Bawi się, pije, nie goracKuje, i chyba tylko dlatego jesZcze jestem w domu

stara.krycha, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyOsłony dostaje cały czas a dziś zwiększona dawkękapturnica wrote:To sie uspokoj przede wszystkim kochana.Daj jej moze wegiel (napewno nie zaszkodzi )i jak masz jakies oslonowki na zoladek. I obserwuj
Będę czujna
kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry na wieczór oglądam w tv sabat czarownic
Mieliśmy iść na zakończenie Malty festival ale niestety od 3godzin pada i to dosyć mocno...
Sabcia co do Małej to mam podobne zdanie do Kapty ale z drugiej strony u dzieci bardzo szybko się wszystko zmienia...
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH