35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Mała właśnie zasnela. Oby nic się dziś w nocy nie wydarzyło .
Sabinko oby to bylo jednorazowe
ucałuj córcie od ciotek forumowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 23:27
Mala79, Sabina, malgos741, peppapig lubią tę wiadomość
-
Sabcia, tak jak Krycha mowi-radler nikogo nawet w dupie nie strzyknie, spokojnie możesz jechać. Ja panikara, bym jechała. Jakby jeszcze coś, to pogotowie.
Trzymam za malutka, oby rano było już ok. Biedactwo
Sabina, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaka też i była moja pierwsza reakcja, wróć druga, zaraz po tym jak się posralam że strachu.paszczakin wrote:Sabcia, tak jak Krycha mowi-radler nikogo nawet w dupie nie strzyknie, spokojnie możesz jechać. Ja panikara, bym jechała. Jakby jeszcze coś, to pogotowie.
Trzymam za malutka, oby rano było już ok. Biedactwo
Ale od godziny jest spokój, śpi, kup na razie nie ma. I tak sobie myślę, odwodniona nie jest, śpi spokojnie, znaczy nic ją nie boli, to nigdzie nie jedziemy. W szpitalu, poza poczuciem że pomoc mogą i kroplowkami, nic jej nie dadzą. A ona napita. Wypila mleko, potem szklankę wody. Wiec nie jest źle. Pozostaje mi założyć sobie pampersa, zamówić wizytę u psychiatry i czekać rana.
Ps. Wiecie ja rok temu leżała z Młodą na biegunkowym u nas w szpitalu. Jak Boga kocham, najgorszemu wrogowi nie życzę. Wiec się nie śpieszę żeby tam wrócić
dorbie, Heretyczka, malgos741, paszczakin, macduska, moremi, kkisia, Mala79, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ile dawek antybiotyku podalas i na co ona go ma?Sabina wrote:Ja tylko na chwilę.
Pomocy!
Młoda zrobiła 4 kupki, z czego ostatnie dwie to sam śluz z krwią! Antybiotyk czy alergia? Odstawić antybiotyk?
Wpadać już w panikę?
Odstawic i dac porządny probiotyk np Dicoflor 60 lub 2x30.
Na pewno kwestia wlaczenia antybiotyki domiesniowo, jesli trzeba kontynuowac antybiotykoterapie
Heretyczka, Sabina, moremi, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie musisz jechaćSabina wrote:Taka też i była moja pierwsza reakcja, wróć druga, zaraz po tym jak się posralam że strachu.
Ale od godziny jest spokój, śpi, kup na razie nie ma. I tak sobie myślę, odwodniona nie jest, śpi spokojnie, znaczy nic ją nie boli, to nigdzie nie jedziemy. W szpitalu, poza poczuciem że pomoc mogą i kroplowkami, nic jej nie dadzą. A ona napita. Wypila mleko, potem szklankę wody. Wiec nie jest źle. Pozostaje mi założyć sobie pampersa, zamówić wizytę u psychiatry i czekać rana.
Ps. Wiecie ja rok temu leżała z Młodą na biegunkowym u nas w szpitalu. Jak Boga kocham, najgorszemu wrogowi nie życzę. Wiec się nie śpieszę żeby tam wrócić
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo masz styczeń jak ja, tylko ja sam początek.A jaki termin ci wychodzi? Gratuluję!mandragora wrote:Bry, ja wiem ze tak jak filip z konopi wyskocze, ale nie bądźcie zle ze się bez kolejki wepchalam. Jestem w ciąży i to juz 9 tydzień. Ostatnia miesiączka nie była widać miesiączka. No i ja sobie mogę planować, a życie i tak napisze własny scenariusz... a kropek ma już serducho i 13 mm. Dzisiaj rano wstając nawet mi przez myśl nie przeszło żem w ciąży. Boże jak jestem szczęśliwa

malgos741, mandragora, macduska, Mega, kkisia, efcia, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja bym zadzwoniła na pogotowie bądz pojechała na ostry dyżurSabina wrote:Ja tylko na chwilę.
Pomocy!
Młoda zrobiła 4 kupki, z czego ostatnie dwie to sam śluz z krwią! Antybiotyk czy alergia? Odstawić antybiotyk?
Wpadać już w panikę?
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorbie, jak dobrze że tu jestesdorbie wrote:A ile dawek antybiotyku podalas i na co ona go ma?
Odstawic i dac porządny probiotyk np Dicoflor 60 lub 2x30.
Na pewno kwestia wlaczenia antybiotyki domiesniowo, jesli trzeba kontynuowac antybiotykoterapie
Sabina, dorbie, Mega, moremi, stara.krycha, Bozia3, efcia, kkisia, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Mandra super wiadomości, ślij wiruski
mandragora, dorbie, stara.krycha, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Już swita i jasno jest a jeszcze nie śpię
stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Bry. Staś dzisiaj w końcu dal pisać do 6.30. Ale niestety już wie co to za dobro spanie z mama i skrzętnie to wykorzystuje. W obecnej sytuacji musze go wyprowadzić szybko z łóżka ; (
Dorbie termin mam na 4.02 ale na bank jak wszystko pójdzie dobrze to będzie styczniowe dziecko. Nie wiem nawet czy ne będę chciała takiej samej daty jak u Stasia czyli 18.01.
Miłego dnia dziewczyny
Sabciu jak mała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 07:11
dorbie, ania.g, macduska, Mega, kkisia, Mala79, efcia, iwcia77, BISCA, malgos741, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki

Obudzilam się szczęśliwa, bo zaraz jadę do domu. Ostatni skumulowany dyżur, masakra! Akurat 2 nocki z wyjazdami, a rzadko się zdarza, a mi się trafiło!
Teraz lajcik, tylko pogoda jakas nietaka...
ania.g, macduska, kkisia, moremi, Reni, Bozia3, efcia, iwcia77, peppapig, malgos741, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mandragora super wiadomość
gratuluję i życzę Ci spokojnej ciąży. To teraz jesteśmy już trzy na styczeń 
Sabina, dużo zdrowia dla Twojej córeczki. Mam nadzieję że szybko jej przejdzie
Wczoraj miałam gości i cola udawała ciemne piwo. Ale chyba moja przyjaciółka się kapnęła bo w pewnym momencie powąchała moją szklankę. Nic nie powiedziała tylko zaczęła mi się przyglądać. Wiem okropna jestem żeby nawet przyjaciółce nic nie powiedzieć ale wolę chwalić się po 12 tyg ciąży albo chociaż po genetycznym usg.
Mega, mandragora, kkisia, moremi, stara.krycha, Mala79, Bozia3, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77, malgos741, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Mandra gratulacje, ale super wiadomość

Sabcia jak Mala?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 09:08
mandragora, kkisia, stara.krycha, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Krycha jestes boska, rozwalilas mnie tym tekstemstara.krycha wrote:Lze suka! Ludzie tyle nie waza!

stara.krycha, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry

Mandra, gratuluje
nie zdążyłaś zaplanować, a już dziecko w drodze 
Sabcia, jak tam córcia? Lepiej już?
My się zwijamy, bo dzisiaj idziemy na chrzciny synka mojej kuzynki. Mój debiut na spotkaniu rodzinnym - pierwszy raz z brzuchem
kapturnica, Mega, ania.g, mandragora, stara.krycha, Bozia3, Sabina, Magda*, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, SolarPolar, BISCA, malgos741, Zofia8, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH