35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
geny...nie robie tego specjalnie..zawsze chcialam byc grubsza, bo chudosc mi sie nie podoba, wpierdalam tyle, ze malo nie pekne a za 3 godziny klopek zaliczamkapturnica wrote:
i trawie szybciej jak sie wkurwiam a wkurwiam sie dosc czesto
ComeToMeBaby, efcia, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
I gdzie tu sprawiedliwosc sie pytam ??? Ja wystarczy ,ze popatrze na pączka i juz mi sie cellulit produkuje na udach!!!iwcia77 wrote:geny...nie robie tego specjalnie..zawsze chcialam byc grubsza, bo chudosc mi sie nie podoba, wpierdalam tyle, ze malo nie pekne a za 3 godziny klopek zaliczam
IĆ STONT chudzielcu !!!
iwcia77, peppapig, Aasiula, SolarPolar, stara.krycha, BISCA, paszczakin, efcia, Mega, megan8, Mala79 lubią tę wiadomość

-
Hyhy, Iwcia, ja też ważę teraz 54kg. +/- 1 kg. Moja standardowa waga to 55,5. Także ten... Będę się musiała razem z Tobą chować po kątach przed pociskami Kapty
iwcia77, kapturnica, peppapig, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
a cellulit to ja tez mam, wiec sie uspokojkapturnica wrote:I gdzie tu sprawiedliwosc sie pytam ??? Ja wystarczy ,ze popatrze na pączka i juz mi sie cellulit produkuje na udach!!!
IĆ STONT chudzielcu !!!
ComeToMeBaby, kapturnica, stara.krycha, efcia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
won!!!ComeToMeBaby wrote:Hyhy, Iwcia, ja też ważę teraz 54kg. +/- 1 kg. Moja standardowa waga to 55,5. Także ten... Będę się musiała razem z Tobą chować po kątach przed pociskami Kapty

Nastepna mnie bedzie dołowac !!
iwcia77, peppapig, stara.krycha, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-
a wiesz co jest najgorsze, ze Burszta, Mega, Dorbie, Malgos , Dziobak tez mikrusy i nikt w nie pociskami nie sadziComeToMeBaby wrote:Hyhy, Iwcia, ja też ważę teraz 54kg. +/- 1 kg. Moja standardowa waga to 55,5. Także ten... Będę się musiała razem z Tobą chować po kątach przed pociskami Kapty

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 12:18
ComeToMeBaby, peppapig, stara.krycha, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Bo sie nie pokazujOM w bikini z taka figura 5miesiecy po porodzie !!!iwcia77 wrote:a wiesz co jest najgorsze, ze Burszta, Mega, Dorbie, Malgos tez mikrusy i nikt w nie pociskami nie sadzi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 12:18
iwcia77, stara.krycha, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-
Właśnie, czy nie powinnyśmy się poczuć dyskryminowane i założyć jakąś partię uciśnionych? Weź się Kapta, bo będziesz zaraz u Pani. I wakacje ci nic nie pomogąiwcia77 wrote:a wiesz co jest najgorsze, ze Burszta, Mega, Dorbie, Malgos tez mikrusy i nikt w nie pociskami nie sadzi

iwcia77, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
Pani mnie poprze!! I Wam na nowy rok juz ocene ze sprawowania obnizy !!ComeToMeBaby wrote:Właśnie, czy nie powinnyśmy się poczuć dyskryminowane i założyć jakąś partię uciśnionych? Weź się Kapta, bo będziesz zaraz u Pani. I wakacje ci nic nie pomogą

Mnie szok zlapal jak zobaczylam jaka ma filigranowa figure Iw po urodzeniu malego ..
iwcia77, stara.krycha, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyBry, kobity
Sabcia zdrowia dla małej i spokoju dla Ciebie. Jak czytam ile ważycie...hmm
ja się pocieszam,że tylko 4kg przytyłam i czekam aż młody wysśie ze mnie nadmiar tłuszczu...
Mandra super wiadomość
iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, stara.krycha, mandragora, efcia, Mega, megan8, gosia7122, Mala79, ania.g lubią tę wiadomość
-
Jeśli tak, a byłoby to niesprawiedliwe, to jeszcze zostaje Dyrekcja. O.kapturnica wrote:Pani mnie poprze!! I Wam na nowy rok juz ocene ze sprawowania obnizy !!
Mnie szok zlapal jak zobaczylam jaka ma filigranowa figure Iw po urodzeniu malego ..
No, ale ja nie po porodzie także ten, te frustracje to nie do mnie w razie czego hihihi Ale skoro Iwcia figurę wyjściową miała w typie szkieletora to w sumie czego się można było spodziewać? Toć to się cieszyć trzeba
A ja nie mam mlekopijcy, seksiorów też chwilowo nie, to zrobię sobie kawkę a potem odpalę trening. Trzeba nadrobić
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Znowu ktos posty kasuje bo nie idzie momentamui nic napisac .
Jako ze wszystko przed Toba to Ci odpuszcze Kometa.Jak zajdziesz w ciąże , urodzisz i bedziesz figurowa jak Iw tez bede zazdroscic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 12:27
ComeToMeBaby, iwcia77, SolarPolar, Aasiula, efcia, Mega, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość

-
To ciekawe bo ja tez wpierdalam, jestem wybuchowa, do klopa potrafie i dwa ray dziennie ( jak sie okazuje deser paclova tez dziala przeczyszczajaco) i tyje cos mi nie gra . ...klamiesz . Pewnie zjadasz dwa liscie salaty i mowisz jak to sie obzarlas.iwcia77 wrote:geny...nie robie tego specjalnie..zawsze chcialam byc grubsza, bo chudosc mi sie nie podoba, wpierdalam tyle, ze malo nie pekne a za 3 godziny klopek zaliczam
kapturnica, iwcia77, BISCA, Aasiula, stara.krycha, efcia, paszczakin, Mega, megan8, gosia7122, Mala79 lubią tę wiadomość
-
I 4razy dziennie kawowOM lewatywe zapodaje..SolarPolar wrote:To ciekawe bo ja tez wpierdalam, jestem wybuchowa, do klopa potrafie i dwa ray dziennie ( jak sie okazuje deser paclova tez dziala przeczyszczajaco) i tyje cos mi nie gra . ...klamiesz . Pewnie zjadasz dwa liscie salaty i mowisz jak to sie obzarlas.
iwcia77, stara.krycha, SolarPolar, Aasiula, efcia, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość

-
Hyhyhy no tego to nie wie niktkapturnica wrote:Jako ze wszystko przed Toba to Ci odpuszcze Kometa.Jak zajdziesz w ciąże , urodzisz i bedziesz figurowa jak Iw tez bede zazdroscic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 12:29
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWypierdalaj do konta! Tyle nie wolno wazyc! To skandal!iwcia77 wrote:obecnie waze 54
mam nadzieje ze jak mlekopijca zejdzie mi z cyca to przytyje do 58 kg
- taki jest plan !
iwcia77, kapturnica, Aasiula, malgos741, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta, wal do mnie w karton! Tesz sie tak nie bawie!kapturnica wrote:I gdzie tu sprawiedliwosc sie pytam ??? Ja wystarczy ,ze popatrze na pączka i juz mi sie cellulit produkuje na udach!!!
IĆ STONT chudzielcu !!!
kapturnica, Magda*, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH