35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
eee juz organizm rok rocznie przyzwyczajony..Po naturalnych bez konserwantow i chemikaliow nie przedziera.No chyba ,ze popilabym mlekiem albo wodastara.krycha wrote:To sraczka murowana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 12:52
nick nieaktualny, Aasiula, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-
Dobra, nius sprzed chwili. Może was pocieszy, że mama wybrała jakiś kod ze Statoila i zamawia dziś 3 pizze w cenie 1. I do jedzenia jesteśmy tylko my dwie, bo mam przyjechać.
nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPocieszy mnie dopiero jak powiesz, ze zjadlas wiecej od mamyComeToMeBaby wrote:Dobra, nius sprzed chwili. Może was pocieszy, że mama wybrała jakiś kod ze Statoila i zamawia dziś 3 pizze w cenie 1. I do jedzenia jesteśmy tylko my dwie, bo mam przyjechać.

iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Taa najesz a pozniej sie bedziesz szkapa katowala przez pol dniaComeToMeBaby wrote:Dobra, nius sprzed chwili. Może was pocieszy, że mama wybrała jakiś kod ze Statoila i zamawia dziś 3 pizze w cenie 1. I do jedzenia jesteśmy tylko my dwie, bo mam przyjechać.

nick nieaktualny, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niw wqrwiaj mnie tymi czeresniamikapturnica wrote:Nastepna wyznawczyni klaczy
.
TO JA CHYBA IDE NA CZERESNIE DALEJ .
,bo nie mam w domu an jednej ,uwazaj za czeresnie moge zabic
HEHEHEHEH
kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry,
Kocham weekendy
Wczoraj spedzilismy dzien z para przyjaciol + dzieci (syn mojego i ich 3 dziewczyny)
W poludnie aperitif, grill (szaszlyki z fois gras i wolowinka mmmmmmmmm pycha) a pozniej bylismy w takim parku co sie chodzi po drzewach ( nie wiem jak to sie nazywa po polsku) . Bylo super. Mam zakwalsy
Dzisiaj pobudka o 10h30
, chuop polecial po miesko na grilla. Teraz taras, prasowanko zimnego rozowego. Jest upalnie. Po obiedzie zamierzam uciac krotka drzemke w chlodnej sypialni i poczytac bo znalazlam super ksiazke.
Jest super.
Rownie udanej niedzieli wiedzmy
Aasiula, ComeToMeBaby, SolarPolar, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, paszczakin, efcia, megan8, Mega, gosia7122, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Moglabym cie nimi zasypac..W tym roku tak obrodzily ,ze wiadrami rwa. Oc sie podziele chetnieAasiula wrote:niw wqrwiaj mnie tymi czeresniami
,bo nie mam w domu an jednej ,uwazaj za czeresnie moge zabic
HEHEHEHEH
Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość