35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
eee juz organizm rok rocznie przyzwyczajony..Po naturalnych bez konserwantow i chemikaliow nie przedziera.No chyba ,ze popilabym mlekiem albo wodastara.krycha wrote:To sraczka murowana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 12:52
stara.krycha, Aasiula, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-
Dobra, nius sprzed chwili. Może was pocieszy, że mama wybrała jakiś kod ze Statoila i zamawia dziś 3 pizze w cenie 1. I do jedzenia jesteśmy tylko my dwie, bo mam przyjechać.
stara.krycha, iwcia77, Bozia3, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPocieszy mnie dopiero jak powiesz, ze zjadlas wiecej od mamyComeToMeBaby wrote:Dobra, nius sprzed chwili. Może was pocieszy, że mama wybrała jakiś kod ze Statoila i zamawia dziś 3 pizze w cenie 1. I do jedzenia jesteśmy tylko my dwie, bo mam przyjechać.

iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Taa najesz a pozniej sie bedziesz szkapa katowala przez pol dniaComeToMeBaby wrote:Dobra, nius sprzed chwili. Może was pocieszy, że mama wybrała jakiś kod ze Statoila i zamawia dziś 3 pizze w cenie 1. I do jedzenia jesteśmy tylko my dwie, bo mam przyjechać.

stara.krycha, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niw wqrwiaj mnie tymi czeresniamikapturnica wrote:Nastepna wyznawczyni klaczy
.
TO JA CHYBA IDE NA CZERESNIE DALEJ .
,bo nie mam w domu an jednej ,uwazaj za czeresnie moge zabic
HEHEHEHEH
kapturnica, iwcia77, Magda*, stara.krycha, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry,
Kocham weekendy
Wczoraj spedzilismy dzien z para przyjaciol + dzieci (syn mojego i ich 3 dziewczyny)
W poludnie aperitif, grill (szaszlyki z fois gras i wolowinka mmmmmmmmm pycha) a pozniej bylismy w takim parku co sie chodzi po drzewach ( nie wiem jak to sie nazywa po polsku) . Bylo super. Mam zakwalsy
Dzisiaj pobudka o 10h30
, chuop polecial po miesko na grilla. Teraz taras, prasowanko zimnego rozowego. Jest upalnie. Po obiedzie zamierzam uciac krotka drzemke w chlodnej sypialni i poczytac bo znalazlam super ksiazke.
Jest super.
Rownie udanej niedzieli wiedzmy
Aasiula, ComeToMeBaby, SolarPolar, stara.krycha, iwcia77, peppapig, paszczakin, efcia, megan8, Mega, gosia7122, Mala79, ania.g, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
Moglabym cie nimi zasypac..W tym roku tak obrodzily ,ze wiadrami rwa. Oc sie podziele chetnieAasiula wrote:niw wqrwiaj mnie tymi czeresniami
,bo nie mam w domu an jednej ,uwazaj za czeresnie moge zabic
HEHEHEHEH
Aasiula, stara.krycha, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH