35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tym wlasnie roznie ejst.Mam kumpele zawsze byla mega dupa , zgrabna itd.A jak urodzila corke to jej nie poznalam na zdjeciach .Mialam wrazenie ,ze ktos ja nadmuchal.A nigdy nie miala problemow z waga .Jadla co chciala i kiedy chciala.Wiec to roznie bywa .ComeToMeBaby wrote:Hyhyhy no tego to nie wie nikt

Jedna laska na wrzesniowkach zaczynala z waga niecale 60 .Jest w 31tyg ciazy i ma 20 kg wiecej na budziku//Szok! Jak pokazala zdjecia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 12:31
ComeToMeBaby, stara.krycha, efcia, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Myslisz ze we 2 w jedne karton sieM zmiescimy ?? No way!!stara.krycha wrote:Kapta, wal do mnie w karton! Tesz sie tak nie bawie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 12:32
stara.krycha, BISCA, peppapig, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-
Jak to nie? Dziobak albo karmi Adasia albo cwiczy i zjada dziennie 5 czekoladek, Bursztyn jadla tylko seler i slate - czasami jak jej sie chcialo zrobic, Dorbi glownie w pracy ciagnie, kase zarabia i nie ma czasu na sen a co dopiero na posilek, Mega jest tak cichutka jak myszka wiec pewnie dwa ziarenka jej starcza, Malgos nawdycha sie amoniaku i zapomina o co kaman i ze jest glodna.iwcia77 wrote:a wiesz co jest najgorsze, ze Burszta, Mega, Dorbie, Malgos , Dziobak tez mikrusy i nikt w nie pociskami nie sadzi

stara.krycha, iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, BISCA, Magda*, peppapig, efcia, kkisia, Bozia3, Mega, megan8, gosia7122, Mala79, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo minie, co minie?! Ja nie z tych, co na salacie przezyjom. Dzieki Bozi @ nie trwa wiecznie i bedzie mozna jakas gimnastyke pouprawiac, to moze mi ten suwak sie ustawi tak, jak kcemComeToMeBaby wrote:Krycha, ja rozumiem, nadpobudliwa jeszcze jesteś. Ale nie martw się, to zaraz minie

Bo jak nie to wpierdol!
kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak mnie te wagi wqrwily, ze robie dzis strajk glodowy. Na razie czymam sie dzielnie, ale tylko dlatego, ze dopiero wstalamkapturnica wrote:No dobra..To suń dupe to sie wczołgam.Ładuj amunicje!!
ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, efcia, Mega, gosia7122, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
E tam, daj spokój, ja nigdy nie robiłam strajków głodowych, więc to się nie sprawdzi! Lepiej coś zjedzstara.krycha wrote:Tak mnie te wagi wqrwily, ze robie dzis strajk glodowy. Na razie czymam sie dzielnie, ale tylko dlatego, ze dopiero wstalam

stara.krycha, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej no,zróbcie tam i dla mnie miejscestara.krycha wrote:Szeroki mam, nie boj nic. Z dziurkami na pociski

ja niezaleznie jak duzo sie ruszam,do transportu uzywam głownie roweru-lato czy zima zawsze kilometry robię ,uda zawsze tłuste mam a przedewszystkim ten celulit....teraz w ciazy to sie jeszcze nasilił.No i jeszcze musze dodac nawet miesa i cukru nie jem i mimo to jest jak jest .
stara.krycha, kapturnica, iwcia77, SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW nagrode za dobre sprawowanie mozesz obejrzec moje zmarszczkiMagda* wrote:hej no,zróbcie tam i dla mnie miejsce

ja niezaleznie jak duzo sie ruszam,do transportu uzywam głownie roweru-lato czy zima zawsze kilometry robię ,uda zawsze tłuste mam a przedewszystkim ten celulit....teraz w ciazy to sie jeszcze nasilił.No i jeszcze musze dodac nawet miesa i cukru nie jem i mimo to jest jak jest .
kapturnica, iwcia77, Magda*, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja z nerwow poszlam i prosto z drzewa czeresni sie nałykałam jak indorstara.krycha wrote:Tak mnie te wagi wqrwily, ze robie dzis strajk glodowy. Na razie czymam sie dzielnie, ale tylko dlatego, ze dopiero wstalam

stara.krycha, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, Magda*, efcia, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH