35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tym wlasnie roznie ejst.Mam kumpele zawsze byla mega dupa , zgrabna itd.A jak urodzila corke to jej nie poznalam na zdjeciach .Mialam wrazenie ,ze ktos ja nadmuchal.A nigdy nie miala problemow z waga .Jadla co chciala i kiedy chciala.Wiec to roznie bywa .ComeToMeBaby wrote:Hyhyhy no tego to nie wie nikt

Jedna laska na wrzesniowkach zaczynala z waga niecale 60 .Jest w 31tyg ciazy i ma 20 kg wiecej na budziku//Szok! Jak pokazala zdjecia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 12:31
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Myslisz ze we 2 w jedne karton sieM zmiescimy ?? No way!!stara.krycha wrote:Kapta, wal do mnie w karton! Tesz sie tak nie bawie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 12:32
nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-
Jak to nie? Dziobak albo karmi Adasia albo cwiczy i zjada dziennie 5 czekoladek, Bursztyn jadla tylko seler i slate - czasami jak jej sie chcialo zrobic, Dorbi glownie w pracy ciagnie, kase zarabia i nie ma czasu na sen a co dopiero na posilek, Mega jest tak cichutka jak myszka wiec pewnie dwa ziarenka jej starcza, Malgos nawdycha sie amoniaku i zapomina o co kaman i ze jest glodna.iwcia77 wrote:a wiesz co jest najgorsze, ze Burszta, Mega, Dorbie, Malgos , Dziobak tez mikrusy i nikt w nie pociskami nie sadzi

nick nieaktualny, iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Bozia3, Mega, megan8, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo minie, co minie?! Ja nie z tych, co na salacie przezyjom. Dzieki Bozi @ nie trwa wiecznie i bedzie mozna jakas gimnastyke pouprawiac, to moze mi ten suwak sie ustawi tak, jak kcemComeToMeBaby wrote:Krycha, ja rozumiem, nadpobudliwa jeszcze jesteś. Ale nie martw się, to zaraz minie

Bo jak nie to wpierdol!
kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak mnie te wagi wqrwily, ze robie dzis strajk glodowy. Na razie czymam sie dzielnie, ale tylko dlatego, ze dopiero wstalamkapturnica wrote:No dobra..To suń dupe to sie wczołgam.Ładuj amunicje!!
ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, efcia, Mega, gosia7122, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
E tam, daj spokój, ja nigdy nie robiłam strajków głodowych, więc to się nie sprawdzi! Lepiej coś zjedzstara.krycha wrote:Tak mnie te wagi wqrwily, ze robie dzis strajk glodowy. Na razie czymam sie dzielnie, ale tylko dlatego, ze dopiero wstalam

nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej no,zróbcie tam i dla mnie miejscestara.krycha wrote:Szeroki mam, nie boj nic. Z dziurkami na pociski

ja niezaleznie jak duzo sie ruszam,do transportu uzywam głownie roweru-lato czy zima zawsze kilometry robię ,uda zawsze tłuste mam a przedewszystkim ten celulit....teraz w ciazy to sie jeszcze nasilił.No i jeszcze musze dodac nawet miesa i cukru nie jem i mimo to jest jak jest .
nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW nagrode za dobre sprawowanie mozesz obejrzec moje zmarszczkiMagda* wrote:hej no,zróbcie tam i dla mnie miejsce

ja niezaleznie jak duzo sie ruszam,do transportu uzywam głownie roweru-lato czy zima zawsze kilometry robię ,uda zawsze tłuste mam a przedewszystkim ten celulit....teraz w ciazy to sie jeszcze nasilił.No i jeszcze musze dodac nawet miesa i cukru nie jem i mimo to jest jak jest .
kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja z nerwow poszlam i prosto z drzewa czeresni sie nałykałam jak indorstara.krycha wrote:Tak mnie te wagi wqrwily, ze robie dzis strajk glodowy. Na razie czymam sie dzielnie, ale tylko dlatego, ze dopiero wstalam

nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość