35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:I gdzie tu sprawiedliwosc sie pytam ??? Ja wystarczy ,ze popatrze na pączka i juz mi sie cellulit produkuje na udach!!!
IĆ STONT chudzielcu !!!
Kapta podaj łapke ja mam to samo, dlatego zeby jesć bez wyrzutów musze ćwiczyć - dobrze ze lubie i jedno i drugie
stara.krycha, Magda*, Aasiula lubią tę wiadomość
-
A jak sie lubi zjesc a cwiczyc juz nie ??? Z cwiczen to ja w zasadzie lubie akrobacje seksualne jedynieefcia wrote:Kapta podaj łapke ja mam to samo, dlatego zeby jesć bez wyrzutów musze ćwiczyć - dobrze ze lubie i jedno i drugie

No i rower
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 13:21
stara.krycha, efcia, iwcia77, SolarPolar, malgos741, Aasiula, megan8, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnySie ciotka dobra rada znalazla. Gdzie ja qrwa w Niemcach wiejska kielbase znajde?!kapturnica wrote:Ales Ty goopia Po co tyle kasy wydawac.Kup wiejska kielbase poloz na sloncu na tydzien , jad jak ta lala w duzej ilosci bedzie

iwcia77, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hyhy, Iwcia, ja też ważę teraz 54kg. +/- 1 kg. Moja standardowa waga to 55,5. Także ten... Będę się musiała razem z Tobą chować po kątach przed pociskami Kapty

ja tez waze 55 przy 168cm niby ok, ale musze sie pilnowac niestety
stara.krycha, Magda*, Aasiula, megan8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWon do konta z Iwcia i Kometa!efcia wrote:ja tez waze 55 przy 168cm niby ok, ale musze sie pilnowac niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 13:22
Magda*, SolarPolar, efcia, kapturnica, iwcia77, megan8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatko bosko... paździochowo!efcia wrote:ja tez waze 55 przy 168cm niby ok, ale musze sie pilnowac niestety
jak jaa WaM zazdroszczę! Może i mi na starość uda się schudnąć?w końcu
stara.krycha, Magda*, efcia, kapturnica, Aasiula, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaaak, se tlumaczpeppapig wrote:Matko bosko... paździochowo!
jak jaa WaM zazdroszczę! Może i mi na starość uda się schudnąć?w końcu 
Na starosc to sie tyje i brzydnie
efcia, kapturnica, Aasiula, peppapig, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Pogielo ??