35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynom,tak se mysle-dotrwam do 32 to będę spokojnaefcia wrote:przykre to i niesprawiedliwe

jak sie czyta takie historie to nic dziwnego ze cala ciaze sie chodzi w stresie
tu jako granicę przezywalności podają ukończenie 25 tyg,tzn po tym terminie ratują dziecko,wcześniej nie.
Choć ja dziś czytałam tu na forum o dziewczynach które straciły dzieci w 39 czy 40 tyg i nie wiadomo czemu,bo wg badań dzieci zdrowe .
No ale muszę przyznać ze mam wiarę i przeczucie ze z naszym synkiem będzie wszystko ok.
stara.krycha, malgos741, efcia, Heretyczka, peppapig, iwcia77, Mega, BISCA, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Teraz sie zwlókł łajza.I wyglada jakby cała noc balował a wiem ,ze połozył sie po 1szej .stara.krycha wrote:W tym wieku tez tak mialam. Ale to dlatego, ze nocami do 3-4 siedzialam...
Na tekst ,ze obiadu dzis nie ma łypnał zaspanym okiem , wzruszył ramionami i poszedł sobie zrobic płatki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 13:55
efcia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

-
Roznie jest to fakt ale jesli chodzi o skrajne wczesniactwo to wiekszosc lekarzy mowi ,ze po urodzeniu po 30tygodniu ciazy dzieciaczki sobie juz dobrze radza..Ja wyczekuje30tki jak kania dżdżuMagda* wrote:nom,tak se mysle-dotrwam do 32 to będę spokojna
tu jako granicę przezywalności podają ukończenie 25 tyg,tzn po tym terminie ratują dziecko,wcześniej nie.
Choć ja dziś czytałam tu na forum o dziewczynach które straciły dzieci w 39 czy 40 tyg i nie wiadomo czemu,bo wg badań dzieci zdrowe .
No ale muszę przyznać ze mam wiarę i przeczucie ze z naszym synkiem będzie wszystko ok.
EDIT Ratuja i wczesniejsze ,Mikolajek jest z 24tygodnia ciazy.Wazyl zaledwie 670 gram...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 13:58
Magda*, Mega lubią tę wiadomość

-
Znowu te chude się tu lansujom? Zajrzał człowiek na chwilę i już nerwy zszarpane.
Za miesiąc jadę nad morze - jak ja się ludziom pokażę???
Nie zdziałam dużo - ale od 1 lipca przechodzę na miesiąc na montignaca - jak paszcza - może mnie jakoś paszcza wesprzesz - będę Cię molestować o przepisy i porady - bo jeszcze nie do końca gościa rozkminiam z zasadami. A on też wróg cukru i mąki - więc pasuje do diety brzucha pszenicznego...
DO boju, do boju, do boju booooziaa....
kapturnica, Heretyczka, Magda*, stara.krycha, paszczakin, SolarPolar, peppapig, efcia, Sabina, iwcia77, megan8, Mega, gosia7122, Mala79, BISCA, kkisia, macduska, malgos741, Iwone, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw Polsce to i z 23 ratują ,jesli widzą ze są jakieś szanse,tu granicą jest ukończenie 25 tyg.kapturnica wrote:Roznie jest to fakt ale jesli chodzi o skrajne wczesniactwo to wiekszosc lekarzy mowi ,ze po urodzeniu po 30tygodniu ciazy dzieciaczki sobie juz dobrze radza..Ja wyczekuje30tki jak kania dżdżu

EDIT Ratuja i wczesniejsze ,Mikolajek jest z 24tygodnia ciazy.Wazyl zaledwie 670 gram...
Rozumiem ze po 30 tyg to i z bungie mozesz skakać
tak sobie mysle ze my niepotrzebnie schizujemy ,bo skoro teraz jest ok ,nie ma zagrożen to wielkie prawdopodobienstwo jest ze i potem bedzie dobrze
efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySie nie nerwuj Bozia. Bier pociski i wbijaj w nasz kartonBozia3 wrote:Znowu te chude się tu lansujom? Zajrzał człowiek na chwilę i już nerwy zszarpane.
Bozia3, kapturnica, SolarPolar, iwcia77, Mega, gosia7122, BISCA, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Skakac mozesz sobie i w 20tym .Kto bogatemu zabroni ?Magda* wrote:w Polsce to i z 23 ratują ,jesli widzą ze są jakieś szanse,tu granicą jest ukończenie 25 tyg.
Rozumiem ze po 30 tyg to i z bungie mozesz skakać
Tylko co bungie ma do szans przezycia wczesniaka ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 14:17

-
nick nieaktualny
-
Mandra kongratulesions

Dobrze, ze mnie daaaaleko do niedowagi, to jak powieje wiatr bede w stanie utrzymac to forum na ziemi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 14:45
stara.krycha, efcia, Sabina, Mega, BISCA, Magda*, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH