35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynom,tak se mysle-dotrwam do 32 to będę spokojnaefcia wrote:przykre to i niesprawiedliwe

jak sie czyta takie historie to nic dziwnego ze cala ciaze sie chodzi w stresie
tu jako granicę przezywalności podają ukończenie 25 tyg,tzn po tym terminie ratują dziecko,wcześniej nie.
Choć ja dziś czytałam tu na forum o dziewczynach które straciły dzieci w 39 czy 40 tyg i nie wiadomo czemu,bo wg badań dzieci zdrowe .
No ale muszę przyznać ze mam wiarę i przeczucie ze z naszym synkiem będzie wszystko ok.
nick nieaktualny, malgos741, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, BISCA, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Teraz sie zwlókł łajza.I wyglada jakby cała noc balował a wiem ,ze połozył sie po 1szej .stara.krycha wrote:W tym wieku tez tak mialam. Ale to dlatego, ze nocami do 3-4 siedzialam...
Na tekst ,ze obiadu dzis nie ma łypnał zaspanym okiem , wzruszył ramionami i poszedł sobie zrobic płatki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 13:55
efcia, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

-
Roznie jest to fakt ale jesli chodzi o skrajne wczesniactwo to wiekszosc lekarzy mowi ,ze po urodzeniu po 30tygodniu ciazy dzieciaczki sobie juz dobrze radza..Ja wyczekuje30tki jak kania dżdżuMagda* wrote:nom,tak se mysle-dotrwam do 32 to będę spokojna
tu jako granicę przezywalności podają ukończenie 25 tyg,tzn po tym terminie ratują dziecko,wcześniej nie.
Choć ja dziś czytałam tu na forum o dziewczynach które straciły dzieci w 39 czy 40 tyg i nie wiadomo czemu,bo wg badań dzieci zdrowe .
No ale muszę przyznać ze mam wiarę i przeczucie ze z naszym synkiem będzie wszystko ok.
EDIT Ratuja i wczesniejsze ,Mikolajek jest z 24tygodnia ciazy.Wazyl zaledwie 670 gram...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 13:58
nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

-
Znowu te chude się tu lansujom? Zajrzał człowiek na chwilę i już nerwy zszarpane.
Za miesiąc jadę nad morze - jak ja się ludziom pokażę???
Nie zdziałam dużo - ale od 1 lipca przechodzę na miesiąc na montignaca - jak paszcza - może mnie jakoś paszcza wesprzesz - będę Cię molestować o przepisy i porady - bo jeszcze nie do końca gościa rozkminiam z zasadami. A on też wróg cukru i mąki - więc pasuje do diety brzucha pszenicznego...
DO boju, do boju, do boju booooziaa....
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, SolarPolar, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, iwcia77, megan8, Mega, gosia7122, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Iwone, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw Polsce to i z 23 ratują ,jesli widzą ze są jakieś szanse,tu granicą jest ukończenie 25 tyg.kapturnica wrote:Roznie jest to fakt ale jesli chodzi o skrajne wczesniactwo to wiekszosc lekarzy mowi ,ze po urodzeniu po 30tygodniu ciazy dzieciaczki sobie juz dobrze radza..Ja wyczekuje30tki jak kania dżdżu

EDIT Ratuja i wczesniejsze ,Mikolajek jest z 24tygodnia ciazy.Wazyl zaledwie 670 gram...
Rozumiem ze po 30 tyg to i z bungie mozesz skakać
tak sobie mysle ze my niepotrzebnie schizujemy ,bo skoro teraz jest ok ,nie ma zagrożen to wielkie prawdopodobienstwo jest ze i potem bedzie dobrze
efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySie nie nerwuj Bozia. Bier pociski i wbijaj w nasz kartonBozia3 wrote:Znowu te chude się tu lansujom? Zajrzał człowiek na chwilę i już nerwy zszarpane.
Bozia3, kapturnica, SolarPolar, iwcia77, Mega, gosia7122, BISCA, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Skakac mozesz sobie i w 20tym .Kto bogatemu zabroni ?Magda* wrote:w Polsce to i z 23 ratują ,jesli widzą ze są jakieś szanse,tu granicą jest ukończenie 25 tyg.
Rozumiem ze po 30 tyg to i z bungie mozesz skakać
Tylko co bungie ma do szans przezycia wczesniaka ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 14:17

-
nick nieaktualny
-
Mandra kongratulesions

Dobrze, ze mnie daaaaleko do niedowagi, to jak powieje wiatr bede w stanie utrzymac to forum na ziemi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 14:45
nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Mega, BISCA, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny