35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Ello, my od rana w Gd. Apartament na 14 pitrze z widokiem na morze, obiad w ulubionej knajpce, kawa i ciacho w Sowie. No i jest lato do tego! Usypiam dzielnego mlodego podroznika i odpalamy szampana na tarasie.
Wakacje 2015 uwazam za rozpoczete!
witamy na polskiej ziemi
miłego wypoczynku i czekamy na foty
ja do swojego urlopu jeszcze odliczam
Magda*, Dziobak, mandragora, Sabina, Mega, stara.krycha, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tezefcia wrote:witamy na polskiej ziemi
miłego wypoczynku i czekamy na foty
ja do swojego urlopu jeszcze odliczam
i mam coraz większe wątpliwości, czy dożyje...
Idę spać. Dobrej nocy dziewczęta
Zachodźcie z przyjemnością
malgos741, stara.krycha, efcia, Mala79, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Wieczor pieknie bylo caly dzien,szczegolnie jak sie od 11 prasuje
,kolega mial urodziny ,robil je w ogrodzie do jedzenia byly pyszne zeberka z grila (duzo miesa mialy ) plus salatki i sosy .Dzien uwazam za udany
Heretyczka, mandragora, stara.krycha, malgos741, paszczakin, efcia, gosia7122, ComeToMeBaby, Mega, ania.g, Mala79, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciach
Pokaże Wam moja radość
mam nadzieje, ze zadziała, inaczej niż linki z telefonu nie potrafie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 23:28
stara.krycha, Reni, kapturnica, megan8, efcia, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
No apgrejd niesamowity po tym skoku technologicznym. Ja do niego "hyhy", a ten jarzy non stop ta bezzebna paszcze..megan8 wrote:paszczakin ,ale pycholek
stara.krycha, Reni, kapturnica, megan8, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Normalnie nie moge sie doczekac mojego łysolka . Dawid był łysy jak kolano identycznie jak Twoj Adam .Wiec nie spodziewam sie fali na głowie Maksa. Wiecej miejsca do calowania
stara.krycha, megan8, efcia, malgos741, paszczakin, Mega, ania.g, mandragora, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja też jestem bardzo ciekawa jak nasz synek(ciagle bezimienny)bedzie wygladał,kapturnica wrote:Normalnie nie moge sie doczekac mojego łysolka . Dawid był łysy jak kolano identycznie jak Twoj Adam .Wiec nie spodziewam sie fali na głowie Maksa. Wiecej miejsca do calowania

czy bedzie podobny do syna E,czy jednak bedzie inny?
chciałabym by był podobny do E,a juz koniecznie by miał jego wielkie ,niebieskie oczy
ale chciałabym by był jednak inny niz M -syn E.
Ju teraz wiem ze ma moją szczękę,troszke wysunietą do przodu,widzielismy na usg,no trudno sie mówi

efcia, kapturnica, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
Paszczak śliczności rozesmiane, piękny widok
paszczakin lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
ja jak bylam z Hela w ciazy to na usg tez widzialm jaka jest podobna do mojego meza ,i tak bylo i Jest odbicie taty
Magda* wrote:ja też jestem bardzo ciekawa jak nasz synek(ciagle bezimienny)bedzie wygladał,
czy bedzie podobny do syna E,czy jednak bedzie inny?
chciałabym by był podobny do E,a juz koniecznie by miał jego wielkie ,niebieskie oczy
ale chciałabym by był jednak inny niz M -syn E.
Ju teraz wiem ze ma moją szczękę,troszke wysunietą do przodu,widzielismy na usg,no trudno sie mówi

kapturnica, Magda*, megan8, dorbie, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

ślicznego masz synka , aż chyba zmienie zdanie i nie bede sie upierać przy drugiej córce