35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Oooo kochana, mylisz sie, apetyt to ja mam, wczoraj na grillu była karkówka - swoja droga pierwszy raz jadłam taka dobra, soczysta, kiełbacha, kaszanka, sałatki - wcale nie lekkieSolarPolar wrote:Jak to nie? Dziobak albo karmi Adasia albo cwiczy i zjada dziennie 5 czekoladek, Bursztyn jadla tylko seler i slate - czasami jak jej sie chcialo zrobic, Dorbi glownie w pracy ciagnie, kase zarabia i nie ma czasu na sen a co dopiero na posilek, Mega jest tak cichutka jak myszka wiec pewnie dwa ziarenka jej starcza, Malgos nawdycha sie amoniaku i zapomina o co kaman i ze jest glodna.
wiec ten, no...sory....geny.... Zreszta ja duzo wychadzam
jak jeżdzę sama do pracy to rano robię nogami 5 kilosów i spowrotem to samo 
Usnęło mi sie troche....
iwcia77, Mala79, efcia lubią tę wiadomość
-
Jak to nie wiadomo czemu? Przyczyna śmierci dziecka : lekarz konowal ! A później cały świat ci mówi ze nic się nie stało, a lekarze są bezkarni bo dziecko z 39 tc nie ma praw człowieka bo to nie dziecko tylko płod ot co. W takim właśnie państwie przyszło nam żyć.Magda* wrote:nom,tak se mysle-dotrwam do 32 to będę spokojna
tu jako granicę przezywalności podają ukończenie 25 tyg,tzn po tym terminie ratują dziecko,wcześniej nie.
Choć ja dziś czytałam tu na forum o dziewczynach które straciły dzieci w 39 czy 40 tyg i nie wiadomo czemu,bo wg badań dzieci zdrowe .
No ale muszę przyznać ze mam wiarę i przeczucie ze z naszym synkiem będzie wszystko ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 15:36
Magda*, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHm co do wagi to ja chce przytyc już z reszta pisałam o tym na forum...
Zaraz mnie skarcicie bo,bo ja waże 59kg...
Witam się ponownie
Zrobilam ala karpatke i teraz wsuwam za troje ciekawe ile podolam
Mam w nosie liczenie kalorii o!
iwcia77, Mega, Magda*, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Liczysz ze cie maz wymacka? To milego wieczoru.stara.krycha wrote:Przysnelam. Skrzydelka sie... mocno dopiekly
, a chlop dzwonil, ze zaraz bedzie. Takze ten... Wykapie sie chyba. Pa wiedzmy!
iwcia77, BISCA, Heretyczka, Mega, efcia, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybo bardzo miło jest kiedy ktoś znienacka wymackaSolarPolar wrote:Liczysz ze cie maz wymacka? To milego wieczoru.

moze byc mąż lub nie - mąż
byle był wąż
mam głupawkeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 18:50
BISCA, Mega, Mala79, SolarPolar, dorbie, kkisia, efcia, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzykre,mandragora wrote:Jak to nie wiadomo czemu? Przyczyna śmierci dziecka : lekarz konowal ! A później cały świat ci mówi ze nic się nie stało, a lekarze są bezkarni bo dziecko z 39 tc nie ma praw człowieka bo to nie dziecko tylko płod ot co. W takim właśnie państwie przyszło nam żyć.
szzczególnie jak się słyszy na wizytach że wszystko w porządku,dziecko się ładnie rozwija a tu coś takiego,
widzę że ty niestety wiesz o czym mówisz.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak wiem niestety choć wolałabym mieć inna wiedzę ;( dlatego też kolejna ciążę będę prowadzić znów u dwóch lekarzy. I nikomu nie będę znów ufać.Magda* wrote:przykre,
szzczególnie jak się słyszy na wizytach że wszystko w porządku,dziecko się ładnie rozwija a tu coś takiego,
widzę że ty niestety wiesz o czym mówisz....
kapturnica, Magda*, efcia, Sabina, Mega, Iwone, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Ello, my od rana w Gd. Apartament na 14 pitrze z widokiem na morze, obiad w ulubionej knajpce, kawa i ciacho w Sowie. No i jest lato do tego! Usypiam dzielnego mlodego podroznika i odpalamy szampana na tarasie.
Wakacje 2015 uwazam za rozpoczete!
dorbie, MartaDidi, megan8, Magda*, kkisia, efcia, ania.g, BISCA, malgos741, Mega, anna maria, moremi, Heretyczka, stara.krycha, Bozia3, Iwone, ComeToMeBaby, Mala79, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciesze sie ze sie podobajaDziobak wrote:Magda, dziekuje za magnesiki. Sa sliczne!
Spotykasz sie z nami we wtorek czy jeszcze nie ma cie w Gd?
Nadia jeszcze ma tydzień szkoły,6-tego przylatujemy.
My tez juz tradycyjnie odwiedzamy Sowe
efcia, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH