X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Jak to nie? Dziobak albo karmi Adasia albo cwiczy i zjada dziennie 5 czekoladek, Bursztyn jadla tylko seler i slate - czasami jak jej sie chcialo zrobic, Dorbi glownie w pracy ciagnie, kase zarabia i nie ma czasu na sen a co dopiero na posilek, Mega jest tak cichutka jak myszka wiec pewnie dwa ziarenka jej starcza, Malgos nawdycha sie amoniaku i zapomina o co kaman i ze jest glodna.
    Oooo kochana, mylisz sie, apetyt to ja mam, wczoraj na grillu była karkówka - swoja droga pierwszy raz jadłam taka dobra, soczysta, kiełbacha, kaszanka, sałatki - wcale nie lekkie ;) wiec ten, no...sory....geny.... Zreszta ja duzo wychadzam ;) jak jeżdzę sama do pracy to rano robię nogami 5 kilosów i spowrotem to samo :)
    Usnęło mi sie troche....

iwcia77, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    nom,tak se mysle-dotrwam do 32 to będę spokojna
    tu jako granicę przezywalności podają ukończenie 25 tyg,tzn po tym terminie ratują dziecko,wcześniej nie.
    Choć ja dziś czytałam tu na forum o dziewczynach które straciły dzieci w 39 czy 40 tyg i nie wiadomo czemu,bo wg badań dzieci zdrowe .
    No ale muszę przyznać ze mam wiarę i przeczucie ze z naszym synkiem będzie wszystko ok.
    Jak to nie wiadomo czemu? Przyczyna śmierci dziecka : lekarz konowal ! A później cały świat ci mówi ze nic się nie stało, a lekarze są bezkarni bo dziecko z 39 tc nie ma praw człowieka bo to nie dziecko tylko płod ot co. W takim właśnie państwie przyszło nam żyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 15:36

nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm co do wagi to ja chce przytyc już z reszta pisałam o tym na forum...

Zaraz mnie skarcicie bo,bo ja waże 59kg... ;-)

Witam się ponownie

Zrobilam ala karpatke i teraz wsuwam za troje ciekawe ile podolam :-D

Mam w nosie liczenie kalorii o!

iwcia77, Mega, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przysnelam. Skrzydelka sie... mocno dopiekly :-P , a chlop dzwonil, ze zaraz bedzie. Takze ten... Wykapie sie chyba. Pa wiedzmy!

megan8, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, BISCA, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Przysnelam. Skrzydelka sie... mocno dopiekly :-P , a chlop dzwonil, ze zaraz bedzie. Takze ten... Wykapie sie chyba. Pa wiedzmy!
    Liczysz ze cie maz wymacka? To milego wieczoru.

iwcia77, BISCA, nick nieaktualny, Mega, efcia, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! A my placki ziemniaczane jedliśmy, pycha :-) i w końcu się byczę

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Liczysz ze cie maz wymacka? To milego wieczoru.
    bo bardzo miło jest kiedy ktoś znienacka wymacka ;)
    moze byc mąż lub nie - mąż
    byle był wąż :)

mam głupawke

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 18:50

BISCA, Mega, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    No to stosunkowo udanego wieczoru ;-)

nick nieaktualny, Mega, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Jak to nie wiadomo czemu? Przyczyna śmierci dziecka : lekarz konowal ! A później cały świat ci mówi ze nic się nie stało, a lekarze są bezkarni bo dziecko z 39 tc nie ma praw człowieka bo to nie dziecko tylko płod ot co. W takim właśnie państwie przyszło nam żyć.
    przykre,
    szzczególnie jak się słyszy na wizytach że wszystko w porządku,dziecko się ładnie rozwija a tu coś takiego,
    widzę że ty niestety wiesz o czym mówisz....

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta,
    Z tym bungie to zart taki,w sensie ze mozna wyluzować,już tak się nie napinać psychicznie :)

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Kapta,
    Z tym bungie to zart taki,w sensie ze mozna wyluzować,już tak się nie napinać psychicznie :)
    AA oki Nie zatrybilam o co chodziło..

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wylądowałam z dwoma chłopakami Małym i dużym w maku wiem wiem samo zuo ale miałam apetyta
    Znaczy z Tata mojego Baby zrobił Małemu niespodziankę! I się pojawił ☺

SolarPolar, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    bo bardzo miło jest kiedy ktoś znienacka wymacka ;)
    moze byc mąż lub nie - mąż
    byle był wąż :)

mam głupawke
    To dobrze znaczy waz juz Cie nawiedzil.

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co taki mur lub pomor na forum.

efcia, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    przykre,
    szzczególnie jak się słyszy na wizytach że wszystko w porządku,dziecko się ładnie rozwija a tu coś takiego,
    widzę że ty niestety wiesz o czym mówisz....
    Tak wiem niestety choć wolałabym mieć inna wiedzę ;( dlatego też kolejna ciążę będę prowadzić znów u dwóch lekarzy. I nikomu nie będę znów ufać.

kapturnica, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Mega, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello, my od rana w Gd. Apartament na 14 pitrze z widokiem na morze, obiad w ulubionej knajpce, kawa i ciacho w Sowie. No i jest lato do tego! Usypiam dzielnego mlodego podroznika i odpalamy szampana na tarasie.
    Wakacje 2015 uwazam za rozpoczete!

nick nieaktualny, MartaDidi, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, ania.g, BISCA, malgos741, Mega, anna maria, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Iwone, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, dziekuje za magnesiki. Sa sliczne!
    Spotykasz sie z nami we wtorek czy jeszcze nie ma cie w Gd?

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak, obcykalas już knajpke na spotkanie. Ja średnio piszę się na spacer, bo mam co kilka dni plamienia, dzis znowu i ograniczam się i wysiłek, by nie iść na zwolnienie

nick nieaktualny, efcia, Dziobak, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak ,fotki zróbcie <3

nick nieaktualny, efcia, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Magda, dziekuje za magnesiki. Sa sliczne!
    Spotykasz sie z nami we wtorek czy jeszcze nie ma cie w Gd?
    ciesze sie ze sie podobaja :) Nadia jeszcze ma tydzień szkoły,6-tego przylatujemy.
    My tez juz tradycyjnie odwiedzamy Sowe :)

efcia, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 10234 10235 10236 10237 10238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ