35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Oooo kochana, mylisz sie, apetyt to ja mam, wczoraj na grillu była karkówka - swoja droga pierwszy raz jadłam taka dobra, soczysta, kiełbacha, kaszanka, sałatki - wcale nie lekkieSolarPolar wrote:Jak to nie? Dziobak albo karmi Adasia albo cwiczy i zjada dziennie 5 czekoladek, Bursztyn jadla tylko seler i slate - czasami jak jej sie chcialo zrobic, Dorbi glownie w pracy ciagnie, kase zarabia i nie ma czasu na sen a co dopiero na posilek, Mega jest tak cichutka jak myszka wiec pewnie dwa ziarenka jej starcza, Malgos nawdycha sie amoniaku i zapomina o co kaman i ze jest glodna.
wiec ten, no...sory....geny.... Zreszta ja duzo wychadzam
jak jeżdzę sama do pracy to rano robię nogami 5 kilosów i spowrotem to samo 
Usnęło mi sie troche....
iwcia77, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
Jak to nie wiadomo czemu? Przyczyna śmierci dziecka : lekarz konowal ! A później cały świat ci mówi ze nic się nie stało, a lekarze są bezkarni bo dziecko z 39 tc nie ma praw człowieka bo to nie dziecko tylko płod ot co. W takim właśnie państwie przyszło nam żyć.Magda* wrote:nom,tak se mysle-dotrwam do 32 to będę spokojna
tu jako granicę przezywalności podają ukończenie 25 tyg,tzn po tym terminie ratują dziecko,wcześniej nie.
Choć ja dziś czytałam tu na forum o dziewczynach które straciły dzieci w 39 czy 40 tyg i nie wiadomo czemu,bo wg badań dzieci zdrowe .
No ale muszę przyznać ze mam wiarę i przeczucie ze z naszym synkiem będzie wszystko ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 15:36
nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHm co do wagi to ja chce przytyc już z reszta pisałam o tym na forum...
Zaraz mnie skarcicie bo,bo ja waże 59kg...
Witam się ponownie
Zrobilam ala karpatke i teraz wsuwam za troje ciekawe ile podolam
Mam w nosie liczenie kalorii o!
iwcia77, Mega, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Liczysz ze cie maz wymacka? To milego wieczoru.stara.krycha wrote:Przysnelam. Skrzydelka sie... mocno dopiekly
, a chlop dzwonil, ze zaraz bedzie. Takze ten... Wykapie sie chyba. Pa wiedzmy!
iwcia77, BISCA, nick nieaktualny, Mega, efcia, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybo bardzo miło jest kiedy ktoś znienacka wymackaSolarPolar wrote:Liczysz ze cie maz wymacka? To milego wieczoru.

moze byc mąż lub nie - mąż
byle był wąż
mam głupawkeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 18:50
BISCA, Mega, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzykre,mandragora wrote:Jak to nie wiadomo czemu? Przyczyna śmierci dziecka : lekarz konowal ! A później cały świat ci mówi ze nic się nie stało, a lekarze są bezkarni bo dziecko z 39 tc nie ma praw człowieka bo to nie dziecko tylko płod ot co. W takim właśnie państwie przyszło nam żyć.
szzczególnie jak się słyszy na wizytach że wszystko w porządku,dziecko się ładnie rozwija a tu coś takiego,
widzę że ty niestety wiesz o czym mówisz.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak wiem niestety choć wolałabym mieć inna wiedzę ;( dlatego też kolejna ciążę będę prowadzić znów u dwóch lekarzy. I nikomu nie będę znów ufać.Magda* wrote:przykre,
szzczególnie jak się słyszy na wizytach że wszystko w porządku,dziecko się ładnie rozwija a tu coś takiego,
widzę że ty niestety wiesz o czym mówisz....
kapturnica, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Mega, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ello, my od rana w Gd. Apartament na 14 pitrze z widokiem na morze, obiad w ulubionej knajpce, kawa i ciacho w Sowie. No i jest lato do tego! Usypiam dzielnego mlodego podroznika i odpalamy szampana na tarasie.
Wakacje 2015 uwazam za rozpoczete!
nick nieaktualny, MartaDidi, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, ania.g, BISCA, malgos741, Mega, anna maria, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Iwone, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak, obcykalas już knajpke na spotkanie. Ja średnio piszę się na spacer, bo mam co kilka dni plamienia, dzis znowu i ograniczam się i wysiłek, by nie iść na zwolnienie
nick nieaktualny, efcia, Dziobak, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciesze sie ze sie podobajaDziobak wrote:Magda, dziekuje za magnesiki. Sa sliczne!
Spotykasz sie z nami we wtorek czy jeszcze nie ma cie w Gd?
Nadia jeszcze ma tydzień szkoły,6-tego przylatujemy.
My tez juz tradycyjnie odwiedzamy Sowe
efcia, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość