35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
On się jarzyl juz wcześniej, ale przypadkiem, do lampy, albo jak był napchany po zarciu. Ale teraz uśmiecha się do mnie i reaguje na słowa czy gesty.. Opłacało się wytrzymać te 5 dni medzenia..Magda* wrote:kurcze,Adaś 2 miesiące i taki rozesmiany,takie maluszki zaskakują tempem rozwoju

ja juz nawet nie pamietam jak to było z Nadia.
W każdym razie - ja wierzę juz totalnie w skoki rozwojowe..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 23:05
kapturnica, malgos741, anna maria, megan8, Magda*, ComeToMeBaby, Mega, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość
-
Teee, moje dziecię nie jest łyse!kapturnica wrote:Normalnie nie moge sie doczekac mojego łysolka . Dawid był łysy jak kolano identycznie jak Twoj Adam .Wiec nie spodziewam sie fali na głowie Maksa. Wiecej miejsca do calowania

On ma włosy, tylko bardzo jasne. Jutro Wam pokaże, bo zdjęć z telefonu ogarnąć nie mogę..
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydla mnie to jest szok ze nawet na usg mozna podobienstwo dostrzec,anna maria wrote:ja jak bylam z Hela w ciazy to na usg tez widzialm jaka jest podobna do mojego meza ,i tak bylo i Jest odbicie taty

a ty miałas to 4d usg czy zwykle płaskie?bo ja tylko to płaskie -
nick nieaktualny
-
Ło matko i córko, dzięki Bozia za ostrzeżenie, już wycielam. Mówiłam, że nie ogarniam zdjęć na telefonie i o! Proszę..Bozia3 wrote:paszcza - wrzuć samą fotę, a nie z dysku google... - bo jak się cofnie strzałką ze zdjęcia - to wrzuca na dysk i pokazuje się imię i nazwisko - chyba Twoje...
Bozia3, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękujęanna maria wrote:Malgos mials wczoraj urodziny ? spoznione ale szczere zyczenia wszystkiego co najpiekniejsze

Mega, anna maria lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
Śpicie??? Poniedziałek jest, do roboty trzeba....a tak mi sie nie chce

Miłego
kapturnica, Mala79, kkisia, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFisiuje, bo sobie wyobrażam, że to sa nowe krwiaki. Bo i nowy byl, wyszlo na prenatalnym usg. Ale ile może zawartosci byc w krwiaku 44x14mm, faktm ze 14mm to e najszerszym, a to był taki plasciutki przy brzegu łożyska pod owodnia. Oproznial sie w środę tak solidnie wieczorem i w nocy, potem nic, od wczoraj rano caly dzień skąpe plamienie, wieczorem po leżeniu kilka godz mocniej i po nocy też, ale mniej niz w środę.ania.g wrote:Dorbie jak Ty się czujesz, co z tymi plamieniami i kiedy idziesz na następną wizytę?
A nast. wiz mam w czwartek, to zobaczymy jak te krwiaki, oby nie bylo następnego. Bo ja chcę lecieć ns Malte na koniec lipca... -
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję że wszelkie krwiaki pójdą w cholerę i więcej ich nie będziedorbie wrote:Fisiuje, bo sobie wyobrażam, że to sa nowe krwiaki. Bo i nowy byl, wyszlo na prenatalnym usg. Ale ile może zawartosci byc w krwiaku 44x14mm, faktm ze 14mm to e najszerszym, a to był taki plasciutki przy brzegu łożyska pod owodnia. Oproznial sie w środę tak solidnie wieczorem i w nocy, potem nic, od wczoraj rano caly dzień skąpe plamienie, wieczorem po leżeniu kilka godz mocniej i po nocy też, ale mniej niz w środę.
A nast. wiz mam w czwartek, to zobaczymy jak te krwiaki, oby nie bylo następnego. Bo ja chcę lecieć ns Malte na koniec lipca...
dorbie, Zofia8, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH