35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też, bo ten czerwiec jest straszny.ania.g wrote:Mam nadzieję że wszelkie krwiaki pójdą w cholerę i więcej ich nie będzie

Nie wiem czy kepiej, że one się opóźniają czy gdyby się wchlanialy.
Tez myślę czy teraz to nie znowu imitacja miesiączki,ten czas, bo 2 x mialam w czasie spodziewanej miesiączki.
Ech...
efcia lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
kawa prawie wypita i dziś wcześniej do roboty, padać będzie bo niebo zachmurzone... ach co to był za weekend
Magda*, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Dorbie życzę aby krwiaki poszły w cholerę.
dorbie, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Bryy , bryyy , bryy .
Dorbie wsppółczuje tych plamień .Krwiaki to cholerstwo co napedza nieźle strachu .Ale maluch coraz wiekszy wiec krwiaki mu nie zagrażają.
A ja dzis przeczytałam o cudzie .
Mały Mikołaj zaczał samodzielnie sikać!! Jego nerki podjęły prace i podobno lekarze powiedzieli ,ze dzieki temu maluch ma duze szanse pokonac sepse i inne przeciwności. Kurde ciesze sie bardzo bo mog.e tylko sie domyslac co czuja rodzice jak juz syzkowali sie na najgorszy scenariusz .
Niech te maluchy w brzuchach siedza do terminów a nie wygłupiaja sie z szybszym wychodzeniem
Mala79, dorbie, Zofia8, kkisia, efcia, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Bryy , bryyy , bryy .
Dorbie wsppółczuje tych plamień .Krwiaki to cholerstwo co napedza nieźle strachu .Ale maluch coraz wiekszy wiec krwiaki mu nie zagrażają.
A ja dzis przeczytałam o cudzie .
Mały Mikołaj zaczał samodzielnie sikać!! Jego nerki podjęły prace i podobno lekarze powiedzieli ,ze dzieki temu maluch ma duze szanse pokonac sepse i inne przeciwności. Kurde ciesze sie bardzo bo mog.e tylko sie domyslac co czuja rodzice jak juz syzkowali sie na najgorszy scenariusz .
Niech te maluchy w brzuchach siedza do terminów a nie wygłupiaja sie z szybszym wychodzeniem
Dzięki
Maluch miał we wtorek 6cm
A wcześniaki dla rodziców to jest dopiero stres. Ja się strasznie wzruszam... i boję się o nie wszystkie. Niech walczą
kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Dzięki
Maluch miał we wtorek 6cm
A wcześniaki dla rodziców to jest dopiero stres. Ja się strasznie wzruszam... i boję się o nie wszystkie. Niech walczą
To juz kawał dziecia
Jeszcze trochu i wejdziesz w 2gi trymestr(taki wentylek psychiczny sie wtedy odkreca
)
Ja ide w czwartek do gina.Ciekawe ile młody juz wazy .Sadząc po tym jak go czuje jak sie przekręcam na boki to obstawiam juz koło 1400
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 09:28
ania.g, efcia, Mega, paszczakin, Mala79, Magda*, moremi lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyTeż idę w czwartek do gina i w czwartek mam pierwszy dzien 2 trymestrukapturnica wrote:To juz kawał dziecia
Jeszcze trochu i wejdziesz w 2gi trymestr(taki wentylek psychiczny sie wtedy odkreca
)
Ja ide w czwartek do gina.Ciekawe ile młody juz wazy .Sadząc po tym jak go czuje jak sie przekręcam na boki to obstawiam juz koło 1400
Tak się łudzę, że to może imitacja krwawienia miesiecznego, bo tak pasuje
kapturnica, efcia, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Nareszcie nie musze sie zrywac z lozka:-)
No ale pieslaw polezec nie daje chce wyjsc i nie rozumie ze sa wakacje
Jestem ciekawa co dzisiaj powie mi nowy gin ktorego wynalazlam w necie z wiekszoscia pozytywnych opinii - mam jakies takie przeczucie ze trafie w koncu na normalnego ktory bedzie umial pomoc
Szkoda ze sie nie zalapalam na zdjecie Adasia Paszczakowego
Dorbie a co do Ciebie to odpuscilabym Malte w lipcu ale to moje skromne zdanie tylko i mam nadzieje ze wiecej krwiakow nie bedzie!
Milego dnia!
kapturnica, ania.g, kkisia, dorbie, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry albo i nie
Dzwonilam do Lublina i wszystkie zabiegi w lipcu odwolane , dopiero sierpien lub wrzesien z uwagi na sezon urlopowy
Chyba jednak mam tego nie robic
tylko zaczac od nowa przygode z dziabaniem
to teraz pozostaje czekac na wizyte 7 lipca
Chlop moj osobisty tez juz po nieudanej 1 probie ochlonol
i ma sile aby walczyc ze mna
Mysle ze miala na to tez wplyw 2 miesieczna corka mojej kuzynki
ktora ponosil i potulil w sobote
dorbie, ComeToMeBaby, Reni, ania.g, efcia, BISCA, stara.krycha, Mala79, malgos741, megan8, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zebrałam się na odwagę i zadzwoniłam do gin którą zostawiłam w zeszłej ciąży w 16 tyg. Rozmawiałam z panią w recepcji, wytłumaczyłam jej sytuację i poprosiłam żeby zapytała gin czy po tej akcji będzie mnie chciała przyjąć. Pani z recepcji powiedziała że nie sądzi aby był problem ale ma dziś jeszcze zapytać gin o zdanie. W razie co to wolny termin jest dopiero 3 sierpnia. Uff, aż mnie z nerwa ściska teraz w żołądku.
dorbie, Simba, kkisia, efcia, ComeToMeBaby, anna maria, paszczakin, BISCA, kapturnica, Bozia3, Mala79, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyAniu, odważna jesteś, tzn będzie dobrze. Nie denerwuj się tak bardzoania.g wrote:Zebrałam się na odwagę i zadzwoniłam do gin którą zostawiłam w zeszłej ciąży w 16 tyg. Rozmawiałam z panią w recepcji, wytłumaczyłam jej sytuację i poprosiłam żeby zapytała gin czy po tej akcji będzie mnie chciała przyjąć. Pani z recepcji powiedziała że nie sądzi aby był problem ale ma dziś jeszcze zapytać gin o zdanie. W razie co to wolny termin jest dopiero 3 sierpnia. Uff, aż mnie z nerwa ściska teraz w żołądku.
A dlaczego ja zostawiłaś w 16 tyg
ania.g, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Gin jest świetna i to nie tylko moja opinia. Wystraszyłam się porodu w powiatowym szpitalu a szkoda bo ten słynny na Żelaznej w Warszawie na zdrowie (psychiczne) mi nie wyszedł.dorbie wrote:Aniu, odważna jesteś, tzn będzie dobrze. Nie denerwuj się tak bardzo
A dlaczego ja zostawiłaś w 16 tyg
Sabina, BISCA, kapturnica, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
co tu taka cisza ?
nadrobilam miedzy jednym a drugim łykiem kawy
Dorbie juz 6cm szczescia
a krwiakom mówimy do widzenia
Kkisia to odliczanie czas zacząć
aniag oby lekarka cie przyjela
Mega, ania.g, dorbie, kapturnica, kkisia, Mala79, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:paszcza - wrzuć samą fotę, a nie z dysku google... - bo jak się cofnie strzałką ze zdjęcia - to wrzuca na dysk i pokazuje się imię i nazwisko - chyba Twoje...
bozia, a oprocz tego zdjecia bylo cos tam jeszcze widac, zdjecia np? bo ja chyba kurde cos poprzestawialam przez ten cholerny tel..
-
prosze cie bardzo:ania.g wrote:Dzień dobry
Wakacje a ja spać nie mogę.
Była fota Paszczakowego Adasia a ja nie widziałam, no to foch ; )
ciachWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 12:49
anna maria, ania.g, Niuta, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ja też, bo ten czerwiec jest straszny.
Nie wiem czy kepiej, że one się opóźniają czy gdyby się wchlanialy.
Tez myślę czy teraz to nie znowu imitacja miesiączki,ten czas, bo 2 x mialam w czasie spodziewanej miesiączki.
Ech...
Dorbie, ale jak dziec juz taki spory, to chyba te krwiaki az tak bardzo nie zagrazaja mu, nie?
efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH