35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Bry albo i nie
Dzwonilam do Lublina i wszystkie zabiegi w lipcu odwolane , dopiero sierpien lub wrzesien z uwagi na sezon urlopowy
Chyba jednak mam tego nie robic
tylko zaczac od nowa przygode z dziabaniem
to teraz pozostaje czekac na wizyte 7 lipca
Chlop moj osobisty tez juz po nieudanej 1 probie ochlonol
i ma sile aby walczyc ze mna
Mysle ze miala na to tez wplyw 2 miesieczna corka mojej kuzynki
ktora ponosil i potulil w sobote
Kisiek, próbujcie.. Trzeba dac sobie wszytkie mozliwe szanse. A Ty silna babka jestes, dasz rade..
anna maria, BISCA, efcia, kapturnica, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Aaaa Paszczak, Adaś cud, miód i malina. Do schrupania
Dzięki 
Edit: uśmiech ma łobuzerski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 12:07
anna maria, paszczakin, efcia, kapturnica, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Dobry,
Rzeczywiscie spokoj tutaj. No coz, wakacje
Dorbi, duuuuuzo spokoju. Bedzie coraz lepiej
Jak tam moj suwaczek ... No prze weekend jakos szybciej leci. Oby tak dalej.
Udanego tygodnia. U nas zapowiadaja bardzo, bardzo upalny tydzien (nawet do 40° w cieniu
Jak dobrze ze klima jest w biurze ....
anna maria, dorbie, efcia, Simba, kkisia, stara.krycha, Mala79, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypodobno nie, ale plamienie stara krwia albo kleks w toalecie co kilka dni doprawia mnie do obłędupaszczakin wrote:Dorbie, ale jak dziec juz taki spory, to chyba te krwiaki az tak bardzo nie zagrazaja mu, nie?
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
hello baby
pytanie
punkcję miałyście w terminie owu (porównując do starych wykresów) czy może wcześniej?
planuję sobie wakacje i nie wiem czy mi punkcja nie wypadnie w podróży
efcia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hello baby
pytanie
punkcję miałyście w terminie owu (porównując do starych wykresów) czy może wcześniej?
ja tez w teoretycznym owu..
efcia, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Ale mialam akcyje dzisiaj.Siedze se i sacze leniwie soczek .Nagle olsnienie w przytyrpanym budyniem mozgu- o kurwa na 8ma mialam sie zglosic w UP . Wiec na szybko wale pseudo makijaz , zakladam co leci na dupe i wio pedem jade.Przyjezdzam na miejsce , grupka ludzi w kolejce.Zagladam do drzwi i widze ,ze mojego gostka nie ma ale stoi jakis przylizany ćwok w przyciasnych rurkach i cos w papierach grzebie.Sobie mysleswoje patrzac na niego ( i tu pada seria myslowa na temat ruchanych w rozdmuchany odwłok ) eh no uj -czekam .
Przychodzi moja kolej , wchodze i ladnie sie wiotam dzien dobry/.Ćwok ani me ani be na to tylko tekst jak do trutnia nazwisko .To sie aldnie rpzedstawiam .Wklepuje w komputra i cedzi przez zeby dlaczego sie nie pojawiła o wyznaczonej godzinie.I tu dzwignal mi cisnienie tekstem traktujac mnie z gory i wyjezdzajac na ty. Ale se mysle izzzy malenka dasz rade .Mowie ,ze zapomnialam po prostu.A ten cweel do mnie sie odwraca i cedzi dalej.To ja musze pania skreslic bo jak mozna zpaomniec o terminie wyznaczenia.O kurwa nie wytrzymalam i cedze do chuja takim samym tonem przez zacisnieta sczczene(sama mi sie z nerwow zacisla) ze moze se mnie skreslac i 2razy ale za kwadrans otrzyma piekne wypisane swiezusie l4 od lekarza. Wiec co on na to. Ten cisza nic nie odpowiedzial..Za moment wertuje oferty pracy ( nie wiem czy widzial ze mam brzuch , czy specjalnie chuj go wie ) i tekst do mnie mam oferte pracy porzadkowej . Czyli zamiatanie i sprzatanie miasta !!! A ja mu tekst CYTUJE jasne, chetnie bede popierdalac z miotla i szufla po rynku jak tylko jakis pracodawca przyjmie kobiete w 7mym miesiacu ciazy do pracy
Ćwok tak patrzy na mnie i w papiery i tekst ja tu nie mam nic ,ze pani jestw ciazy. Ja oczy bo kurwa no co jak co ale beben mam jak malowany i mowie mu ze zaswiadczenie donosilam ostatnim razem do pana F A on to pan F ma a on nie ma.To ja mu juz donosnym glosem .To sie kurwa podzielcie informacjami na temat osob , ktore przyjmujecie!! Kazdemu mam zaswiadczenia donosic ??.(((Boszz jak mniew wkurWil to sobie nie zdajecie sprawy .Mialam ochote wyjePac mu centralnie miedzy oczy tak by zalał sie tym pustym mozgowiem.))))
A ten zbordowial na jebanym ulizanym pysku i bez slowa wypisal nastepny termin wizyty.Kurwa no wiedzialam ze tak bedzie ,ze musze trafic na cos takiego bo bez dymu sie nie obejdzie.
Przywrocic przymusowa sluzbe wojskowa dla takich niedotleniencow!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 13:13
peppapig, Reni, efcia, stara.krycha, dorbie, anna maria, Mala79, Mega, malgos741, megan8, moremi lubią tę wiadomość

-
Reni wrote:hello baby
pytanie
Ja mialam tzw dlugi protokul : gonapeptyl na poczatku cyklu, gonal od 15 dc i punkcja w 27 dc. Wiec zalezy jakim protokolem jedziesz.
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
Jestem dzisiaj bardzo zmeczona...
Kapta - nie klnij tak przy dziecku, na buka! Tym bardziej przez jakiegos pederaste
Nastepna wizyte zapisala? Tym razem idz z wazelina - bedzie milej
Chcialam powiedziec - gladko pojdzie
Biscuitek - ten tego tamtego - protokol
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 13:06
Sabina, kkisia, efcia, BISCA, stara.krycha, MartaDidi, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Kurde no jak nie klnac , jak nie klnac ??Jak noz sie sam w kieszeni otwiera na chamstwo i takie traktowanie ?? Ulice to sam powinien zamiatac wieśmak!Simba wrote:Jestem dzisiaj bardzo zmeczona...
Kapta - nie klnij tak przy dziecku, na buka! Tym bardziej przez jakiegos pederaste
Reni, kkisia, efcia, stara.krycha, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyReni wrote:hello baby
pytanie
A ja nie punkcje mialam w 10 dc a ovu mam ok 14
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
pytanie
powiedziałaś do niego kurwa?kapturnica wrote:To ja mu juz donosnym glosem .To sie kurwa podzielcie informacjami na temat osob , ktore przyjmujecie!! Kazdemu mam zaswiadczenia donosic ??.(((Boszz jak
mniew wkurWil to sobie nie zdajecie sprawy .
efcia, BISCA, megan8, moremi lubią tę wiadomość
-
aaa czyli jak mi jajca wystartują, to może być wcześniej
hmm.. mam nadzieję, bo jakoś tak mi wypada w dniu podróży
kkisia wrote:A ja nie punkcje mialam w 10 dc a ovu mam ok 14
Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Jestem dzisiaj bardzo zmeczona...
Biscuitek - ten tego tamtego - protokol
Co sie czepiasz ! Wakacje som, nie ?
stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH