35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieprawda. Na fejsryju tez nudy.paszczakin wrote:Rozpieprzylyscie całkiem dobre forum tym srejsbukiem!
A zaraz! To do mnie te pretensje? Do mnie? WeeezWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 15:08
stara.krycha, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nieprawda. Na fejsryju tez nudy.
A zaraz! To do mnie te pretensje? Do mnie? Weeez
To byla tylko taka niewinna refleksja w odpowiedzi na Twój komentarz..ale, ale, uderz w stół..
Simba, BISCA, stara.krycha, Sabina, Mega, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Uderz w stol. CO to ostatnio bylo z tym uderz w stol?paszczakin wrote:To byla tylko taka niewinna refleksja w odpowiedzi na Twój komentarz..ale, ale, uderz w stół..

A juz wiem. Ludzie sie nagminnie pozbywaja zwierzat przed wakacjami z powodu alergii...
stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Męczy mnie faza ssąco mdląca i nie ma siły na forum

10 tydzien Ania. Jeszcze troche i bedzie po 1-szym trymestrze. Minie jak reka odja
PS Jednak troche zazdroszcze
ania.g, Sabina, Mega, malgos741, efcia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nie - cofało tylko do zmniejszonego tego zdjęcia z opisem imienia i nazwiska właściciela konta google.paszczakin wrote:bozia, a oprocz tego zdjecia bylo cos tam jeszcze widac, zdjecia np? bo ja chyba kurde cos poprzestawialam przez ten cholerny tel..

paszczakin lubi tę wiadomość
-
O tak czekam na to tak samo jak na wizytę 17.07BISCA wrote:10 tydzien Ania. Jeszcze troche i bedzie po 1-szym trymestrze. Minie jak reka odja

PS Jednak troche zazdroszcze

Mam nadzieję że bardzo szybko też będziesz miała te objawy z tego samego powodu
dorbie, BISCA, kapturnica, kkisia, Mega, efcia, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
boszzz jaka jestem umęczona - latałam dzis z młodym po gimnazjach - bo on się nie moze zdecydować - czy prywatne, czy katolickie, czy państwowe...no nic w piątek wszystko się wyjaśni....
jem batona - twixa
wczesniej z młodym wypiłam po dużym szejku w mcdonaldzie - i przyglądam się temu montignacowi - na razie nie do końca kumam te połączenia sniadaniowo-obiadowo-kolacyjne - tylko te IG wydają się proste w tej metodzie - z tych nerwów właśnie muszę tego twixa wpierdzielać
Kapta - o co Ty się tak denerwujesz?? Nie przyszłaś na swoją godzinę i takie ataki... a co złego w zamiataniu ulic?
SolarPolar, stara.krycha, BISCA, Mega, efcia, megan8, moremi lubią tę wiadomość
-
ania - fajnie, że wróciłaś do lekarki. Ja swoją - świetną ginkę też zdradziłam na koniec - bo ona nie praktykuje umawiania się na poród i brania kasy.....i też potem było mi bardzo tego żal - bo ona jest świetnym człowiekiem...
Powinno się mieć możliwość zabierania swojego gina do porodu - byłoby super...
SolarPolar, ania.g, stara.krycha, kkisia, Mega, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta, oni tam w UP ograniczeni są. Nie ma co się denerwowac
Wyobraz sobie, ze mojej kolezance, ktora ma doktorat i jest zootechnikiem proponowali pracę po zawodzie, a teraz, siedzisz? To byla praca hycla!
Dziewczyna ma ok 45lat, jest chuda, blada, mala w okularach na nosie, typ flegmatycznego naukowca
SolarPolar, stara.krycha, kapturnica, kkisia, Sabina, Mega, efcia, Magda*, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
To wszystko co dzisiaj ma do zaoferowania forum.? Ja dopiero w I fazie podrozy i juz wszystko przeczytalam
A co z II-gą? Prosze pani ja z Kryska pracowalysmy w dzien wolny od pracy a teraz nie ma nic! Foch!
Notorycznie jestem glodna .
Bozia3, stara.krycha, kkisia, paszczakin, Mega, efcia, megan8, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:To wszystko co dzisiaj ma do zaoferowania forum.? Ja dopiero w I fazie podrozy i juz wszystko przeczytalam
A co z II-gą? Prosze pani ja z Kryska pracowalysmy w dzien wolny od pracy a teraz nie ma nic! Foch!
Notorycznie jestem glodna .
Ciaza ?
stara.krycha, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH