35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To ,ze ktos nie przychodzi na dana godzine bo zapomnial nie upowaznia nikogo do chamskiego traktowania tej osoby .Ani nie odpowiedzial dzien dobry i z wyzszoscia traktowal po kolei wszystkich,.To ze sie mu pracowac nie chcialo nie moja wina.To raz .Bozia3 wrote:Kapta - o co Ty się tak denerwujesz?? Nie przyszłaś na swoją godzinę i takie ataki... a co złego w zamiataniu ulic?
A dwa proponowanie sprzatania ulic kobiecie w ciazy to chyba jest cos nie na miejscu ??.
Tak jest cos nie halo w sprzataniu ulic .Nie jestem po podstawowce zeby zapierdalac z miotła i raczej nie bede poki mam 2zdrowe rece i 2zdrowe nogi...A propozycja jego byla tylko zwykla zlosliwoscia bo brzuch widzial doskonale i w papierach , ktore mial lezalo zaswiadczenie.. A ja nie zamierzam byc potulnym kartonem do wyżywania sie przez jakiegos cwoka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 16:37
stara.krycha, Mega, efcia, dorbie, moremi lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:To ,ze ktos nie przychodzi na dana godzine bo zapomnial nie upowaznia nikogo do hamskiego traktowania tej osoby .Ani nie odpowiedzial dzien dobry i z wyzszoscia traktowal po kolei wszystkich,.To ze sie mu pracowac nie chcialo nie moja wina.To raz .
A dwa proponowanie sprzatania ulic kobiecie w ciazy to chyba jest cos nie na miejscu ??.
Tak jest cos nie halo w sprzataniu ulic .Nie jestem po podstawowce zeby zapierdalac z miotła i raczej nie bede poki mam 2zdrowe rece i 2zdrowe nogi...A propozycja jego byla tylko zwykla zlosliwoscia bo brzuch widzial doskonale i w papierach , ktore mial lezalo zaswiadczenie.. A ja nie zamierzam byc potulnym kartonem do wyżywania sie przez jakiegos cwoka.
Chamskiego
To za te łyse..
Bozia3, Reni, Mega, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Masz szczescie .paszczakin wrote:U nas tak jest

U nas to raczej luksus zeby byl Twoj gin przy porodzie.No chyba ze sie posmaruje.Chociaz ja na mojego prywatnego bede mogla liczyc w przypadku CC napewno bo kroic to on lubi.
Mega lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Ciaza ?

Ja dzis jakby nie beta 0 i @
pomyslalabym zem w ciazy
Co otwieram lodowke to mi wszystko smierdzi i jest niedobrze
Chyba mnie jakas jelitowa grypa bierze
stara.krycha, BISCA, malgos741, efcia, megan8, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlbo czas umyc lodowkekkisia wrote:Ja dzis jakby nie beta 0 i @
pomyslalabym zem w ciazy
Co otwieram lodowke to mi wszystko smierdzi i jest niedobrze
Chyba mnie jakas jelitowa grypa bierze
Reni, ania.g, BISCA, kapturnica, kkisia, Margolcia88, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Jeszcze nie odezwała się recepcjonistka czy na pewno.Sabina wrote:Kapta zapomnialas o podpisie? Znaczy budyn się rozwija

Ania fajnie Ci, że już 10tc
ja mogę tylko pomarzyć o tym
fajnie zr wrocilas do swojej gin 
Sabina lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyKapta mam coraz mniej sil do walki, przecież wieszkapturnica wrote:Sabb nie mow tak.Przeciez szanse sa zawsze kobieto!!!
Wlasnie jak tam mala ??
A córka czuje się dobrze
dziękuję Wam za troskę 
Teraz mamy w domy dzieci brata i Młoda jest zachwycona, bo jest 6-letnia brqatanica, a ona ją uwielbia
paszczakin, Mega, SolarPolar, Mala79, malgos741, efcia, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH