X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kapta mam coraz mniej sil do walki, przecież wiesz :-)

A córka czuje się dobrze :-) dziękuję Wam za troskę :-)
    Teraz mamy w domy dzieci brata i Młoda jest zachwycona, bo jest 6-letnia brqatanica, a ona ją uwielbia :-)
    Masz mniej , wiem Sabcia ,co nie oznacza ,ze sie nie moze udac.
    No to najwazniejsze ,ze mala jest zdrowa . Czyli masz male domowe przedszkole ? 8)

nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie, mam w domu 4-latke, własną ;-) bratnicę lat 6 i bratanka lat 10. Na weekend jeszcze będą 14-letnie bliźniacZki :-)

kapturnica, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, efcia, nick nieaktualny, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No dokładnie, mam w domu 4-latke, własną ;-) bratnicę lat 6 i bratanka lat 10. Na weekend jeszcze będą 14-letnie bliźniacZki :-)
    I Ty tak po przyjsciu z pracy kolo wszystkich musisz latac ?? O.o ?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos ty, same się bawią :-) tylko nadzoruje :-)

efcia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Albo czas umyc lodowke :-P

Smieszne ;)
    Umylam w sobote ;)

nick nieaktualny, kapturnica, Mega, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Masz szczescie .
    U nas to raczej luksus zeby byl Twoj gin przy porodzie.No chyba ze sie posmaruje.Chociaz ja na mojego prywatnego bede mogla liczyc w przypadku CC napewno bo kroic to on lubi.
    U nas to norma. No chyba, że Twój gin wyjeżdża na wakacje, to wyznacza zastępstwo. A tak jak byłam gotowa to polozna po niego zadzwoniła i za pół godziny był. O 4 rano dzwoniła po biedaka..

kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Simba lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    boszzz jaka jestem umęczona - latałam dzis z młodym po gimnazjach - bo on się nie moze zdecydować - czy prywatne, czy katolickie, czy państwowe...no nic w piątek wszystko się wyjaśni....
    jem batona - twixa :) wczesniej z młodym wypiłam po dużym szejku w mcdonaldzie - i przyglądam się temu montignacowi - na razie nie do końca kumam te połączenia sniadaniowo-obiadowo-kolacyjne - tylko te IG wydają się proste w tej metodzie - z tych nerwów właśnie muszę tego twixa wpierdzielać

Kapta - o co Ty się tak denerwujesz?? Nie przyszłaś na swoją godzinę i takie ataki... a co złego w zamiataniu ulic?

Bozia, jak się zbiorem, to Ci pw napisze. To nie takie trudne jak się z początku wydaje

BISCA lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia, super ze z mala dobrze. Trzymam kciuki, żeby już tak zostało. <3

nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Mala, wiem, że upał największy. Ja dobrze toleruje upał, uwielbiam :-)
    Wyjazd zabukowany przed ciążą
    Skoro tak mowisz :-)...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dalej nie widzialam Adasia:-( o!

Wlasnie doczlapalam sie po wizycie u gina do domu, z wrazenia wrocilam pieszo i....

Kuzwa jak nie urok to ....

Musze ochlonac...

EDIT: Ide czytac co naskrobalyscie przez pol dnia....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 18:39

nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurde no jak nie klnac , jak nie klnac ??Jak noz sie sam w kieszeni otwiera na chamstwo i takie traktowanie ?? Ulice to sam powinien zamiatac wieśmak!
    Lubię wiesmaca...oooo zjadłabym, mniam..... :)

Kapta co do UP to miałam podobna sytuacje do twojej, tez w ciąży poszłam na rutynowa wizytę, bla, bla, bla i pani mi wyznacza termin kolejnego spotkania na 24 luty. Ja do niej grzecznie czy nie mogłaby zmienić tej daty, bo akurat tak mam wyznaczony termin porodu. A ta z pyskiem, ze rzadko która rodzi w takim terminie, jak jej lekarz wyznaczy. No to pytam co bedzie jak nie przyjdę, bo wiadomo - nie wiem jak sie bede czuła, tego sie nie przewidzi, a ta pinda uśmiecha sie krzywo i mówi, ze zeby mnie nie wykreślili to bede musiała miec zwolnienie lekarskie na ten dzien, tez zrobiłam awanturę i łaskawie mnie zapisała na 6 marca.... Ech urzędy..... :)

anna maria, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiec gin okazal sie strzalem w 10tke !
    Znaczy wszystko wytlumaczyl powiedzial co i jak ...
    Nareszcie specjalista na odpowiednim miejscu :-)

Tyle ze powstal maly problem ktory ma wymiary 3,5 na 4 cm i nazywa sie torbiela
    Dostalam leki na wywolanie okresu i do dziela znaczy oddzial ginekologiczny wita ...

nick nieaktualny, BISCA, anna maria, gosia7122, SolarPolar, kapturnica, malgos741, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, ania.g, moremi lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala wrocilas do staran ?

SolarPolar, nick nieaktualny, efcia, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega ladny wykres :-)

Mega, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cicho wszedzie ,glucho wszedzie .....

malgos741, Mega, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Mala wrocilas do staran ?
    Mała jasne że działa tylko najpierw musi się uporać z torbielem na prawym jajniku a potem się okaże a nóż widelec się uda ...
    Niczego nie przekreslam, może to głupie z mojej strony ale nie z takimi problemami zachodzą i maja potomstwo... więc może i mi się uda nadzieją wciąż jest i się tli w oddali :-)

anna maria, ComeToMeBaby, SolarPolar, kapturnica, nick nieaktualny, BISCA, Mega, efcia, nick nieaktualny, ania.g, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Solar skoro maja duży ogród to Ty też masz prawo do swojej oazy a Sąsiedzi jeśli będą wyrozumiali to przeniosa łaskawie stoliczek i przestaną parkowac Wam pod nosem

A dzieci i tak jeśli nie będą wciągane w rozmowy dorosłych to będą się bawić z Twoimi niezależnie od tego czy powiesz coś ich Tatusiowi

Takie jest moje zdanie

SolarPolar, kapturnica, Mega, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tak mało naskrobane? myślałam że więcej będzie ;)
    Kapta nie zła jazda z UP ;)

nick nieaktualny, kapturnica, Mega, efcia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no wezcie! Co za puchi! Ani pieprzenia na forum, ani w sypialni. Co za dzien, co za wieczor! Nic tylko slodkim sie dobic! :-P

nick nieaktualny, malgos741, kapturnica, nick nieaktualny, SolarPolar, BISCA, Mega, efcia, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ej no wezcie! Co za puchi! Ani pieprzenia na forum, ani w sypialni. Co za dzien, co za wieczor! Nic tylko slodkim sie dobic! :-P
    Właśnie dopadlam się do wczorajszego słodkiego bo mi dwa kawałki zostały brak chętnych to ja pochlone z przyjemnością :-)

nick nieaktualny, malgos741, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 10242 10243 10244 10245 10246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ