35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Masz mniej , wiem Sabcia ,co nie oznacza ,ze sie nie moze udac.Sabina wrote:Kapta mam coraz mniej sil do walki, przecież wiesz

A córka czuje się dobrze
dziękuję Wam za troskę 
Teraz mamy w domy dzieci brata i Młoda jest zachwycona, bo jest 6-letnia brqatanica, a ona ją uwielbia
No to najwazniejsze ,ze mala jest zdrowa . Czyli masz male domowe przedszkole ?
nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyNo dokładnie, mam w domu 4-latke, własną
bratnicę lat 6 i bratanka lat 10. Na weekend jeszcze będą 14-letnie bliźniacZki
kapturnica, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, efcia, nick nieaktualny, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
I Ty tak po przyjsciu z pracy kolo wszystkich musisz latac ??Sabina wrote:No dokładnie, mam w domu 4-latke, własną
bratnicę lat 6 i bratanka lat 10. Na weekend jeszcze będą 14-letnie bliźniacZki 
?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas to norma. No chyba, że Twój gin wyjeżdża na wakacje, to wyznacza zastępstwo. A tak jak byłam gotowa to polozna po niego zadzwoniła i za pół godziny był. O 4 rano dzwoniła po biedaka..kapturnica wrote:Masz szczescie .
U nas to raczej luksus zeby byl Twoj gin przy porodzie.No chyba ze sie posmaruje.Chociaz ja na mojego prywatnego bede mogla liczyc w przypadku CC napewno bo kroic to on lubi.
kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:boszzz jaka jestem umęczona - latałam dzis z młodym po gimnazjach - bo on się nie moze zdecydować - czy prywatne, czy katolickie, czy państwowe...no nic w piątek wszystko się wyjaśni....
jem batona - twixa
wczesniej z młodym wypiłam po dużym szejku w mcdonaldzie - i przyglądam się temu montignacowi - na razie nie do końca kumam te połączenia sniadaniowo-obiadowo-kolacyjne - tylko te IG wydają się proste w tej metodzie - z tych nerwów właśnie muszę tego twixa wpierdzielać
Kapta - o co Ty się tak denerwujesz?? Nie przyszłaś na swoją godzinę i takie ataki... a co złego w zamiataniu ulic?
Bozia, jak się zbiorem, to Ci pw napisze. To nie takie trudne jak się z początku wydaje
BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dalej nie widzialam Adasia:-( o!
Wlasnie doczlapalam sie po wizycie u gina do domu, z wrazenia wrocilam pieszo i....
Kuzwa jak nie urok to ....
Musze ochlonac...
EDIT: Ide czytac co naskrobalyscie przez pol dnia....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 18:39
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Lubię wiesmaca...oooo zjadłabym, mniam.....kapturnica wrote:Kurde no jak nie klnac , jak nie klnac ??Jak noz sie sam w kieszeni otwiera na chamstwo i takie traktowanie ?? Ulice to sam powinien zamiatac wieśmak!

Kapta co do UP to miałam podobna sytuacje do twojej, tez w ciąży poszłam na rutynowa wizytę, bla, bla, bla i pani mi wyznacza termin kolejnego spotkania na 24 luty. Ja do niej grzecznie czy nie mogłaby zmienić tej daty, bo akurat tak mam wyznaczony termin porodu. A ta z pyskiem, ze rzadko która rodzi w takim terminie, jak jej lekarz wyznaczy. No to pytam co bedzie jak nie przyjdę, bo wiadomo - nie wiem jak sie bede czuła, tego sie nie przewidzi, a ta pinda uśmiecha sie krzywo i mówi, ze zeby mnie nie wykreślili to bede musiała miec zwolnienie lekarskie na ten dzien, tez zrobiłam awanturę i łaskawie mnie zapisała na 6 marca.... Ech urzędy.....
anna maria, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wiec gin okazal sie strzalem w 10tke !
Znaczy wszystko wytlumaczyl powiedzial co i jak ...
Nareszcie specjalista na odpowiednim miejscu
Tyle ze powstal maly problem ktory ma wymiary 3,5 na 4 cm i nazywa sie torbiela
Dostalam leki na wywolanie okresu i do dziela znaczy oddzial ginekologiczny wita ...
nick nieaktualny, BISCA, anna maria, gosia7122, SolarPolar, kapturnica, malgos741, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała jasne że działa tylko najpierw musi się uporać z torbielem na prawym jajniku a potem się okaże a nóż widelec się uda ...anna maria wrote:Mala wrocilas do staran ?
Niczego nie przekreslam, może to głupie z mojej strony ale nie z takimi problemami zachodzą i maja potomstwo... więc może i mi się uda nadzieją wciąż jest i się tli w oddali
anna maria, ComeToMeBaby, SolarPolar, kapturnica, nick nieaktualny, BISCA, Mega, efcia, nick nieaktualny, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolar skoro maja duży ogród to Ty też masz prawo do swojej oazy a Sąsiedzi jeśli będą wyrozumiali to przeniosa łaskawie stoliczek i przestaną parkowac Wam pod nosem
A dzieci i tak jeśli nie będą wciągane w rozmowy dorosłych to będą się bawić z Twoimi niezależnie od tego czy powiesz coś ich Tatusiowi
Takie jest moje zdanie
SolarPolar, kapturnica, Mega, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Co tak mało naskrobane? myślałam że więcej będzie

Kapta nie zła jazda z UP
nick nieaktualny, kapturnica, Mega, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyEj no wezcie! Co za puchi! Ani pieprzenia na forum, ani w sypialni. Co za dzien, co za wieczor! Nic tylko slodkim sie dobic!
nick nieaktualny, malgos741, kapturnica, nick nieaktualny, SolarPolar, BISCA, Mega, efcia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie dopadlam się do wczorajszego słodkiego bo mi dwa kawałki zostały brak chętnych to ja pochlone z przyjemnościąstara.krycha wrote:Ej no wezcie! Co za puchi! Ani pieprzenia na forum, ani w sypialni. Co za dzien, co za wieczor! Nic tylko slodkim sie dobic!

nick nieaktualny, malgos741, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość