35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Masz mniej , wiem Sabcia ,co nie oznacza ,ze sie nie moze udac.Sabina wrote:Kapta mam coraz mniej sil do walki, przecież wiesz

A córka czuje się dobrze
dziękuję Wam za troskę 
Teraz mamy w domy dzieci brata i Młoda jest zachwycona, bo jest 6-letnia brqatanica, a ona ją uwielbia
No to najwazniejsze ,ze mala jest zdrowa . Czyli masz male domowe przedszkole ?
Sabina, Mega, efcia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas to norma. No chyba, że Twój gin wyjeżdża na wakacje, to wyznacza zastępstwo. A tak jak byłam gotowa to polozna po niego zadzwoniła i za pół godziny był. O 4 rano dzwoniła po biedaka..kapturnica wrote:Masz szczescie .
U nas to raczej luksus zeby byl Twoj gin przy porodzie.No chyba ze sie posmaruje.Chociaz ja na mojego prywatnego bede mogla liczyc w przypadku CC napewno bo kroic to on lubi.
kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:boszzz jaka jestem umęczona - latałam dzis z młodym po gimnazjach - bo on się nie moze zdecydować - czy prywatne, czy katolickie, czy państwowe...no nic w piątek wszystko się wyjaśni....
jem batona - twixa
wczesniej z młodym wypiłam po dużym szejku w mcdonaldzie - i przyglądam się temu montignacowi - na razie nie do końca kumam te połączenia sniadaniowo-obiadowo-kolacyjne - tylko te IG wydają się proste w tej metodzie - z tych nerwów właśnie muszę tego twixa wpierdzielać
Kapta - o co Ty się tak denerwujesz?? Nie przyszłaś na swoją godzinę i takie ataki... a co złego w zamiataniu ulic?
Bozia, jak się zbiorem, to Ci pw napisze. To nie takie trudne jak się z początku wydaje
BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dalej nie widzialam Adasia:-( o!
Wlasnie doczlapalam sie po wizycie u gina do domu, z wrazenia wrocilam pieszo i....
Kuzwa jak nie urok to ....
Musze ochlonac...
EDIT: Ide czytac co naskrobalyscie przez pol dnia....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 18:39
Sabina, kapturnica, kkisia, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Lubię wiesmaca...oooo zjadłabym, mniam.....kapturnica wrote:Kurde no jak nie klnac , jak nie klnac ??Jak noz sie sam w kieszeni otwiera na chamstwo i takie traktowanie ?? Ulice to sam powinien zamiatac wieśmak!

Kapta co do UP to miałam podobna sytuacje do twojej, tez w ciąży poszłam na rutynowa wizytę, bla, bla, bla i pani mi wyznacza termin kolejnego spotkania na 24 luty. Ja do niej grzecznie czy nie mogłaby zmienić tej daty, bo akurat tak mam wyznaczony termin porodu. A ta z pyskiem, ze rzadko która rodzi w takim terminie, jak jej lekarz wyznaczy. No to pytam co bedzie jak nie przyjdę, bo wiadomo - nie wiem jak sie bede czuła, tego sie nie przewidzi, a ta pinda uśmiecha sie krzywo i mówi, ze zeby mnie nie wykreślili to bede musiała miec zwolnienie lekarskie na ten dzien, tez zrobiłam awanturę i łaskawie mnie zapisała na 6 marca.... Ech urzędy.....
anna maria, kapturnica, Mala79, kkisia, efcia, dorbie, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wiec gin okazal sie strzalem w 10tke !
Znaczy wszystko wytlumaczyl powiedzial co i jak ...
Nareszcie specjalista na odpowiednim miejscu
Tyle ze powstal maly problem ktory ma wymiary 3,5 na 4 cm i nazywa sie torbiela
Dostalam leki na wywolanie okresu i do dziela znaczy oddzial ginekologiczny wita ...
Sabina, BISCA, anna maria, gosia7122, SolarPolar, kapturnica, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, Arwena, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała jasne że działa tylko najpierw musi się uporać z torbielem na prawym jajniku a potem się okaże a nóż widelec się uda ...anna maria wrote:Mala wrocilas do staran ?
Niczego nie przekreslam, może to głupie z mojej strony ale nie z takimi problemami zachodzą i maja potomstwo... więc może i mi się uda nadzieją wciąż jest i się tli w oddali
anna maria, ComeToMeBaby, SolarPolar, kapturnica, kkisia, BISCA, Mega, efcia, Arwena, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolar skoro maja duży ogród to Ty też masz prawo do swojej oazy a Sąsiedzi jeśli będą wyrozumiali to przeniosa łaskawie stoliczek i przestaną parkowac Wam pod nosem
A dzieci i tak jeśli nie będą wciągane w rozmowy dorosłych to będą się bawić z Twoimi niezależnie od tego czy powiesz coś ich Tatusiowi
Takie jest moje zdanie
SolarPolar, kapturnica, Mega, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Co tak mało naskrobane? myślałam że więcej będzie

Kapta nie zła jazda z UP
Mala79, kapturnica, Mega, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie dopadlam się do wczorajszego słodkiego bo mi dwa kawałki zostały brak chętnych to ja pochlone z przyjemnościąstara.krycha wrote:Ej no wezcie! Co za puchi! Ani pieprzenia na forum, ani w sypialni. Co za dzien, co za wieczor! Nic tylko slodkim sie dobic!

stara.krycha, malgos741, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

?