35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ja mam mieć usuwana metodą laparo bo boi się że peknie i narobi mi bałaganu szerokość jej ma ponad 4cm ...kapturnica wrote:Jedna 15lat temu musialam miec usuwana przez laparotomie bo niczym nie dalo jej sie zbic ani sie nie wchlaniala i osiagnela ponad 7cm wielkosci wiec byla wielgasna.
A teraz lekami sie udawalo ale dzieki temu ,ze mialam kauteryzacje zrobiona.
Przed nia w2gim cyklu po odstawieniu tabsow mi pekla jedna , a z bolu stracilam swiadomosc. -
nick nieaktualny
-
No duza juz łajza. Niestety jak peknie to bol jest okropny.A przy okazji laparo to posprawdzaja co tam widac i slychac. Dobre rozwiazanie.Kiedy masz miec laparo ?Mala79 wrote:No ja mam mieć usuwana metodą laparo bo boi się że peknie i narobi mi bałaganu szerokość jej ma ponad 4cm ...
moremi lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyOd dziś na szybko biere leki na wywołanie @ i jak tylko się pojawi to dzwonie i się umawiam na początek lipcakapturnica wrote:No duza juz łajza. Niestety jak peknie to bol jest okropny.A przy okazji laparo to posprawdzaja co tam widac i slychac. Dobre rozwiazanie.Kiedy masz miec laparo ?
Trochę mam cykora ! Bo to mój dół...
Wiem wiem dużo kobiet to ma,miało ale to nie noga i strach mnie oblecial nie powiem..
Aasiula, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Nie martw sie nie jest tak zle z laparo.Wiecej strachuMala79 wrote:Od dziś na szybko biere leki na wywołanie @ i jak tylko się pojawi to dzwonie i się umawiam na początek lipca
Trochę mam cykora ! Bo to mój dół...
Wiem wiem dużo kobiet to ma,miało ale to nie noga i strach mnie oblecial nie powiem..
Aasiula, Mala79, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyKapta może to durne co napisze ale ja z dziewczyna od bliźniaków z która leżałam na sali wymyśliłam iż idealne są wkładki poporodowe dwie razem owinięte pielucha i świetnie spełniały swoje zadanie a później w domu waleczek pod plecy co by pozycja była zmienianakapturnica wrote:A ja mam takie pytanie .Troche z innej beczki.Chce kupic taka wkładke dla małego zeby mu sie głowka nie odkształcała.Wiecie jak to sie nazywa ?Jak to szukac?
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
Mi chodzilo o podobna wkladke jak jest w fotelikach dla tych najmniejszych dzieciorow.Mam taka w swoim ale przydala by mi sie jeszcze do łózeczka.
A wiesz mala ,ze to nie głupi pomysl ?? Te wkladki sa duze i miekkie wiec spelnialyby zadanie.
efcia, Mala79 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Na tlc rady jak przygotować się do ciąży "9 miesięcy"... eee to jakieś krótkie było..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 21:35
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH