Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos sie działo? Jakies nowe ciONze sOM ? :)

efcia, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jedna 15lat temu musialam miec usuwana przez laparotomie bo niczym nie dalo jej sie zbic ani sie nie wchlaniala i osiagnela ponad 7cm wielkosci wiec byla wielgasna.
    A teraz lekami sie udawalo ale dzieki temu ,ze mialam kauteryzacje zrobiona.
    Przed nia w2gim cyklu po odstawieniu tabsow mi pekla jedna , a z bolu stracilam swiadomosc.
    No ja mam mieć usuwana metodą laparo bo boi się że peknie i narobi mi bałaganu szerokość jej ma ponad 4cm ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No działo się Ciebie nie było a to już katastrofa !

Aasiula, Mega, malgos741, nick nieaktualny, ania.g, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No ja mam mieć usuwana metodą laparo bo boi się że peknie i narobi mi bałaganu szerokość jej ma ponad 4cm ...
    No duza juz łajza. Niestety jak peknie to bol jest okropny.A przy okazji laparo to posprawdzaja co tam widac i slychac. Dobre rozwiazanie.Kiedy masz miec laparo ?

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No działo się Ciebie nie było a to już katastrofa !
    heheheheh ,dobre ;D

nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A bo się z tymi ciONzami opierdalacie zamiast zachodzic to prasujOM leniwce!.

nick nieaktualny, Aasiula, efcia, malgos741, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, ania.g, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No duza juz łajza. Niestety jak peknie to bol jest okropny.A przy okazji laparo to posprawdzaja co tam widac i slychac. Dobre rozwiazanie.Kiedy masz miec laparo ?
    Od dziś na szybko biere leki na wywołanie @ i jak tylko się pojawi to dzwonie i się umawiam na początek lipca
    Trochę mam cykora ! Bo to mój dół...
    Wiem wiem dużo kobiet to ma,miało ale to nie noga i strach mnie oblecial nie powiem..

Aasiula, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Od dziś na szybko biere leki na wywołanie @ i jak tylko się pojawi to dzwonie i się umawiam na początek lipca
    Trochę mam cykora ! Bo to mój dół...
    Wiem wiem dużo kobiet to ma,miało ale to nie noga i strach mnie oblecial nie powiem..
    Nie martw sie nie jest tak zle z laparo.Wiecej strachu 8)

Aasiula, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A bo się z tymi ciONzami opierdalacie zamiast zachodzic to prasujOM leniwce!.
    No kufffa tez tak mysle ze sie opierdalam ,czas nadrobic stracone misiace :)

kapturnica, malgos741, efcia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma to tamto, co miesiac powinna byc przynajmniej jedna zaciążona coby rotacja była =D

Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, efcia, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, ania.g, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam takie pytanie .Troche z innej beczki.Chce kupic taka wkładke dla małego zeby mu sie głowka nie odkształcała.Wiecie jak to sie nazywa ?Jak to szukac?

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie cos?
    http://olx.pl/oferta/poduszka-dla-noworodka-przeciw-odksztalcaniu-sie-glowki-CID88-ID7h783.html

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ja mam takie pytanie .Troche z innej beczki.Chce kupic taka wkładke dla małego zeby mu sie głowka nie odkształcała.Wiecie jak to sie nazywa ?Jak to szukac?
    Kapta może to durne co napisze ale ja z dziewczyna od bliźniaków z która leżałam na sali wymyśliłam iż idealne są wkładki poporodowe dwie razem owinięte pielucha i świetnie spełniały swoje zadanie a później w domu waleczek pod plecy co by pozycja była zmieniana

SolarPolar lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo takie chyba lepsze :)
    http://headcare.co/poduszka-dla-niemowlat-head-care/

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi chodzilo o podobna wkladke jak jest w fotelikach dla tych najmniejszych dzieciorow.Mam taka w swoim ale przydala by mi sie jeszcze do łózeczka.
    A wiesz mala ,ze to nie głupi pomysl ?? Te wkladki sa duze i miekkie wiec spelnialyby zadanie.

efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z teraźniejszych czasow firma. Babymoov lovenest się tym trudni

kapturnica, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    ooo takie chyba lepsze :)
    http://headcare.co/poduszka-dla-niemowlat-head-care/
    To juz wypasne jest

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://moj-maluch.pl/jak-wspierac-rozwoj-niemowlecia/ kurde taki kojec fajna rzecz

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba musze do tesciowej zadzwonic coby mi taki uszyla =D

efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tlc rady jak przygotować się do ciąży "9 miesięcy"... eee to jakieś krótkie było..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 21:35

Mega lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 10244 10245 10246 10247 10248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ