35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Bry. Jestem. Yyy... Co by tu napisać...
Piękny wieczór u mnie. Parę rzeczy dziś zalatwilam, jutro też bieganina, w tym w końcu rozwiązanie moich dylematów kolorystyki włosów i ustalenie ostatecznie szczegółów w restauracji. A, i smsa dostałam, że obrączki są już gotowe do odbioru.
Dziś obudziłam się z bólem za uchem. Dziwne. Byłam lekko przeziebiona chyba ostatnie dni, pomyślałam że może mnie przewiało, może węzeł chłonny powiększony, ale nie umiem tego wybadać, chyba nie jest nic powiększone. Cały dzień mnie co jakiś czas kłuje za uchem, na szyi, dość silnie, przez sekundę, dwie, co parę minut. Potem za jakiś czas znowu. Masowanie nie pomaga. Mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie, bo to przyjemne nie jest jak tak zakłuje to jakby ktoś szpikulcem dziabał
Kupiłam dziś cukinie, pieczarki, paprykę, będę kombinować coś a 'la leczo. I tak sobie siedzę i stwierdziłam, że nawet mam ochotę na drugi dziś trening z koniowatą. Chyba to wykorzystam zanim mi ochota przejdzie
a może posiedzieć i poczekać aż mi ta ochota przejdzie?...
Edit: właśnie zauważyłam, że to mój 5959 post. Całkiem ładna liczba
pamiętam jak my kupowaliśmy obrączki
to były czasy
no ale smsa nie dostałam
" ,poszliśmy i kupiliśmy
"
Magdala, efcia, anna maria, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Dawaj fotę widokuDziobak wrote:Siedze z corka na podlodze przy wielkim panoramicznym oknie i patrzymy na morze. Wodac oswietlone molo w Sopocie i Orlowie. Widac tez swiatla z Helu. Jemy czeresnie. Za oknem lataja chrabaszcze. Lato...
efcia, megan8, Zofia8, ComeToMeBaby, BISCA, Dziobak lubią tę wiadomość
-
ale Ci dobrze
Dziobak wrote:Siedze z corka na podlodze przy wielkim panoramicznym oknie i patrzymy na morze. Wodac oswietlone molo w Sopocie i Orlowie. Widac tez swiatla z Helu. Jemy czeresnie. Za oknem lataja chrabaszcze. Lato...
Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHmn, ciekawe które to wieżowce... Te nowe blisko Policji?Dziobak wrote:Siedze z corka na podlodze przy wielkim panoramicznym oknie i patrzymy na morze. Wodac oswietlone molo w Sopocie i Orlowie. Widac tez swiatla z Helu. Jemy czeresnie. Za oknem lataja chrabaszcze. Lato...
Z falowców tez sa super widoki, my czasami na dyżurze jak jesteśmy na wizycie podziwiamy
anna maria, megan8, malgos741, Mala79, Dziobak lubią tę wiadomość
-
bry wieczór.
Zrobiłam jakiś inny program koniowatej (tak w 80%) i tak mi poszło, że musiałam się dobić jeszcze połową skalpela. Oszalałam
Potem długa gorąca kąpiel w pianie (nadal mnie kłuje za uchem, ale jakby mniej- może jutro będzie lepiej).
Aktualnie czekam na m, bo on zaraz też będzie po treningu i prysznicu. Także.. może mnie zaraz nie być
Uff, jak mi gorąco po tej kąpieli... A jak dobrze...
malgos741, megan8, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Dobrej noc
ki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 23:27
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
Bry

Pogoda super, ja jadę dzisiaj na maliny i na basen.
Są nowe cionże?
kkisia, Mala79, kapturnica, efcia, ania.g, Magdala, Mega, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI koniec tej posuchy forumowej.
Lato nie zwalnia od aktywnosci.
Raz dwa tu pisać
co która jadła,
co na obiad gotuje,
cco kupiła,
co mysli,
co czuje,
co robi
Fakty, wydarzenia, opinie....
moremi, kkisia, Mala79, kapturnica, Sabina, efcia, ania.g, Magdala, Mega, Simba, BISCA, megan8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
No co jest??? Dawno chyba porannego apelu nie było. Co to za opierdalanie się?Sabina wrote:Pewnie że nie

kkisia, kapturnica, Sabina, efcia, Mega, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH