35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To wlasnie te. Dzis tu bedziesz, to poswiadczysz widok.dorbie wrote:Hmn, ciekawe które to wieżowce... Te nowe blisko Policji?
Z falowców tez sa super widoki, my czasami na dyżurze jak jesteśmy na wizycie podziwiamy
dorbie, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Kilka wątków zgłosiłam do usunięcia - bo ja sama nie mogę tego zrobić jednym ruchem - tylko zgłaszam starszyźnie. Na razie usunęli 3 jakieś pojedyncze, nad resztą pewnie się zastanawiają....
Jak macie jakieś sugestie to piszcie...
stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
Wrocilam z dzieckiem z rolek znad morza, sniadanie de lux zjedzone, prysznic, teraz posniadaniowa drzemka.
Wakacje sa fajne.
Chociaz... Zaraz, zaraz... Ja tak mialam przez ostatni rok wlasciwie. Tylko morze bylo dalej.
moremi, kkisia, stara.krycha, dorbie, Simba, BISCA, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:No co jest??? Dawno chyba porannego apelu nie było. Co to za opierdalanie się?
Jak mi bog mily zachodze w lipcu. Nie denerwuj sie juz.
Dziendoberek.
No i mamy Majorke w city. Rano szlam do pracy o 7.30 bylo juz 18 stopni.
Ze szkoly ostrzezenie przyszlo zeby dzieci w krotkich majtkach przysylac z woda i z czapka.
Moje sniadanie to jak zwykle kiwi ( takie podsniadanie, ale zawsze jem rano dwa kiwi) a potem sie zobaczy. Na lunch mam makrele w pomidorach a obiad...albo meatballs albo chicken. Pozwole wybrac mlodemu bo go to cieszy.
Mysle o wyjezdzie nad morze. Ciagle. Nie moge sie doczekac.
I o ciazy.
ania.g, moremi, kkisia, Sabina, stara.krycha, Simba, BISCA, Mega, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnywitam wciąż porannie

wiecie co,wymiękam już,za duzo tego wszystkiego się zebrało
przeprowadzka,tzn remont,
remont u mojej mamy za ktory ja jestem odpowiedzialna
przenoszenie Nadii do innej szkoły-mają po 30 dzieci w klasie z jej rocznika
no i jeszcze praca
i co tu robic? no co robić?
przerasta to mnie,za duzo odpowiedzialności,decyzji do podjącia,
kupa wydatków.... a jeszcze bilety do polski kupione,no nic E zostanie i będzie remont robił a my z Nadią do Polski
dorbie, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:na śniadanie dwa kiwi, na lunch makrela w pomidorach? no to grubo...dla mnie to przystawka do śniadania...

Po kiwi cos wciagne. Mam dobry chleb to pewnie to.
Rano nie moge jesc. Nie idzie mi. Wode pije goraca. Potem to kiwi. A tak kolo 11 fabryka sie otwiera na pokarmy stale.
A co zlego z makrela? Kapta tez je.
Bozia3, Sabina, stara.krycha, Simba, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Magda* wrote:witam wciąż porannie

wiecie co,wymiękam już,za duzo tego wszystkiego się zebrało
przeprowadzka,tzn remont,
remont u mojej mamy za ktory ja jestem odpowiedzialna
przenoszenie Nadii do innej szkoły-mają po 30 dzieci w klasie z jej rocznika
no i jeszcze praca
i co tu robic? no co robić?
przerasta to mnie,za duzo odpowiedzialności,decyzji do podjącia,
kupa wydatków.... a jeszcze bilety do polski kupione,no nic E zostanie i będzie remont robił a my z Nadią do Polski
No masz troche na glowie.
Zapisz wszystko na kartce. Daje wrazenie organizacji i nie musisz sie martwic ze o czyms zapomnisz.
Powodzenia.
Simba, Magda*, efcia lubią tę wiadomość
nie no - ja też bardzo lubię makrelę - ale po 2 kiwach (czy jak to się tam odmienia..Magdala wrote:Po kiwi cos wciagne. Mam dobry chleb to pewnie to.
Rano nie moge jesc. Nie idzie mi. Wode pije goraca. Potem to kiwi. A tak kolo 11 fabryka sie otwiera na pokarmy stale.
A co zlego z makrela? Kapta tez je.
) - to bym umarła...
Sabina, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i się głodna zrobiłam! Bozia zlituj sięBozia3 wrote:ja dziś zjadłam sadzone jajka na szynce, do tego bagietka wiejska, potem z pół kilo czereśni, teraz jem truskawki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 10:32
kapturnica, Bozia3, malgos741, Mega, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH