35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesz, bo nie wiem czy się nażarłam i muszę iść na kibel czy może coś się dzieje

chcę zlokalizowaćstara.krycha wrote:Jakies tam cos tam czulam dopiero pod koniec. Jedno co to mnie litrami rozciagliwy zalewal. Poza tym lajcik. Ale masz prawo czuc bol. Kazda indywidualnie odczuwa stymulacje. Nic strasznego, przezyjesz
stara.krycha, Simba, BISCA, moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:o dziękuje CI kobieto - ja jeszcze nie kumam tych połączeń tłuszczy z węglami itp....bazuje na jego pierwszej książce - paszcza polec mi jakies jeszcze strony, albo jego nowsze książki - bo błądze jak dziecko we mgle....
Pw czytała?
-
nick nieaktualny
-
może być tak, że..

... to takie wzruszające..
że zapodamy ok 14.07 (a to rocznica naszego ślubu)
to takie wzruszające

czy to już wali na łeb?
testowanie ok 23.07
Bozia3 wrote:Reni - ale superancko - ja juz sie trochę gubię w tych twoich terminach - powiedz mi kobieto - planowo kiedy Ci wszczepią Natanka i kiedy testowanie tak mniej więcej??Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 13:24
stara.krycha, Bozia3, ania.g, Sabina, Simba, kapturnica, BISCA, moremi, kkisia, malgos741, Magdala, megan8, Mega, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moja kumepla u Gacy schudła 8 kg w miesiąc

ma jeszcze 20
Bozia3 wrote:wygląda na to, że nie wiem o czym mówisz...
ja mam tylko jego książkę - Jeść aby schudnąć
Sabina, moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
tak myślisz? ja na wszelakich dietach zawsze wydaję dużo więcej, niż normalnie....te wszystkie bio, odtłuszczone, odcukrzone kosztują o wiele więcej....Simba wrote:Ale o 600 mniej wydajesz na zarcie, czyli 200 do przodu

Simba, moremi, kkisia, SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość
-
Nie nie wiem, tak sobie zartuje.Bozia3 wrote:tak myślisz? ja na wszelakich dietach zawsze wydaję dużo więcej, niż normalnie....te wszystkie bio, odtłuszczone, odcukrzone kosztują o wiele więcej....
Ja jak sie odchudzam to nie kupuje zadnych innych produktow (bio, light itp) tylko przestaje kupowac te co tucza
BISCA, Reni, moremi, kkisia, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
czy mogą mnie już pobolewać jajniki?
ja pierdziu czy coś się dzieje??
Reni, zaznacz na wykresie czym i kiedy sie "klujesz". Namo bedzie latwiej "sledzic" a Tobien moze sie przydac pozniej ....
Na Gonalu jedziesz ?
Ja nie mialam zadnych objawow. Dopiero w dzien punkcji dosc mocny bol owulacyjny i poczucie pelnosci w jajnikach
Bozia3, Simba, gretka, moremi, Sabina, kkisia, Magdala, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
wiesz co? z tego co widziałam, to tam kolezanka ma rozpisaną dietę na 2 tyg
wszystkie posiłki
i są to małe porcje (syte) i nie są jakieś wymyślne
Bozia3 wrote:tak myślisz? ja na wszelakich dietach zawsze wydaję dużo więcej, niż normalnie....te wszystkie bio, odtłuszczone, odcukrzone kosztują o wiele więcej....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 14:30
moremi, kkisia, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
jest zaznaczoneBISCA wrote:Reni, zaznacz na wykresie czym i kiedy sie "klujesz". Namo bedzie latwiej "sledzic" a Tobien moze sie przydac pozniej ....
Na Gonalu jedziesz ?
Ja nie mialam zadnych objawow. Dopiero w dzien punkcji dosc mocny bol owulacyjny i poczucie pelnosci w jajnikach
stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH