35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elf zyje , czasem sie odzywa na privie .Cos tam biedna chora jestDziobak wrote:Elf byl widziany? Kapta, wiesz cos?

Ale Ty masz chyba do niej namiar telefoniczny ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 11:52
efcia lubi tę wiadomość

-
macduska wrote:I koniec tej posuchy forumowej.
Lato nie zwalnia od aktywnosci.
Raz dwa tu pisać
co która jadła,
co na obiad gotuje,
cco kupiła,
co mysli,
co czuje,
co robi
Fakty, wydarzenia, opinie....
ja, jak zazwyczaj- 4 kromki czystoziarnistego z czyms.. i kawa oczywiscie..
na obiad bedzie kurczak, nie ma weny..
kupiła jeszcze nic, ale mnie Kapta zainspirowala ta poduszka pod łeb mlodego, bo plaski mu sie faktycznie robi..
sa na amazonie, wiec chyba zakupie, jak mi jutro pediatra powie, ze to ok. Bo mamy kontrol.
Czuje lekkie przerazenie, bo:

a ja nie wiem, co robic z dzieciem przy takiej temperaturze.. dwa dni to spoko, dom mam dobrze zaizolowany, ale przez taki tydzien- nie ma innej opcji- chata tez sie nagrzeje.. na spacer dopiero wieczorem da sie wyjsc..
kapturnica, macduska, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
No niestety do Pl tez idzie juz fala upałów i sama sie boje jak ja to wytrybie

A malego mozesz czesciej kapac , przecierac zeby sie schladzał . Bo co innego zrobisz ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 12:07
efcia lubi tę wiadomość

-
kapturnica wrote:No niestety do Pl tez idzie juz fala upałów i sama sie boje jak ja to wytrybie

A malego mozesz czesciej kapac , przecierac zeby sie schladzał . Bo co innego zrobisz ??
no nie wiem wlasnie.. jak mi sie chata nagrzeje, to nawet nosic to nie bardzo, bo on to taki maly piecyk i rozplynac sie mozna..
-
My właśnie zainwestowaliśmy w basen stelażowy. Jak przyjdą upały to ja z niego z Marcelem nie wychodzę.kapturnica wrote:No niestety do Pl tez idzie juz fala upałów i sama sie boje jak ja to wytrybie

A malego mozesz czesciej kapac , przecierac zeby sie schladzał . Bo co innego zrobisz ??
megan8, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Moj syn sie urodzil 11maja i w lecie tez byl ukrop wtedy to wlasnie sie tym ratowalam , czestymi kapielami , rozbieraniem do samej pieluchy i czestym przstawianiem do cyca. No i z drugiej strony domu sie chronilismy , tam gdzie slonce najpozniej sie dawalo we znaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 12:36
stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Niee, to z PL import. Polski sklep, mamy abonament

Wrzuć w Google czystoziarnisty, mają stronę, dystrybucja jest podana, na bank w Kraku będzie pełno.
To jedyny chleb, który można z tluszczami na MM. Mierzylam po nim cukier nie raz i wyniki jak na czczo..
Bozia3, kkisia, Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-
o dziękuje CI kobieto - ja jeszcze nie kumam tych połączeń tłuszczy z węglami itp....bazuje na jego pierwszej książce - paszcza polec mi jakies jeszcze strony, albo jego nowsze książki - bo błądze jak dziecko we mgle....paszczakin wrote:Niee, to z PL import. Polski sklep, mamy abonament

Wrzuć w Google czystoziarnisty, mają stronę, dystrybucja jest podana, na bank w Kraku będzie pełno.
To jedyny chleb, który można z tluszczami na MM. Mierzylam po nim cukier nie raz i wyniki jak na czczo..
efcia lubi tę wiadomość
-
Of korsikReni wrote:
czy mogą mnie już pobolewać jajniki?
ja pierdziu czy coś się dzieje??
Ja po stymulacji mialam bęben większy niż po pierwszym trymestrze ciąży..
Zazwyczaj produkujesz jedno jajco, a teraz będzie hurt..
Reni, moremi, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
i po ilu dniach już czułaś?
bo mam 6 dc
zastrzyk miałam w 2dc
i od jutra zaczynam dwa razy dziennie
a kiedy w łeb wali?
kiedy będę dokuczać mężowi?
muszę się przygotować
paszczakin wrote:Of korsik
Ja po stymulacji mialam bęben większy niż po pierwszym trymestrze ciąży..
Zazwyczaj produkujesz jedno jajco, a teraz będzie hurt..
stara.krycha, Simba, moremi, kkisia, SolarPolar, Mega, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakies tam cos tam czulam dopiero pod koniec. Jedno co to mnie litrami rozciagliwy zalewal. Poza tym lajcik. Ale masz prawo czuc bol. Kazda indywidualnie odczuwa stymulacje. Nic strasznego, przezyjeszReni wrote:Grzesznice jak u Was było przy stymulacji?
Reni, BISCA, kkisia, Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa leb juz daaawno powinno pascReni wrote:i po ilu dniach już czułaś?
bo mam 6 dc
zastrzyk miałam w 2dc
i od jutra zaczynam dwa razy dziennie
a kiedy w łeb wali?
kiedy będę dokuczać mężowi?
muszę się przygotować
Reni, moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH