35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry,
Lepiej pozno, niz wcale :
na sniadanie musli z orzechami na mleku + sok pomaranczowy. Kawa u klienta
Na obiad bylismy w Chinskiej. Bufet otwarty. Dobre bylo
Co tam dalej byly za pytania ... ah, co robimy. No ja tradycyjnie udaje,ze pracuje a tak naprawde to nadrabiam forum.
U nas straszne upaly. Po poludniu ma byc 38° i ponoc w nocy temperatura nie spadnie bo jutre rano zapowiadaja 33°
Mysle o tych wszystkich , ktorzy pracuja na zawnatrz.
Reni, Ty za kilka dnie w ciazy. Nadejszla wiekopomna chwila
Meza moze zaczac wkurzac juz teraz i zwalic na stymulacje. A co !
Bozia3, Reni, macduska, gretka, Simba, moremi, ania.g, kkisia, kapturnica, malgos741, Magdala, Mega, stara.krycha, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ej no weźcie przestańcie
przecież są leki zaznaczone a w komentarzach kiedy punkcja
ja wiem, że w tym wieku wzrok siada...aleeeeeee aż taaak????!BISCA wrote:Wierzymy na slowo
moremi, kkisia, kapturnica, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam ponownie!
Odpowiadajac na zadeane wczesniej pytania:
Na śniadanie czereśnie, na drugie sniadanie czereśnie, na obiad czereśnie, na kolację czereśnie.
Czuję się jak w raju!
Poza tym już prawie mam wolne!
Wczoraj przetworzyłam czerwone porzeczki, dzisiaj chyba za agrest się wezmę.
Młody pojechał na wakacje do kolegi, Pierworodny wpada tylko na jedzenie do domu a tak to lata gdzieś światem powiatem. Luz blus jednym słowem!
Aaaa! Jeszcze zapomniałam napisać, że na podwieczorek też planuję czereśnie!
moremi, ania.g, BISCA, kkisia, kapturnica, Heretyczka, Magdala, Mega, stara.krycha, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z okazji że mi się nic nie chce, ogarnęłam cały dół domu. Teraz Marcel może dalej froterować powierzchnie płaskie
moremi, Simba, macduska, kkisia, kapturnica, Magdala, megan8, Arwena, Mega, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Bo tak zaznaczyłagretka wrote:Reni a moze w opcjach zaznaczylas ze notatki tylko widoczne dla Ciebie?-
ja tylko widze 2 linijki boli

Jaaaaaaaki budyń
Reni, dobrze, że przypomniałaś. U nas rocznica 19
A ja dzisiaj nazrywałam garść poziomek w swoim balkonowym ogródku
Z tych kłujących się w ciąży, to tylko Elfik była? (Bo ona miała chyba odstawić clexane jakiś czas temu) a ja tak się chciałam pożalić, bo bęben mi wywaliło i ciężko fałdę chwycić, a lekarz każe cały czas w brzuch. Czasami mam wrażenie, że mój Jack wbije tą igłę w dupę Totosiowi. I co będzie?
ania.g, Sabina, BISCA, gretka, Reni, Simba, macduska, kkisia, kapturnica, Mega, stara.krycha, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:ej no weźcie przestańcie
przecież są leki zaznaczone a w komentarzach kiedy punkcja
ja wiem, że w tym wieku wzrok siada...aleeeeeee aż taaak????!
Mialas meza wkurzac a nie nas
moremi, Reni, Simba, kkisia, kapturnica, Mega, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale przecież clexane można w boczki i uda.moremi wrote:Bo tak zaznaczyła

Jaaaaaaaki budyń
Reni, dobrze, że przypomniałaś. U nas rocznica 19
A ja dzisiaj nazrywałam garść poziomek w swoim balkonowym ogródku
Z tych kłujących się w ciąży, to tylko Elfik była? (Bo ona miała chyba odstawić clexane jakiś czas temu) a ja tak się chciałam pożalić, bo bęben mi wywaliło i ciężko fałdę chwycić, a lekarz każe cały czas w brzuch. Czasami mam wrażenie, że mój Jack wbije tą igłę w dupę Totosiowi. I co będzie?
Reni lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Można, ale lekarz utrzymuje, że wtedy się tak nie wchłania. Dlatego się żalęania.g wrote:Ale przecież clexane można w boczki i uda.
kapturnica, Sabina, Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ej no ale dlaczego tak mówisz
jak zaznaczę, że notatki i
mają być ukryte to przeciez wszystko inne jest widoczne tak? czy nie?
chyba leki widzicie czy też są ukryte???
moremi wrote:Bo tak zaznaczyła
Jaaaaaaaki budyń
efcia lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH