35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:Hej.
A mi się gadać nie chce, plamienie się pojawiło, więc zaraz i @ się rozkręci. A ja miałam taką nadzieję, że po tej laparoskopi to hop siup i już, o będę w ciązy, a tu nic z tego...
W lipcu probujemy. W kupie sila.
Margolcia88, macduska, Sabina, malgos741, Mega, BISCA, kkisia, stara.krycha, efcia, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kupilam na prezent urodzinowy dla kolegi mlodego Balloon modeling kit. 32 balony co z nich sie skreca zwierzaczki..
Jak mnie kusi zeby to pudelko otworzyc i zrobic sobia labadka na ten przyklad.
BISCA, efcia, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość
Margolcia88 wrote:Mam dosc tego liczenia, odmierzania, miałam w tym miesiącu dwa usg tuż przed owulacją i tuż po, no i nic.
Wiem o tym.
Ale nie poddajemy sie!
Ja wierze ze sie uda. Bardzo gleboko wierze. I dopoki bede mogla w sensie bede w stanie zajsc nikt mi nie przeszkodzi. Ani nic. Mierzenie srenie. Nie mysl tylko rob co trzeba. Mierz, zapisuj seksij w czas
Margolcia88, Zofia8, Sabina, Magda*, malgos741, kkisia, stara.krycha, efcia, Simba lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMagdala wrote:Wiem o tym.
Ale nie poddajemy sie!
Ja wierze ze sie uda. Bardzo gleboko wierze. I dopoki bede mogla w sensie bede w stanie zajsc nikt mi nie przeszkodzi. Ani nic. Mierzenie srenie. Nie mysl tylko rob co trzeba. Mierz, zapisuj seksij w czas
No, wiem, sroki, chyba się podłąmałam
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
Margolcia a może porzuć, mierzenia, odliczania i takie inne i spróbuj spontanicznie. Przy Marcelu wyrzuciłam termometr i w okresie około owu bzyki były co dwa dni a czasem dzień po dniu.
Margolcia88, Magdala, Mega, kkisia, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Margolcia a może porzuć, mierzenia, odliczania i takie inne i spróbuj spontanicznie. Przy Marcelu wyrzuciłam termometr i w okresie około owu bzyki były co dwa dni a czasem dzień po dniu.
Może masz rację, z jednej strony boję się ryzykować niemierzenia i odliczania, a z drugiej, to ja i mąż świra dostajemy w okresie okołoowulacyjnym.
stara.krycha lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH