35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
szukam sukienki na wesele ,przymierzyłam już chyba z 20 i dupa
pójdę nago chyba
jestem gruba jak słoń
ćwiczę i nic ,brzuch jak w ciąży
idę na aerobik , mam nadzieję że mnie nie ominą fotki
ania.g, Mega, stara.krycha, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
Wiem że łatwo mi mówić ale czasem spinamy się za bardzo. Chciałabym z całego serca żeby Ci się udałoMargolcia88 wrote:Może masz rację, z jednej strony boję się ryzykować niemierzenia i odliczania, a z drugiej, to ja i mąż świra dostajemy w okresie okołoowulacyjnym.
Margolcia88, Sabina, BISCA, kkisia, stara.krycha, efcia, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Margolcia88 wrote:Może masz rację, z jednej strony boję się ryzykować niemierzenia i odliczania, a z drugiej, to ja i mąż świra dostajemy w okresie okołoowulacyjnym.
Ja tez. On nie. Jeszcze nie. On chce seksu w okresie nieplodnym.
Sabina, Margolcia88, malgos741, BISCA, kkisia, stara.krycha, efcia, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
To będziesz miała bardzo oryginalny strójmegan8 wrote:szukam sukienki na wesele ,przymierzyłam już chyba z 20 i dupa
pójdę nago chyba
jestem gruba jak słoń
ćwiczę i nic ,brzuch jak w ciąży
idę na aerobik , mam nadzieję że mnie nie ominą fotki
Sabina, Margolcia88, kkisia, stara.krycha, efcia, ComeToMeBaby, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
Skąd ja to znamMagdala wrote:Ja tez. On nie. Jeszcze nie. On chce seksu w okresie nieplodnym.

stara.krycha, Magdala, Simba lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Bry, ja zaglądam się pozalic chce ; ( no bo zesz kurde jak tu ufać lekarzom! Jednym z lekarzy prowadzących obecna ciążę miał być lekarz który też prowadził Stasia, któremu juz nawet ufałam. Ale coś mnie tknelo żeby jeszcze śmignac na usg gdzieś indziej. I co? Jest krwiak, może być krwawienie, a ten konowal mi nic nie powiedział i nic nie dał! Toż bym zawału dostała jakbym krew zobaczyła! I jeszcze bez progesteronu takie sprawy załatwiać!
Nikomu nie można ufać. ...
dorbie lubi tę wiadomość
-
Mandra nie wiem kiedy byłas na wczesnieszym usg ale moj gin mnie uswiadamiał , ze krwiaki sie moga zrobic w kazdej chwili.I jednego dnia go nie będzie a nastepnego sie pojawia...Niestety .
Może rpzezornie dlatego u mnie mimo ,że nie było jakichss wskazan zapisywał dość duża dawke progesteronu. Kazał nibyodstawic po 12tugodniu ale ja mając zapasy brałam aż do ukończenia 16tyodni ciąży.Oszczędzaj sie i jak tylko możesz to nie nos Stasia .
A gdzie go masz umiejscowionego ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 20:15
malgos741, stara.krycha, efcia, Sabina, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość

-
Madra a od tego drugiego dostałaś progesteron?
Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Kapta właśnie byłam w sobotę, a krwiak juz się oproznial raz 29 maja. Przez cztery dni . Myślałam że miałam okres. Wiec w sobotę juz tam kurna był! Progesteron dostałam. Nie zagraża zarodkowi bo jest przy ujściu wewnętrznym szyjki macicy, a zarodek po drugiej stronie, ale powinien powiedzieć kurde no!kapturnica wrote:Mandra nie wiem kiedy byłas na wczesnieszym usg ale moj gin mnie uswiadamiał , ze krwiaki sie moga zrobic w kazdej chwili.I jednego dnia go nie będzie a nastepnego sie pojawia...Niestety .
Może rpzezornie dlatego u mnie mimo ,że nie było jakichss wskazan zapisywał dość duża dawke progesteronu. Kazał nibyodstawic po 12tugodniu ale ja mając zapasy brałam aż do ukończenia 16tyodni ciąży.Oszczędzaj sie i jak tylko możesz to nie nos Stasia .
A gdzie go masz umiejscowionego ?
kapturnica, efcia, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo to ja chcialam? Renek, nie swiruj, dzgaj sie dzielnie. Bisca, mi tyz sie robic nie chce. Polar, ech, co ja Ci moge... beze se zjedz, to Ci sie lepiej zrobi na chwie. Margolcia, znam ten bol, dlatego oficjalnie pauzuje i wcinam znow antyki. Az sama ciekawa jestem, jak to jest seksic sie bez presji.
A z nowosci: okulista stwierdzil, ze nie widzi zmian
Mega, kapturnica, Magdala, efcia, SolarPolar, Sabina, Margolcia88, kkisia, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Moze ma kiepski sprzet i przez to nie widzial ??mandragora wrote:Kapta właśnie byłam w sobotę, a krwiak juz się oproznial raz 29 maja. Przez cztery dni . Myślałam że miałam okres. Wiec w sobotę juz tam kurna był! Progesteron dostałam. Nie zagraża zarodkowi bo jest przy ujściu wewnętrznym szyjki macicy, a zarodek po drugiej stronie, ale powinien powiedzieć kurde no!
Czytalam ,ze jedni widzieli a inni nie krwiaki i laski lądowały w szpitalu , gdzie dopiero diagnozowali na lepsiejszym sprzecie..Tutaj Dorbie najwiecej miala z nimi problemu .
No nic najwazniejsze ,ze nie zagraża bąblowi . Dbaj o siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 20:44
stara.krycha, mandragora, efcia, Mega, Sabina, dorbie, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Co to ja chcialam? Renek, nie swiruj, dzgaj sie dzielnie. Bisca, mi tyz sie robic nie chce. Polar, ech, co ja Ci moge... beze se zjedz, to Ci sie lepiej zrobi na chwie. Margolcia, znam ten bol, dlatego oficjalnie pauzuje i wcinam znow antyki. Az sama ciekawa jestem, jak to jest seksic sie bez presji.
A z nowosci: okulista stwierdzil, ze nie widzi zmian
Niech idzie do okulisty ... Hihihi
stara.krycha, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Simba, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDo konca roku. Od stycznia wracamy do kliniki. Przykro mi, bedziesz musiala tu jeszcze troche posiedzieckapturnica wrote:Na jak dlugo ???Bo ja tam bym chciala Twoj bebol ciążowy widziec a nie antykowy!!
BISCA, efcia, Mega, kkisia, Simba, Magdala lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH