35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWez w ogole jaki zal. Siedzialam tam dwie godziny, badan mi od metra narobili, a zdjec oczu to mam wiecej niz z wlasnego wesela. I na koniec tekst:" Nie widze zadnych zmian, zapraszam za pol roku". Az se torebke z tego nerwa kupilam. Niebieskom!BISCA wrote:Niech idzie do okulisty ... Hihihi
Mega, kapturnica, SolarPolar, gretka, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Simba, megan8, Magdala lubią tę wiadomość
-
Było spotkanie
Było super!!!!!
Adas boski

i ciach
Dzieki dziewczyny za świetne spotkanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 21:40
nick nieaktualny, Mega, kapturnica, Dziobak, SolarPolar, Zofia8, gretka, nick nieaktualny, BISCA, malgos741, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, mandragora, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Ha!!To sie laski polansiły! Fajnie !!
Szkoda ,ze to przeciwległy koniec Pl bo sama bym do Was chetnie dołaczyła
A tak to dupa z węża.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 21:08
Dziobak, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
No no no, ale laski sie spotkały
nie pogadasz normalnie, uśmiechnięte, zadowolone, pogoda tez wam dopisała
fajne takie spotkania som
nick nieaktualny, Dziobak, Aasiula, efcia, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
Jak wyszlyscie, to Adas siedzial pod drzwiami i was wolal.Aasiula wrote:Było spotkanie
Było super!!!!!
Adas boski

Dzieki dziewczyny za świetne spotkanie

Asiula wpadla mu w oko i zdala test kaszki.
Ciocia Dorbie tez byla calkiem ok 
Bylo fajowo, dziekujemy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 21:13
nick nieaktualny, Aasiula, Mega, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Modyfikuje kolacje - wiec byl spacer na ktorym najadlam sie gorącego powietrza. Wlasnie wrocilam i napije sie bialego winka z woda i lodem. Bede codziennie sprawdzala w metrze czy starsi ludzie ustepuja mi miejsca. Jak przestana to znaczy ze jest postep. Chcialam zaznaczyc ze nie mam w linii prostej cyckow z brzuchem. Wystaja cycki a nie brzuch a jednak pozory sa mylace dla innych ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 21:13
nick nieaktualny, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, gretka, caffe, nick nieaktualny, Simba, paszczakin, Magdala, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
NIE LUBIE!stara.krycha wrote:To ma bardzo logiczne wytlumaczenie. Mialam do wyboru recepte na trzy lub na szesc opakowan. Wzielam na szesc. Bo tak!
Coby w razie czego dwa razy nie latac
nick nieaktualny, SolarPolar, Mega, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Jeszcze sie spotkamyDziobak wrote:Jak wyszlyscie, to Adas siedzial pod drzwiami i was wolal.

Asiula wpadla mu w oko i zdala test kaszki.
Ciocia Dorbie tez byla calkiem on 
Bylo fajowo, dziekujemy!
,Adaś jest cudny ,taki grzeczny i sliczny
nick nieaktualny, SolarPolar, Dziobak, Mega, BISCA, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnaczy sie masz za wielkie cyce!SolarPolar wrote:Modyfikuje kolacje - wiec byl spacer na ktorym najadlam sie gorącego powietrza. Wlasnie wrocilam i napije sie bialego winka z woda i lodem. Bede codziennie sprawdzala w metrze czy starsi ludzie ustepuja mi miejsca. Jak przestana to znaczy ze jest postep. Chcialam zaznaczyc ze nie mam w lini prostej cyckow z brzuchem. Wystaja cycki a nie brzuch a jednak pozory sa mylace dla innych ...
Aasiula, Mega, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny