35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Właśnie, ja tez, zwłaszcza prawe mnie paliło jak choleraSolarPolar wrote:Dziewczynki opowiadajcie jak bylo, mialam czerwone uszy, pochylalyscie sie nad losem kolezanek:-)
stara.krycha, SolarPolar, kapturnica, Aasiula, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale ja na telu nie mam neta.. Zblokowałam bo cos z tym szajsungiem bylo nie tak i żarł mi kase mimo neta w domu.Sukinsyn okradal mnie i tak tym zdenerwowal ze dostał bloka.SolarPolar wrote:Jak to kiedy, karmisz cycem a druga reka obslugujesz telefon. Proste.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 21:37
Mega lubi tę wiadomość

-
Nie wlaczylas wifi. Choc nie jest to proste.kapturnica wrote:Ale ja na telu nie mam neta.. Zblokowałam bo cos z tym szajsungiem bylo nie tak i żarł mi kase mimo neta w domu.Sukinsyn okradal mnie i tak tym zdenerwowal ze dostał bloka.
Simba lubi tę wiadomość
-
U mnie @ za rogiem, brzuch mnie pobolewa, apetyt mam taki, ze masakra, a najchętniej to zjadłabym albo pizzę, lazanię, kurczaka z rożna albo moze Wieśka z McDonalda.....
ComeToMeBaby, malgos741, Simba, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
Uff. Dotarłam do domu.
Nadrobiłam foruma.
Zdałam raport z zalatwionych dziś spraw mojemu m.
Ja zadowolona z tego co zalatwilam, choć zapomniałam z wrażenia podejść jeszcze do urzędu z nową polisą i będę musiała rano popierniczać, a jutro odkrywam nową klinikę dentystyczną, 3 minuty od domu. Idę zrobić sobie piaskowanie i przyjrzę się co oni za jedni, bo od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem odejścia od mojej dentystki. Kobieta oddana, z powołaniem, ratuje zęba jakby walczyła o życie pacjenta, ale sprzęt ciągle ten sam i zakres usług ograniczony. Takiego choćby piaskowania u niej nie zrobię. Ona jest dobra (bardzo) w zalepianiu zębów jak się pojawia próchnica i złego słowa na nią nie powiem, wręcz przeciwnie. No ale, technika idzie na przód, a jej gabinet ze sprzętem to chyba stoi w miejscu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 01:11
Mega, Magdala lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH