35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno fotka sliczna,ale czemu tylko jedna,pytam ?
Asiula,a tobie nikt nie robił?
Widzę fajne szczuplutkie dziewczyny,wszyscy sliczni i szczupli bądź jeszcze szczupli,
no z wyjątkiem Adasia ten to przyjemnie pulchniutki
dziobak fajne mieszkanie,takie puste
,to tak jak lubię
Dziobak, Mega, Aasiula, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjedz czereśnie,do ostatniejComeToMeBaby wrote:Nie wiem co robić, a zjadłabym coś :
- Leczo
- Bób
- Czereśnie
- Ciasteczka

Chyba ten bób na wieczór to nie jest idealny pomysł. Tak jak ciasteczka. Ale ich nie trzeba długo robić, w przeciwieństwie do takiego leczo. Czyli co, zostają czereśnie. Ewentualnie mogę też poprostu zrobić sobie kanapki. Z paprykarzem na przykład. A potem zjeść to czereśniami
1,5kg mam w domu. Pół kilo już dziś zutylizowałam. No, to się nazywa pomocne foru. Dzięki za konsultacje 
Aasiula, ComeToMeBaby, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Namówiłaś mnie. Robię leczo (bo mi się pieczarki zaparzają prawie hehehe). Potem zjem czereśnie.Magda* wrote:jedz czereśnie,do ostatniej

A potem będzie armagedon
Aasiula, stara.krycha, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Super fotki aż wam zazdraszczam spotkania
efcia, dorbie, Dziobak, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnye tam,ciuchy to tam drugorzędne są,ja tam bym z wami chciala sie zobaczyćDziobak wrote:Jednym z punktow spotkania byl rozdzial fantow, glownie odziezy ( damskiej, do tego ciazowej ). Nieobecni dostali najmniej ( sama rozumiesz )
Ale spoczko, masz spodnie i 2 koszulki. Na nastepnym spotkaniu masz stawic sie osobiscie.
Dziobak, stara.krycha, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH