35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Super miałyście spotkanie. Chociaz te zdjęcia takie in koguto w okularach. Tylko Dorbie super buzię pokazała..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 22:50
Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Mega, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Modyfikuje kolacje - wiec byl spacer na ktorym najadlam sie gorącego powietrza. Wlasnie wrocilam i napije sie bialego winka z woda i lodem. Bede codziennie sprawdzala w metrze czy starsi ludzie ustepuja mi miejsca. Jak przestana to znaczy ze jest postep. Chcialam zaznaczyc ze nie mam w linii prostej cyckow z brzuchem. Wystaja cycki a nie brzuch a jednak pozory sa mylace dla innych ...
Jeszcze tu wrócę - Polar, padłampadła zabrechtana.. Dieta gorącego powietrza i test staruszków w metrze rządzi.. Poległam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 22:50
kapturnica, Mega, nick nieaktualny, SolarPolar, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Slonce pizgalo po oczach. Wiesz jak by nam zmarszczki bylo widac bez okularow w pelnym sloncu?? Ble...paszczakin wrote:Super miałyśmy spotkanie. Chociaz te zdjęcia takie in koguto w okularach. Tylko Dorbie super buzię pokazała..
Aasiula, efcia, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Slonce pizgalo po oczach. Wiesz jak by nam zmarszczki bylo widac bez okularow w pelnym sloncu?? Ble...
Jakieś zmarszczki - same młode mamy, czy przyszłe młode mamy!
malgos741, Aasiula, efcia, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hura, hura, hura! Załapałam sie na fotki!
Chyba trzeba będzie sprawdzać dowody przed dopuszczeniem do grona 35+. Laski jak się patrzy i żadna nie wyglada na swój wiek.
nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, ania.g, nick nieaktualny, Dziobak, efcia, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem, co na jutro szykowac do nalozenia. Strasza 35 stopni, ze bedzie.
Bikini kurka wodna chyba.
A moj osobisty pojechal dzis nad ranem w gory. Trening robi rowerowy. 5 godzin jazdy samochodem na polnoc, jazda po gorkach dzis I jutro. I 5 godzin jazdy powrotnej. Wariat.
Cisza taka w domuuu.
moremi, ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny, Dziobak, efcia, kapturnica, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
I jeszcze przyszedl moj Paradise chair (fotel dmuchany) Z predkoscia swiatla. Zamowilam w niedziele.
Sliczny jest. Blekitny. Z podglowkiem I dziura na szklanke z drinkiem. Moze doplyne na nim do Szwecji.
moremi, nick nieaktualny, Mega, BISCA, Dziobak, efcia, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Za dużo naskrobałyście. Nie wiem kiedy i czy w ogóle nadrobię. Za to dzisiaj popływałam na basenie
mówiłam już, że uwielbiam wodę? 
Dobranoc
Magdala, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Dziobak, efcia, kapturnica, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny

"