35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Super miałyście spotkanie. Chociaz te zdjęcia takie in koguto w okularach. Tylko Dorbie super buzię pokazała..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 22:50
Aasiula, Magda*, dorbie, efcia, Mega, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Modyfikuje kolacje - wiec byl spacer na ktorym najadlam sie gorącego powietrza. Wlasnie wrocilam i napije sie bialego winka z woda i lodem. Bede codziennie sprawdzala w metrze czy starsi ludzie ustepuja mi miejsca. Jak przestana to znaczy ze jest postep. Chcialam zaznaczyc ze nie mam w linii prostej cyckow z brzuchem. Wystaja cycki a nie brzuch a jednak pozory sa mylace dla innych ...
Jeszcze tu wrócę - Polar, padłampadła zabrechtana.. Dieta gorącego powietrza i test staruszków w metrze rządzi.. Poległam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 22:50
kapturnica, Mega, macduska, SolarPolar, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Slonce pizgalo po oczach. Wiesz jak by nam zmarszczki bylo widac bez okularow w pelnym sloncu?? Ble...paszczakin wrote:Super miałyśmy spotkanie. Chociaz te zdjęcia takie in koguto w okularach. Tylko Dorbie super buzię pokazała..
Aasiula, efcia, Magda*, Mega, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Slonce pizgalo po oczach. Wiesz jak by nam zmarszczki bylo widac bez okularow w pelnym sloncu?? Ble...
Jakieś zmarszczki - same młode mamy, czy przyszłe młode mamy!
malgos741, Aasiula, efcia, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hura, hura, hura! Załapałam sie na fotki!
Chyba trzeba będzie sprawdzać dowody przed dopuszczeniem do grona 35+. Laski jak się patrzy i żadna nie wyglada na swój wiek.
Magda*, Aasiula, malgos741, Mega, Sabina, dorbie, BISCA, ania.g, stara.krycha, Dziobak, efcia, kkisia, Simba, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem, co na jutro szykowac do nalozenia. Strasza 35 stopni, ze bedzie.
Bikini kurka wodna chyba.
A moj osobisty pojechal dzis nad ranem w gory. Trening robi rowerowy. 5 godzin jazdy samochodem na polnoc, jazda po gorkach dzis I jutro. I 5 godzin jazdy powrotnej. Wariat.
Cisza taka w domuuu.
moremi, ComeToMeBaby, Mega, stara.krycha, Dziobak, efcia, kapturnica, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
I jeszcze przyszedl moj Paradise chair (fotel dmuchany) Z predkoscia swiatla. Zamowilam w niedziele.
Sliczny jest. Blekitny. Z podglowkiem I dziura na szklanke z drinkiem. Moze doplyne na nim do Szwecji.
moremi, Heretyczka, Mega, BISCA, Dziobak, efcia, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Za dużo naskrobałyście. Nie wiem kiedy i czy w ogóle nadrobię. Za to dzisiaj popływałam na basenie
mówiłam już, że uwielbiam wodę? 
Dobranoc
Magdala, dorbie, Mega, Margolcia88, BISCA, stara.krycha, Dziobak, efcia, kapturnica, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

"