SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś wam powiem.
    Zjadłam leczo. Myślicie, że 1,5kg czereśni zjedzonych po leczo o godz 0:30 w nocy to super pomysł? Bo właśnie się zastanawiam czy jeść ;-)

Aaaa, powiem wam jutro najwyżej.
    Dobranoc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 01:08

Mega, Margolcia88, stara.krycha, moremi, kapturnica, kkisia, Magdala, Magda*, megan8 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Coś wam powiem.
    Zjadłam leczo. Myślicie, że 1,5kg czereśni zjedzonych po leczo o godz 1:30 w nocy to super pomysł? Bo właśnie się zastanawiam czy jeść ;-)

Aaaa, powiem wam jutro najwyżej.
    Dobranoc.
    Kometa, ja bym w nocy umarła chyba po leczo i czeresniach

ComeToMeBaby, efcia, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Kometa, ja bym w nocy umarła chyba po leczo i czeresniach
    Melduję, że nie dałam rady tego zjeść w takich ilościach, ale porządna degustacja była :-)

Margolcia88, stara.krycha, moremi, kkisia, Magdala, Magda* lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa żyjesz? Kibel cały? ;)

Wczoraj cały dzien mi sie wydawało, ze to już piątek :) a tu niestety dopiero wtorek był. Ale dzisiaj jest piękna środa, w pracy szefowej przez 2 dni nie ma wiec bedzie luzik. Miłego słonecznego życzę :)

Margolcia88, stara.krycha, Sabina, efcia, moremi, kkisia, Simba, ComeToMeBaby, Magdala lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.A u mnie jakieś chmury i chłodno. Miłego dnia!

kkisia, Mala79, Magdala lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    My już po śniadaniu, Marcel ma nową zabawkę plastikową butelkę z resztką wody. Toczy ją z zachwytem po podłodze i wydaje radosne dźwięki. No i po co kupować drogie zabawki ;)
    Będzie upał, już jest 16 na plusie.
    Miłego dnia :)

stara.krycha, Mega, Dziobak, Sabina, efcia, moremi, kapturnica, kkisia, Simba, ComeToMeBaby, Mala79, gretka, Magdala, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry. Bedzie dzis goraco. Dziecie sie obudzilo i czyta ksiazeczke w lozku. ;-)
    Starsze jeszcze spi, a mialo ze mna isc na rolki, wiec zaraz zaczynam akcje: budzenie nastolatki w wakacje. Trzymajcie kciuki! ;-)
    Milego dnia!

Sabina, efcia, moremi, kkisia, Simba, ComeToMeBaby, Mala79, Mega, Aasiula, Magdala, stara.krycha, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I juz lipiec :-) witam sie i udanego dnia życzę

jednak zwariowany poniedzialek w pracy zapowiedział caly taki tydzien eh...
    oby do piątku :-)

Sabina, moremi, kkisia, Simba, Mala79, Mega, Dziobak, Magdala, stara.krycha, gosia7122 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Czas koty nakarmić i komu w drogę, temu kanapka ;-)

kapturnica, kkisia, efcia, Simba, Mala79, Mega, Dziobak, Aasiula, Magdala, dorbie, stara.krycha, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    My już po śniadaniu, Marcel ma nową zabawkę plastikową butelkę z resztką wody. Toczy ją z zachwytem po podłodze i wydaje radosne dźwięki. No i po co kupować drogie zabawki ;)
    Będzie upał, już jest 16 na plusie.
    Miłego dnia :)
    U mnie hitem byly miski plastikowe i łyzki drewniane..Lepsze on najdroższych zabawek ;)

kkisia, efcia, Simba, Mega, Mega, ania.g, Magdala, dorbie, stara.krycha lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wogole dzien bry w podejrzana pogode .Wszamam kanapke , poczekam na zmierzenie cukera i jade na zakupu.Moj dzis kończy prace i jutro bedzie w domu .Strasznie sie steskniłam za tym by mnie powkurwiał, normalnie jak nie ja ;).
    Lipiec kurde ,jakby nie patrzył to czas zapitala jak szaleniec.

kkisia, Sabina, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Mala79, Mega, paszczakin, Magdala, dorbie, stara.krycha, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I wogole dzien bry w podejrzana pogode .Wszamam kanapke , poczekam na zmierzenie cukera i jade na zakupu.Moj dzis kończy prace i jutro bedzie w domu .Strasznie sie steskniłam za tym by mnie powkurwiał, normalnie jak nie ja ;).
    Lipiec kurde ,jakby nie patrzył to czas zapitala jak szaleniec.
    Kapta to Ty nam teraz prawie znikniesz :-( a co szykujesz dla mezulka? :-)

Mega, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)
    Wiecie fajnie jest jak w domu ma się 2 dzieci w podobnym wieku :-) moja córka i bratanica super się bawią :-) aż serce rośnie :-)
    Szkoda że nie było mi dane, żeby mieć dwójkę. Ale dobrze, że chociaż jedno jest :-)

Simba, kapturnica, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Mala79, Mega, Aasiula, ania.g, Magdala, efcia, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wiecie fajnie jest jak w domu ma się 2 dzieci w podobnym wieku :-) moja córka i bratanica super się bawią :-) aż serce rośnie :-)
    Szkoda że nie było mi dane, żeby mieć dwójkę. Ale dobrze, że chociaż jedno jest :-)
    Gupia. Bedzie drugie! Bedzie i juz! :) <3
    Bry

kapturnica, kkisia, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, Mala79, Mega, Aasiula, gretka, Magdala, efcia, dorbie, stara.krycha, gosia7122, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kapta to Ty nam teraz prawie znikniesz :-( a co szykujesz dla mezulka? :-)
    Może nie zniknie bo wiekszosc i tak remontów chUop musi zrobic samz synem .Ja sue juz do wygibasów nie za bardzo nadaje z tym bebolem.Ale fakt bedzie co robic.Potem 17tego przyjezdza moja siostula wiec tez zajmie troche czasu.Wiec licze ,ze lipiec mi z buta ucieknie.
    A moj biedny stęskniony chUop nawet nie wiesz co se wymarzyl na jutro na obiado-kolacje.
    Młode ziemniory z cebulka i koperkiem , mizeria i wielki talerz kotletów mielonych XD

Sabina, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Magdala, efcia, dorbie, stara.krycha lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Sabb menopy nie masz , jaja rosna i amcica jest.Podrasujesz chUopa i ani sie nie obejrzysz bedziesz jak ja kazdego dnia łapac sie za brzucho czy to prawda , ze w srodku jest maly czlowiekos :)

Sabina, moremi, Mala79, Simba, Mega, kkisia, efcia, dorbie, stara.krycha, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Gupia. Bedzie drugie! Bedzie i juz! :) <3
    Bry
    Simba ale ja chciałam mieć dzieci max co 2 lata. I to się nie udało. I mi szkoda. Sama mam dużo strasze rodzeństwo, chciałam, żeby moja córka miała towarzysza zabaw.

Simba, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabb ja tam mam 2 lata starszego brata i bawic sie razem ??Hmm rzadko kiedy sie to nam zdarzało .On tłukł mnie a ja tłukłam jego . Poważnie ;) Takze róznie to czasem bywa z ta mała odległościa. Chyba wiecej czasu spedzalismy z ludziamiz podworka niz ze soba. A znow z siostra dekade mlodsza nie rozstawalam sie na krok. (no prawie ;) )

Sabina, ComeToMeBaby, Mala79, Simba, Mega, Dziobak, kkisia, Magdala, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sabb ja tam mam 2 lata starszego brata i bawic sie razem ??Hmm rzadko kiedy sie to nam zdarzało .On tłukł mnie a ja tłukłam jego . Poważnie ;) Takze róznie to czasem bywa z ta mała odległościa. Chyba wiecej czasu spedzalismy z ludziamiz podworka niz ze soba. A znow z siostra dekade mlodsza nie rozstawalam sie na krok. (no prawie ;) )
    Ale pamiętasz? Ja miałam mieć 2 córki :-)

Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 10261 10262 10263 10264 10265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ