35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Coś wam powiem.
Zjadłam leczo. Myślicie, że 1,5kg czereśni zjedzonych po leczo o godz 0:30 w nocy to super pomysł? Bo właśnie się zastanawiam czy jeść
Aaaa, powiem wam jutro najwyżej.
Dobranoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 01:08
Mega, Margolcia88, stara.krycha, moremi, kapturnica, kkisia, Magdala, Magda*, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKometa, ja bym w nocy umarła chyba po leczo i czeresniachComeToMeBaby wrote:Coś wam powiem.
Zjadłam leczo. Myślicie, że 1,5kg czereśni zjedzonych po leczo o godz 1:30 w nocy to super pomysł? Bo właśnie się zastanawiam czy jeść
Aaaa, powiem wam jutro najwyżej.
Dobranoc.
ComeToMeBaby, efcia, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Melduję, że nie dałam rady tego zjeść w takich ilościach, ale porządna degustacja byładorbie wrote:Kometa, ja bym w nocy umarła chyba po leczo i czeresniach
Margolcia88, stara.krycha, moremi, kkisia, Magdala, Magda* lubią tę wiadomość
-
Kometa żyjesz? Kibel cały?

Wczoraj cały dzien mi sie wydawało, ze to już piątek
a tu niestety dopiero wtorek był. Ale dzisiaj jest piękna środa, w pracy szefowej przez 2 dni nie ma wiec bedzie luzik. Miłego słonecznego życzę
Margolcia88, stara.krycha, Sabina, efcia, moremi, kkisia, Simba, ComeToMeBaby, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
My już po śniadaniu, Marcel ma nową zabawkę plastikową butelkę z resztką wody. Toczy ją z zachwytem po podłodze i wydaje radosne dźwięki. No i po co kupować drogie zabawki
Będzie upał, już jest 16 na plusie.
Miłego dnia
stara.krycha, Mega, Dziobak, Sabina, efcia, moremi, kapturnica, kkisia, Simba, ComeToMeBaby, Mala79, gretka, Magdala, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Bry. Bedzie dzis goraco. Dziecie sie obudzilo i czyta ksiazeczke w lozku.

Starsze jeszcze spi, a mialo ze mna isc na rolki, wiec zaraz zaczynam akcje: budzenie nastolatki w wakacje. Trzymajcie kciuki!
Milego dnia!
Sabina, efcia, moremi, kkisia, Simba, ComeToMeBaby, Mala79, Mega, Aasiula, Magdala, stara.krycha, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bry

Czas koty nakarmić i komu w drogę, temu kanapka
kapturnica, kkisia, efcia, Simba, Mala79, Mega, Dziobak, Aasiula, Magdala, dorbie, stara.krycha, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
U mnie hitem byly miski plastikowe i łyzki drewniane..Lepsze on najdroższych zabawekania.g wrote:Dzień dobry
My już po śniadaniu, Marcel ma nową zabawkę plastikową butelkę z resztką wody. Toczy ją z zachwytem po podłodze i wydaje radosne dźwięki. No i po co kupować drogie zabawki
Będzie upał, już jest 16 na plusie.
Miłego dnia
kkisia, efcia, Simba, Mega, Mega, ania.g, Magdala, dorbie, stara.krycha lubią tę wiadomość

-
I wogole dzien bry w podejrzana pogode .Wszamam kanapke , poczekam na zmierzenie cukera i jade na zakupu.Moj dzis kończy prace i jutro bedzie w domu .Strasznie sie steskniłam za tym by mnie powkurwiał, normalnie jak nie ja
.
Lipiec kurde ,jakby nie patrzył to czas zapitala jak szaleniec.
kkisia, Sabina, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Mala79, Mega, paszczakin, Magdala, dorbie, stara.krycha, gosia7122 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyKapta to Ty nam teraz prawie zniknieszkapturnica wrote:I wogole dzien bry w podejrzana pogode .Wszamam kanapke , poczekam na zmierzenie cukera i jade na zakupu.Moj dzis kończy prace i jutro bedzie w domu .Strasznie sie steskniłam za tym by mnie powkurwiał, normalnie jak nie ja
.
Lipiec kurde ,jakby nie patrzył to czas zapitala jak szaleniec.
a co szykujesz dla mezulka?
Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam

Wiecie fajnie jest jak w domu ma się 2 dzieci w podobnym wieku
moja córka i bratanica super się bawią
aż serce rośnie 
Szkoda że nie było mi dane, żeby mieć dwójkę. Ale dobrze, że chociaż jedno jest
Simba, kapturnica, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Mala79, Mega, Aasiula, ania.g, Magdala, efcia, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
Gupia. Bedzie drugie! Bedzie i juz!Sabina wrote:Witam

aż serce rośnie 

Bry
kapturnica, kkisia, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, Mala79, Mega, Aasiula, gretka, Magdala, efcia, dorbie, stara.krycha, gosia7122, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
Może nie zniknie bo wiekszosc i tak remontów chUop musi zrobic samz synem .Ja sue juz do wygibasów nie za bardzo nadaje z tym bebolem.Ale fakt bedzie co robic.Potem 17tego przyjezdza moja siostula wiec tez zajmie troche czasu.Wiec licze ,ze lipiec mi z buta ucieknie.Sabina wrote:Kapta to Ty nam teraz prawie znikniesz
a co szykujesz dla mezulka? 
A moj biedny stęskniony chUop nawet nie wiesz co se wymarzyl na jutro na obiado-kolacje.
Młode ziemniory z cebulka i koperkiem , mizeria i wielki talerz kotletów mielonych
Sabina, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Magdala, efcia, dorbie, stara.krycha lubią tę wiadomość

-
Sabb menopy nie masz , jaja rosna i amcica jest.Podrasujesz chUopa i ani sie nie obejrzysz bedziesz jak ja kazdego dnia łapac sie za brzucho czy to prawda , ze w srodku jest maly czlowiekosSabina wrote:Witam

aż serce rośnie 
Sabina, moremi, Mala79, Simba, Mega, kkisia, efcia, dorbie, stara.krycha, gosia7122 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnySimba ale ja chciałam mieć dzieci max co 2 lata. I to się nie udało. I mi szkoda. Sama mam dużo strasze rodzeństwo, chciałam, żeby moja córka miała towarzysza zabaw.Simba wrote:Gupia. Bedzie drugie! Bedzie i juz!

Bry
Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
Sabb ja tam mam 2 lata starszego brata i bawic sie razem ??Hmm rzadko kiedy sie to nam zdarzało .On tłukł mnie a ja tłukłam jego . Poważnie
Takze róznie to czasem bywa z ta mała odległościa. Chyba wiecej czasu spedzalismy z ludziamiz podworka niz ze soba. A znow z siostra dekade mlodsza nie rozstawalam sie na krok. (no prawie
)
Sabina, ComeToMeBaby, Mala79, Simba, Mega, Dziobak, kkisia, Magdala, efcia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyAle pamiętasz? Ja miałam mieć 2 córkikapturnica wrote:Sabb ja tam mam 2 lata starszego brata i bawic sie razem ??Hmm rzadko kiedy sie to nam zdarzało .On tłukł mnie a ja tłukłam jego . Poważnie
Takze róznie to czasem bywa z ta mała odległościa. Chyba wiecej czasu spedzalismy z ludziamiz podworka niz ze soba. A znow z siostra dekade mlodsza nie rozstawalam sie na krok. (no prawie
)
Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH