35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyto ja tak mialammandragora wrote:Kapta właśnie byłam w sobotę, a krwiak juz się oproznial raz 29 maja. Przez cztery dni . Myślałam że miałam okres. Wiec w sobotę juz tam kurna był! Progesteron dostałam. Nie zagraża zarodkowi bo jest przy ujściu wewnętrznym szyjki macicy, a zarodek po drugiej stronie, ale powinien powiedzieć kurde no!
jak przesledzisz moje posty to zobaczysz, ze u mnie to samo i od tej pory mialam 3 razy plamienie stara krwia
biore lutke 300-400mg
mandragora lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem co robić, a zjadłabym coś :
- Leczo
- Bób
- Czereśnie
- Ciasteczka

Chyba ten bób na wieczór to nie jest idealny pomysł. Tak jak ciasteczka. Ale ich nie trzeba długo robić, w przeciwieństwie do takiego leczo. Czyli co, zostają czereśnie. Ewentualnie mogę też poprostu zrobić sobie kanapki. Z paprykarzem na przykład. A potem zjeść to czereśniami
1,5kg mam w domu. Pół kilo już dziś zutylizowałam. No, to się nazywa pomocne foru. Dzięki za konsultacje
Mega, Aasiula, Magda*, kkisia, stara.krycha, Simba, mandragora lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jednym z punktow spotkania byl rozdzial fantow, glownie odziezy ( damskiej, do tego ciazowej ). Nieobecni dostali najmniej ( sama rozumiesz )Magda* wrote:No GDZIE SĄ FOTY ?no gdzie?
dodam że juz fejsa ni mam
wstawi tu kto coś???
a relacje z Gdańska to przecież musze zobaczyć,
kto był? dziobak,asia,dorbie,moze elfik??
gadajcie
Ale spoczko, masz spodnie i 2 koszulki. Na nastepnym spotkaniu masz stawic sie osobiscie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 22:13
dorbie, Sabina, Aasiula, kkisia, Magda*, stara.krycha, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda, liczymy na Ciebie nast razemMagda* wrote:No GDZIE SĄ FOTY ?no gdzie?
dodam że juz fejsa ni mam
wstawi tu kto coś???
a relacje z Gdańska to przecież musze zobaczyć,
kto był? dziobak,asia,dorbie,moze elfik??
gadajcie
Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH