35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie, zrób porządek z torbielą, niech ci przy okazji sprawdza droznosc i do boju kochanakapturnica wrote:Nie martw sie nie jest tak zle z laparo.Wiecej strachu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 21:41
malgos741, Mala79, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo my tak robiły zwłaszcza że dzieci były cały czas z nami w naszych łóżkach bo swoje miały osobno na końcu korytarza i tam spały tylko w nocykapturnica wrote:Mi chodzilo o podobna wkladke jak jest w fotelikach dla tych najmniejszych dzieciorow.Mam taka w swoim ale przydala by mi sie jeszcze do łózeczka.
A wiesz mala ,ze to nie głupi pomysl ?? Te wkladki sa duze i miekkie wiec spelnialyby zadanie.
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:No ja mam mieć usuwana metodą laparo bo boi się że peknie i narobi mi bałaganu szerokość jej ma ponad 4cm ...
Mala a ile czasu masz ta torbiel?
ja jestem specem w torbielach, mam je prawie przy kazdym cyklu i nigdy nie musialam ich usuwac bo wchlanialy sie przy @
choć raz chyba mi pekla, bo mialam straszny ból, zreszta pytalam dziewczyn na forum i z opisu Kapty wnioskuje ze to ta torba mi pekla
Mala79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Mala a ile czasu masz ta torbiel?
ja jestem specem w torbielach, mam je prawie przy kazdym cyklu i nigdy nie musialam ich usuwac bo wchlanialy sie przy @
choć raz chyba mi pekla, bo mialam straszny ból, zreszta pytalam dziewczyn na forum i z opisu Kapty wnioskuje ze to ta torba mi pekla
Od 4cykli tyle że ta franca się powiększyła i nie wchłonęla a ponoć miała tak poprzedni gin stwierdziła...
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Od 4cykli tyle że ta franca się powiększyła i nie wchłonęla a ponoć miała tak poprzedni gin stwierdziła...
moj najwiekszy gigant mial 7cm jak to lekkarz powiedzial wielkosci cytryny , ale u mnie za kazdym razem sie wchlanialy
skoro u ciebie nie chce, nawet na lekach no to chyba trzeba interwencji
Mala79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobrywieczor.

Wrocilm. Krotkie urlopy meczace sa.
W Londynie upaly n maxa. A dwa tygodnie temu narzekalam na zimno. To teraz mam. Dzis w spodniach poszlam I to byl blad. Na jutro sukienke na ramiaczkach wyprasowalam.
Z nowosci mam jedna. Zaczelam nowy cykl.
malgos741, stara.krycha, Sabina, kkisia, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, BISCA, Mala79, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
U mnie ta co musialam miec usuwana miala tez 7cm tylko ,ze grubosc oslonki torbieli byla prawie 1,5cm wiec sama by sie nie wchlonela bankowoefcia wrote:moj najwiekszy gigant mial 7cm jak to lekkarz powiedzial wielkosci cytryny , ale u mnie za kazdym razem sie wchlanialy
skoro u ciebie nie chce, nawet na lekach no to chyba trzeba interwencji
efcia, Mala79 lubią tę wiadomość

-
nie mam pojęcia, ale nadal jesteś... może coś modernizują..Sabina wrote:Co się dzieje? Z kompa się nie zaliguje, z telefonu nie mogę lajkowac. Wyrzucili mnie????
Sabina, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
ja tam nie..Magdala wrote:Widze, forum tez na wakacjach.

Sabina, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyWyskocz topless do ogrodu i wrzasnij na caly glos"Zboczeniec mnie podglada!"SolarPolar wrote:Kapta przyjechalabys do mnie z mala awanturka? Zanim bys tu dotarla to moze poprosze Reni?
Najgorsze jest to ze tam jest rodzenstwo w wieku mojego syna - te dzieciaki sa fajowe i dobrze sie z moim dogaduja wiec jak mam zrobic facetowi awanture?
malgos741, Magdala, kapturnica, kkisia, efcia, SolarPolar, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Siedze z corka na podlodze przy wielkim panoramicznym oknie i patrzymy na morze. Wodac oswietlone molo w Sopocie i Orlowie. Widac tez swiatla z Helu. Jemy czeresnie. Za oknem lataja chrabaszcze. Lato...
Mega, malgos741, Magdala, kkisia, Heretyczka, stara.krycha, Bozia3, efcia, megan8, Arwena, paszczakin, anna maria, dorbie, ComeToMeBaby, ania.g, BISCA, Mala79, Simba lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Ide znowu spac. Moze przespie tom qrwe @. Mam jej po dziurki wszelakie!
Dobranoc.
Hej Krycha cycle nam sie zesynchronizowaly jakby.
Jedziemy razem. Troche ja popcham troche Ty I dojedziemy.
stara.krycha, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziobak wrote:Siedze z corka na podlodze przy wielkim panoramicznym oknie i patrzymy na morze. Wodac oswietlone molo w Sopocie i Orlowie. Widac tez swiatla z Helu. Jemy czeresnie. Za oknem lataja chrabaszcze. Lato...
Jak chrabaszcze to musi lato.
Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH