Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • beates Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak , czytałam Ale z moim wrażliwym żołądkiem to z WC bym nie wychodziła :)
    Jeszcze Cię gonię . Póki co ,mam dopiero -1,5 kg.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha widze ze dzisiaj krolujesz na Forum :-)

megan8, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    A bo mi sie nudzi. Chate ogarnelam, gotowac nie musialam, bo chlopa ni ma. Na zakupy mi sie nie chcialo. Lykend leniwy jak ta lala :-)

anna maria, megan8, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:

kota nie ma to myszka harcuje

nick nieaktualny, anna maria, efcia, Mega lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    igzakli :-)

megan8, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet sie nie ubieralam. Przebimbalam caly dzien w szlafroku na forum :-)

megan8, anna maria, efcia, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Na lepsze qrwa sranie. Czym wiecj sie wysra, tym wiecej sie schudnie. Nie wiedzialas?
    nie

• anna maria Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi sie ze Pastor ochrzcil moja Hele przeterminowana woda swiecona,mnie drapie ,wklada mi palce do nosa i zagina jak haczyki i ciagnie (boli jak...),psy szczypie i wyrywa im klaki i bezczelnie patrzy sobie na rece gdzie ma pelno klakow i usmiecha sie :-)Musze reklamacje zlozyc

megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mega, ania.g, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Nawet sie nie ubieralam. Przebimbalam caly dzien w szlafroku na forum :-)
    a ja w piżamie...haha wygrałam! ;)

nick nieaktualny, anna maria, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Wydaje mi sie ze Pastor ochrzcil moja Hele przeterminowana woda swiecona,mnie drapie ,wklada mi palce do nosa i zagina jak haczyki i ciagnie (boli jak...),psy szczypie i wyrywa im klaki i bezczelnie patrzy sobie na rece gdzie ma pelno klakow i usmiecha sie :-)Musze reklamacje zlozyc
    To zuo z niej wychodzi. Poliz czolo :-)

anna maria, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    a ja w piżamie...haha wygrałam! ;)
    No nie wiem, bo ja pod tym szlafrokiem nie mialam pizamy :-P

anna maria, efcia, megan8, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    A bo mi sie nudzi. Chate ogarnelam, gotowac nie musialam, bo chlopa ni ma. Na zakupy mi sie nie chcialo. Lykend leniwy jak ta lala :-)
    ja sie przeszłam do Netto w piżamie która udaje dres i tiszercie ze smierdzącymi pachami po nocy bez szałera i tłustymi włosami, miałam w dupie

nick nieaktualny, anna maria, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ja sie przeszłam do Netto w piżamie która udaje dres i tiszercie ze smierdzącymi pachami po nocy bez szałera i tłustymi włosami, miałam w dupie
    Nie licytujmy sie. Moj dzien zaczal sie od zmyslowego sprintu w koszuli nocnej podczas burzy po osiedlowym parkingu, bo wczoraj nie pozamykalam okien w samochodzie :-)

anna maria, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha z tym sraniem to jakbym moja siostre slyszala,wpada do mnie i u drzwi krzyczy wypierdalaj z Kibla bo musze kupe.Slysze ze ma z dupy syfon i sie pytam co jadlas ze masz srake .a ona wiczorem pol wina ,rano pol litra soku z kapusty i 2 herbatki na przeczyszczenie i nie mam sraczki tylko lajtowna kupe ale zarz mi Kilo zeszlo :-)

nick nieaktualny, efcia, kapturnica, nick nieaktualny, ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesuuuu, właśnie sie zwazylam na wadze elektronicznej i normalnie mnie wbilo w ziemię - 49,5 kg. Ta waga kłamie prawda??????
    Ło matko a ja jeszcze tyle grilowanego zjadlam...

nick nieaktualny, anna maria, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    jesuuuu, właśnie sie zwazylam na wadze elektronicznej i normalnie mnie wbilo w ziemię - 49,5 kg. Ta waga kłamie prawda??????
    Lze suka! Ludzie tyle nie waza! ;-)

kapturnica, nick nieaktualny, Mega, SolarPolar, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Krycha z tym sraniem to jakbym moja siostre slyszala,wpada do mnie i u drzwi krzyczy wypierdalaj z Kibla bo musze kupe.Slysze ze ma z dupy syfon i sie pytam co jadlas ze masz srake .a ona wiczorem pol wina ,rano pol litra soku z kapusty i 2 herbatki na przeczyszczenie i nie mam sraczki tylko lajtowna kupe ale zarz mi Kilo zeszlo :-)
    Pogodynko, ja Ci ruski rok temu zapsiapsiolkowanie wyslalam. Nie lubisz mnie? :-(

anna maria, nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raz przeszlam sie z psem w kalesonach i rzezniczych butach i to nie po wsi w miasteczku to bylo :-)

nick nieaktualny, efcia, kapturnica, nick nieaktualny, ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:

Chyba szopa.. ;)

nick nieaktualny, kapturnica, megan8, Reni, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja nic tam nie mam i oczywiscie przyjme Cie do grona :-)
    stara.krycha wrote:
    Pogodynko, ja Ci ruski rok temu zapsiapsiolkowanie wyslalam. Nie lubisz mnie? :-(

nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 10223 10224 10225 10226 10227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ