35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA bo mi sie nudzi. Chate ogarnelam, gotowac nie musialam, bo chlopa ni ma. Na zakupy mi sie nie chcialo. Lykend leniwy jak ta lalaanna maria wrote:Krycha widze ze dzisiaj krolujesz na Forum

anna maria, megan8, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wydaje mi sie ze Pastor ochrzcil moja Hele przeterminowana woda swiecona,mnie drapie ,wklada mi palce do nosa i zagina jak haczyki i ciagnie (boli jak...),psy szczypie i wyrywa im klaki i bezczelnie patrzy sobie na rece gdzie ma pelno klakow i usmiecha sie :-)Musze reklamacje zlozyc
megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mega, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo zuo z niej wychodzi. Poliz czoloanna maria wrote:Wydaje mi sie ze Pastor ochrzcil moja Hele przeterminowana woda swiecona,mnie drapie ,wklada mi palce do nosa i zagina jak haczyki i ciagnie (boli jak...),psy szczypie i wyrywa im klaki i bezczelnie patrzy sobie na rece gdzie ma pelno klakow i usmiecha sie :-)Musze reklamacje zlozyc
anna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja sie przeszłam do Netto w piżamie która udaje dres i tiszercie ze smierdzącymi pachami po nocy bez szałera i tłustymi włosami, miałam w dupiestara.krycha wrote:A bo mi sie nudzi. Chate ogarnelam, gotowac nie musialam, bo chlopa ni ma. Na zakupy mi sie nie chcialo. Lykend leniwy jak ta lala

nick nieaktualny, anna maria, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie licytujmy sie. Moj dzien zaczal sie od zmyslowego sprintu w koszuli nocnej podczas burzy po osiedlowym parkingu, bo wczoraj nie pozamykalam okien w samochodzieHeretyczka wrote:ja sie przeszłam do Netto w piżamie która udaje dres i tiszercie ze smierdzącymi pachami po nocy bez szałera i tłustymi włosami, miałam w dupie
anna maria, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Krycha z tym sraniem to jakbym moja siostre slyszala,wpada do mnie i u drzwi krzyczy wypierdalaj z Kibla bo musze kupe.Slysze ze ma z dupy syfon i sie pytam co jadlas ze masz srake .a ona wiczorem pol wina ,rano pol litra soku z kapusty i 2 herbatki na przeczyszczenie i nie mam sraczki tylko lajtowna kupe ale zarz mi Kilo zeszlo
nick nieaktualny, efcia, kapturnica, nick nieaktualny, ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jesuuuu, właśnie sie zwazylam na wadze elektronicznej i normalnie mnie wbilo w ziemię - 49,5 kg. Ta waga kłamie prawda??????
Ło matko a ja jeszcze tyle grilowanego zjadlam...
nick nieaktualny, anna maria, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLze suka! Ludzie tyle nie waza!Mega wrote:jesuuuu, właśnie sie zwazylam na wadze elektronicznej i normalnie mnie wbilo w ziemię - 49,5 kg. Ta waga kłamie prawda??????
kapturnica, nick nieaktualny, Mega, SolarPolar, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPogodynko, ja Ci ruski rok temu zapsiapsiolkowanie wyslalam. Nie lubisz mnie?anna maria wrote:Krycha z tym sraniem to jakbym moja siostre slyszala,wpada do mnie i u drzwi krzyczy wypierdalaj z Kibla bo musze kupe.Slysze ze ma z dupy syfon i sie pytam co jadlas ze masz srake .a ona wiczorem pol wina ,rano pol litra soku z kapusty i 2 herbatki na przeczyszczenie i nie mam sraczki tylko lajtowna kupe ale zarz mi Kilo zeszlo

anna maria, nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość