35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyszybciej tracisz wage, lepiej srasz, brzuch robi sie bardziej płaskiBozia3 wrote:myślę o tym...i czytam - mówisz to z własnego doświadczenia? konkretne działania proszę opisać i efekty....
jak Bozie kocham
Bozia3, efcia, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe, babom to dzieci służą odwrotnie niż chłopów, jako facetoodstraszacz.iwcia77 wrote:no jak to bez chlopa?? bedzie Ivo - skuteczny antypodrywacz

Jak chłop się z niemowlakiem publicznie pokaże, to od razu baby do niego lecą.
stara.krycha, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
Jezzzzzzzzzu Wacia i ty narzekasz na wiek? Czy to córka jakaś Twoja ukryta?macduska wrote:To macie Wacię!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 20:17
stara.krycha, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry, ja wiem ze tak jak filip z konopi wyskocze, ale nie bądźcie zle ze się bez kolejki wepchalam. Jestem w ciąży i to juz 9 tydzień. Ostatnia miesiączka nie była widać miesiączka. No i ja sobie mogę planować, a życie i tak napisze własny scenariusz... a kropek ma już serducho i 13 mm. Dzisiaj rano wstając nawet mi przez myśl nie przeszło żem w ciąży. Boże jak jestem szczęśliwa
Bozia3, stara.krycha, SolarPolar, paszczakin, kapturnica, megan8, Heretyczka, ComeToMeBaby, gosia7122, anna maria, efcia, kkisia, Mala79, dorbie, Mega, Iwone, malgos741, ania.g, Natka_79, Zofia8, mama78 lubią tę wiadomość
-
Doczytałam.
Widziałam tylko Wacię, ale to już wystarczyło. Chuda, śliczna 20-tka, od lipca przechodzę na dietę. Miałam od urodzin, ale kurcze ciągle coś, wizyty, imprezy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 20:13
stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:nie rozxumiem co w y z tymi minutami i kasowaniem zdjęć, na głowe żescie upadły, w Holyłud robicie?ktos was sledzi? kto bedzie sie silił na sledzenie starej baby na necie? macie listy goncze?
sorry wkurzyłam sie
Hehe, mnie śledzą.. W twarz mi powiedziano. I to osoby, które za cholere nie powinny czytać tego, co ja tu pisze czasami..
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ludzie nie mają nic innego w swoim życiu do roboty? To chyba jakaś choroba psychiczna?paszczakin wrote:Hehe, mnie śledzą.. W twarz mi powiedziano. I to osoby, które za cholere nie powinny czytać tego, co ja tu pisze czasami..
stara.krycha, megan8, Magda* lubią tę wiadomość
-
Jo, ja wierna. Wyznawca, jak Dziobak koniowatej.Bozia3 wrote:a co konkretnie będziesz robić? montignac?
Poza tym jestem zajebista w przerabianiu przepisów na montignacowe. I skromna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 21:33
stara.krycha, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Zzdroszcze, gratuluje, spokojnych (jeszcze ) 7 miesiecy zycze!!!mandragora wrote:Bry, ja wiem ze tak jak filip z konopi wyskocze, ale nie bądźcie zle ze się bez kolejki wepchalam. Jestem w ciąży i to juz 9 tydzień. Ostatnia miesiączka nie była widać miesiączka. No i ja sobie mogę planować, a życie i tak napisze własny scenariusz... a kropek ma już serducho i 13 mm. Dzisiaj rano wstając nawet mi przez myśl nie przeszło żem w ciąży. Boże jak jestem szczęśliwa

stara.krycha, mandragora, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:jak to tylko? Na 10403 i 10404 wystawily my z Miskim caly album rodzinny. Jest jeszcze nawet!

Taka.. Te tez widziałam
Dobra, koniec spacera, idę kłaść dziecię..
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
Wacia swietny look
Ale po tym co przeszłaś nie zazdroszcze figury - przynajmniej porzadna nagroda za cierpienie 
Teraz zachodzisz w ciaze i ladnie te 13kg nabierasz z powrotem
Mandra gratulacje .Spokojnej i szczesliwej ciąży .To Stas bedzie mial niedlugo brata albo siostre.Super!!
stara.krycha, SolarPolar, mandragora, macduska, efcia, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH