35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cicho- bo wlasnie alojz wyszedl z ivo na spacerstara.krycha wrote:Oj, wcale ze nie. Laski lecom na facetow z malymi dziecmi. A, nie sorry, ty nie facet. No to masz przekichane!

stara.krycha, ComeToMeBaby, macduska, dorbie, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja moja uwielbiamstara.krycha wrote:A, to ja jednak wole zostac w domu. Wakacje z tesciowa? To jakis koszmar!
Brrr...
w deche baba
gdyby tak nie bylo to nie nazwalabym tego wyjazdu wakacjami tylko udreka
stara.krycha, ComeToMeBaby, macduska, dorbie, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Cześć
Co za dzien...wszyscy wstaliśmy jacyś tacy nie w formie. Młody co chwile w ryk, chłop muchy w nosie. Przy myciu Wc cos mu odpadło i cała woda ze spłuczki sie wylała... Potem jechał do castoramy po jakieś śruby i uszczelki wkurwiony juz na maxa. Jak skończył naprawiać to dostał buziaka i tytuł bohatera domu no i atmosfera sie rozluźniła
Dorbie, pokaz kiecę? Jest na stronie?? Jak do jutra w biedronce kupisz cokolwiek o zapłacisz karta visa to dostaniesz wydruk z kodem. Tam sa oferty do wybrania. Trzeba ten kod aktywować smsem albo na stronie i można miec obniżkę w c&a na -25%
Od rana bolał mnie brzuch, na szczęście nospa, magnez i leżenie pomogło. Teraz zjadłam pomidory z jogurtem i ciesze sie ze młody puka
dalej delikatnie ale coraz cześciej
dzis w nocy ułożyłam sie na prawym boczku i cos mu sie nie spodobało, zdziwiłam sie ze potrafi juz tak mocno kopnąć
uzależniona od tego chyba jestem
uspokaja bardzo
stara.krycha, iwcia77, ComeToMeBaby, macduska, dorbie, gosia7122, paszczakin, kapturnica, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzienkuje curkoiwcia77 wrote:na zachrystii jest ksiedza bukiet do odebrania

str. 10393
masz z góry rozgrzeszenie na całe wakacje cokolwiek bendziesz robić
twuj pasteż
A.
stara.krycha, iwcia77, ComeToMeBaby, macduska, Arwena, gosia7122, paszczakin, Reni, efcia, kkisia, Mala79, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Noooo....ComeToMeBaby wrote:Wacia, jaka ty ładna dziewczyna

Aż mi z zazdrości wino przestało smakować.
Chyba przerzucę się na driny...
stara.krycha, Bozia3, macduska, kapturnica, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
macduska wrote:To macie Wacię!
[url
Duska nic nie mowilas ze grasz w filmach! Pieknie mwygladasz.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d6dde96de9b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 19:51
stara.krycha, ComeToMeBaby, macduska, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH