35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Ja sprawy nazywam po imieniu pilot to pilot a dildo to Albercik- bawie sie intelektualnie pilotem!
hehe, u nas Albercik to ten penis
stara.krycha, SolarPolar, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam to samo tylko viledy.paszczakin wrote:a co masz? bo mnie Bozia kiedys wykreowala poczebe na myjke Karchera, a potem dopiero uswiadomilam sobie, ze to 2 razy wiecej roboty niz spryskanie plynem i przetarcie gazeta..
i jakies 400 razy drozej
bo gazete smieciowa roznosza za darmo..
I jak dla mnie to wolę to rozwiązanie.
W myciu okien wkurzalo mnie właśnie to "polerowanie" gazetami.
Co kto lubi
iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyAle mi od wczoraj dali popalic. Jeździliśmy do polnocy, potem o 2.30m telefon o 4.30 ale pojechalismy o 6,00, juz o 7,00 telefon, o 7.20, 8.20, Zanim ogarnelam to wszystko z przewozem do szpitala zrobila sie 12.00, godzinka przerwy i następny wyjazd. Potem cisza, padłam, zjadlam i jestem nie do zycia. A jeszcze 13,5 godziny dyżuru. Ostatni moj maraton 38godzinny. Od lipca najdłuższe mam 24godz.
-
nick nieaktualny
-
To niepowazne z Twojej strony.dorbie wrote:Ale mi od wczoraj dali popalic. Jeździliśmy do polnocy, potem o 2.30m telefon o 4.30 ale pojechalismy o 6,00, juz o 7,00 telefon, o 7.20, 8.20, Zanim ogarnelam to wszystko z przewozem do szpitala zrobila sie 12.00, godzinka przerwy i następny wyjazd. Potem cisza, padłam, zjadlam i jestem nie do zycia. A jeszcze 13,5 godziny dyżuru. Ostatni moj maraton 38godzinny. Od lipca najdłuższe mam 24godz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Bry wiedzmy

Iwcia to i tak masz lepiej ze strojem niz ja
Ja to juz totalny koszmar , zeby kupic taki jak mi sie podoba
Niestety malo namiotow produkuja
milcz niewiasto z wielkim cycem!!!
stara.krycha, kapturnica, Bozia3, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Taka nocka trafia sie 1x, 2-3 mce. Generalnie ja tak cały czas pracuje, niestety, żyć z czegoś muszę i zarobic na 1000zl macierzynskiego
[/QUOTE
wspolczuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 18:36
dorbie, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle się wpienilasstara.krycha wrote:Sorki, ale musze
Kometa, ja tez mam okres, ale nie wpadam na forum tylko na haslo "zdjecia" i nie rzucam fochem, bo mi ich ktos nie chce pokazac. To niepowazne jest.
Jak nie to nie. Idę sobie, mam fajną książkę -
nick nieaktualny
-
Wiem że masz, myślałam że jakaś solidarność będziestara.krycha wrote:Sorki, ale musze
Kometa, ja tez mam okres, ale nie wpadam na forum tylko na haslo "zdjecia" i nie rzucam fochem, bo mi ich ktos nie chce pokazac. To niepowazne jest.
ale widzę, że nie. Poszłam nie poszłam, przyjęłam chwilowo taktykę Kapty, chociaż zaraz i tak idę. Chcecie nie chcecie, wasza broszka. Napisałyscie, że to te które już widziałyśmy, no to se przyjęłam do wiadomości i tyle. Luz.
Aktualnie prowadzę dyskusję z m tylko mu coś neta scięło.
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Wiesz, nie ma możliwości zarabiać jako lekarz godziwie na umowie o pracę. Ja i tak mam pracę tylko w 2 miejscach, nie tak jak niektórzy szpital codziennie a popołudnie codziennie gdzie indziejdorbie wrote:Taka nocka trafia sie 1x, 2-3 mce. Generalnie ja tak cały czas pracuje, niestety, żyć z czegoś muszę i zarobic na 1000zl macierzynskiego
[/QUOTE
wspolczuje. -
A ja Ciebie nigdy nie widzialam no oprocz postury w slubnej bez twarzy!ComeToMeBaby wrote:Wiem że masz, myślałam że jakaś solidarność będzie
ale widzę, że nie. Poszłam nie poszłam, przyjęłam chwilowo taktykę Kapty, chociaż zaraz i tak idę. Chcecie nie chcecie, wasza broszka. Napisałyscie, że to te które już widziałyśmy, no to se przyjęłam do wiadomości i tyle. Luz.
Aktualnie prowadzę dyskusję z m tylko mu coś neta scięło.
stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak to? Pokazywałam się kiedyś, była akcja że się wszystkie pokazywały to i ja się pokazałam, nawet parę razy na zawołanie. Heh. Teraz ci się nie pokażę, bo na tel jestem. Zresztą, co tu ogląda. Wrzucę świeżą fotę za dwa miesiąceSolarPolar wrote:A ja Ciebie nigdy nie widzialam no oprocz postury w slubnej bez twarzy!
stara.krycha, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mnie wtedy nie bylo. Wielu twarzy nie znam:-( a jestem tu juz najstarsza starowinka- grudzien 2012 rok!!!ComeToMeBaby wrote:Jak to? Pokazywałam się kiedyś, była akcja że się wszystkie pokazywały to i ja się pokazałam, nawet parę razy na zawołanie. Heh. Teraz ci się nie pokażę, bo na tel jestem. Zresztą, co tu ogląda. Wrzucę świeżą fotę za dwa miesiące

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 19:05
stara.krycha, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH