35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale ja przez Krychę w jakąś depresję wpadnę. I przez Ciebie też. Żelazkiem mam sobie tą pomarszczoną twarz prostować?SolarPolar wrote:Co ty jad kieblasiany aplikowac dziecku! Nie mozna!
stara.krycha, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja droga u Ciebie zmarszczek nie widze ale z ta broda i wasami to przesadzilas - jakas depilacja?moremi wrote:Ale ja przez Krychę w jakąś depresję wpadnę. I przez Ciebie też. Żelazkiem mam sobie tą pomarszczoną twarz prostować?
stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kryska nudzisz sie ?To oć mni pomoc!! Dostalam w gratisie 2wiadra porzeczki czerwonej i pierdziele sie z sokami i konfitura porzeczkowa.Potrzebuje pomocy!!
Kapta! Zrobiłaś już te przeczki?
Ja mam patent na szypułkowanie!
Wrzycam opłukane porzeczki do sokowirówki razrm z szypułkami.
Pestki i szypułki wylatuja a czysty mus mam do przetworów.
To co wyleci- szypułki, skórki i pestki zalewam wodą i gotuję. Wychodzi swietny sok.
Wypróbowałam w tamtym roku na czarnych.
stara.krycha, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Krycha widzialam Cie!! Ładna szparka żeś jest .I masz cudne oczyska

Dzieki Krychy pomocy zrobilam i soki i konfitury ale sie chyba trochu przemeczyłam bo az brzucho ciagnie..
Lepszy numer!!!Moj syn piecze ciasto sam od A do Z
Moze nie za skomplikowane bo robot kuchenny wiekszosc za niego zrobil .No ale sam fakt!!
Czekam na efekt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 17:43
stara.krycha, anna maria, dorbie, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

-
To tego chyba też dzieciakowi nie zrobię. Idę chyba na zakupy. Jakaś maska by się przydała.stara.krycha wrote:A Ty gupia myslisz, ze co my innego robimy?

stara.krycha, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Wacia polecialam trochu po łatwiznie bo do sokownika dalam z szypulkami(przepuszczam zawsze bez cukru ) A do konfitur obieralam.Na szczescie jedno wiadro bylo zerwane na tzw smykanie(bez szypulek) bo wujcio nie wiedzial jak bede chciala to wykombinowal ze zrobi tak i tak
stara.krycha, anna maria, dorbie, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDobrego wuja maszkapturnica wrote:Wacia polecialam trochu po łatwiznie bo do sokownika dalam z szypulkami(przepuszczam zawsze bez cukru ) A do konfitur obieralam.Na szczescie jedno wiadro bylo zerwane na tzw smykanie(bez szypulek) bo wujcio nie wiedzial jak bede chciala to wykombinowal ze zrobi tak i tak

kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH