35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj tam, oj tam. Nie pokazalas aktualnej foty, wiec kto Cie tam znaju. Moze Ty jak Dziobak zasuszona, tylko tak na potrzeby forum kreujesz mit? He?SolarPolar wrote:Ale po nim sie tyje, jedz czeresnie. Musze zadbac o to bys nie poszla w moje slady.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuźwa, Polar, co za dzieci tutaj wrzucasz? Pierwsze zdjęcie sprzed dwudziestu lat, a drugie z podstawówki? Pogięło Cię? Specjalnie to robisz, żeby nam dokopać. Pffffff!!!
A przepis na sernik wrzuć do przepisów. Chyba się skuszę
stara.krycha, anna maria, kapturnica, iwcia77, megan8, gosia7122, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Jak tak na nie patrzylam to uzmyslowilam sobie jak strasznie rysy sie zmieniaja ! O matko botoks, kwas mlekowy - w poniedzialek zapisuje sie !moremi wrote:Kuźwa, Polar, co za dzieci tutaj wrzucasz? Pierwsze zdjęcie sprzed dwudziestu lat, a drugie z podstawówki? Pogięło Cię? Specjalnie to robisz, żeby nam dokopać. Pffffff!!!
A przepis na sernik wrzuć do przepisów. Chyba się skuszę
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Botoks ,jak mi Helcia wczoraj pizgla z pietki w Usta to mialam darmowy botoks
SolarPolar wrote:Jak tak na nie patrzylam to uzmyslowilam sobie jak strasznie rysy sie zmieniaja ! O matko botoks, kwas mlekowy - w poniedzialek zapisuje sie !
stara.krycha, moremi, SolarPolar, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciebie naprawdę pogięłoSolarPolar wrote:Jak tak na nie patrzylam to uzmyslowilam sobie jak strasznie rysy sie zmieniaja ! O matko botoks, kwas mlekowy - w poniedzialek zapisuje sie !
stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH