35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Musi byc pieczony? Ja kiedys pisalam o serniku z sera filadelfia - bez pieczenia, roboty na max 10 minut. Jest pyszny, zimny, kaloryczny, idealny do kawy. Ale jak kto lubi ja np nie lubie ciast ciast oprocz drozdzowego a tak zadne murzynki, biszkotpty, piaskowece - ble.anna maria wrote:Bedzie i z tej okazji chcialabym samy torcik upec,ale z wasza pomoca Jakis prosty smietankowy ,pomoze mi ktoras

Sabina, kapturnica, anna maria, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmmm... Z tej perspektywy przestalo to byc tak romantyczne. Biedny Albercik, kolejny z wielu...SolarPolar wrote:Dawno temu dostalam od kolezanek i nadalam mu imie i teraz kazdego nowego ( troche w swoim zyciu ich mialam) Albercik jak wszystkie buty sportowe to adidasy.
SolarPolar, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoczulas to? Takie mrowienie w dloniach, ale przyjemne? To ja, wspieram Cie mentalnie! Dasz rade, szypulkuj dalej , swietnie Ci idzie!kapturnica wrote:Kryska nudzisz sie ?To oć mni pomoc!! Dostalam w gratisie 2wiadra porzeczki czerwonej i pierdziele sie z sokami i konfitura porzeczkowa.Potrzebuje pomocy!!
kapturnica, SolarPolar, anna maria, Reni, moremi, paszczakin, iwcia77, Mega, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
jest ten przepis w naszym kaciku kulinarnym?SolarPolar wrote:Musi byc pieczony? Ja kiedys pisalam o serniku z sera filadelfia - bez pieczenia, roboty na max 10 minut. Jest pyszny, zimny, kaloryczny, idealny do kawy. Ale jak kto lubi ja np nie lubie ciast ciast oprocz drozdzowego a tak zadne murzynki, biszkotpty, piaskowece - ble.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 16:25
-
nick nieaktualnyWiecie co, po przeleceniu wszystkich przepisow z kacika stwierdzam, ze albo ja nie umiem gotowac, albo Wy pol zycia w kuchni spedzacie.
No tyle roboty z tymi przepisami, ze szkoda by mi bylo dnia na stanie przy garach.
Jestem chuj nie pani domu
i juz wiem, czemu moj chlop szlaja sie po kebabach.
Szejm on mi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 16:43
SolarPolar, moremi, megan8, gosia7122, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aniu bardziej dokladny przepis - ja widzialam raz jak robi Nigella zwana fleja i robie na oko.
http://m.smaker.pl/przepis-kremowy-czekoladowo-orzechowy-sernik-nigelli,59866.html
nie dosladzam bo i tak jest b slodki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 16:51
stara.krycha, moremi, anna maria, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
No ale ten przepsi to latwizna. nie lubie kuchni - czasami jak czytam o kulinarnych wyczynach dziewczyn to uciekam .... Mi tez szkoda czasu.stara.krycha wrote:Wiecie co, po przeleceniu wszystkich przepisow z kacika stwierdzam, ze albo ja nie umiem gotowac, albo Wy pol zycia w kuchni spedzacie.
No tyle roboty z tymi przepisami, ze szkoda by mi bylo dnia na stanie przy garach.
Jestem chuj nie pani domu
i juz wiem, czemu moj chlop szlaja sie po kebabach.
Szejm on mi!
stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I wierz mi nie ma mozliwosci by nie wyszedl! Zamiast serka philadelphia mozna mascarpone . Ten sernik jest pyszny.stara.krycha wrote:Polar ten sernik to jedyna wykonalna jak dla mnie rzecz w calej pieprzonej kuchni

stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGdyby nie to, ze jestem nadal w szlafroku, pojechalabym po serek i nutelle, a takze ciastka. Ale mi sie dupska ruszac nie chce. Zapamietam przepis i wykorzystam jak juz wreszcie na jakies zakupy pojadeSolarPolar wrote:I wierz mi nie ma mozliwosci by nie wyszedl! Zamiast serka philadelphia mozna mascarpone . Ten sernik jest pyszny.
-
nick nieaktualny
-
Ale po nim sie tyje, jedz czeresnie. Musze zadbac o to bys nie poszla w moje slady.stara.krycha wrote:Gdyby nie to, ze jestem nadal w szlafroku, pojechalabym po serek i nutelle, a takze ciastka. Ale mi sie dupska ruszac nie chce. Zapamietam przepis i wykorzystam jak juz wreszcie na jakies zakupy pojade

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 16:58
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chetnie ale nic dobrego nie mam. Tylko jakis koniak i wodke - jak to pic. Na razie leze i trawie. 3 kawalki bezy mnie dobily.stara.krycha wrote:No. To pogotowaly my jak szalone. Czas na prasowanie w takim razie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 17:00
stara.krycha, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH